LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmargotka wrote:Dziewczyny czy odbijacie swoje dzieci po karmieniu? Jeśli tak, czy nosicie je w pozycji pionowej?
Różne opinie są na ten temat...
Mmargotka lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Mmargotka wrote:Dziewczyny czy odbijacie swoje dzieci po karmieniu? Jeśli tak, czy nosicie je w pozycji pionowej?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Odbijam i to mus bo inaczej wszystko idzie na zewnątrz.Ostatnio nawet w trakcie przerywa i odbijam, mniej pozniej mi ulewaja, zawsze w pionie odbijam. Witaminę D3 daje, zalecenia lekarskie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 19:09
Mmargotka, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
U nas nie zawsze sie uda. A nawet jak mała odbije to i tak sie cos tam uleje wiec czasami daje sobie spokoj jak juz jest bardzo spiaca i zawsze klade ja na boczek.
-
witamina D 400j i kwasy dha, takie zalecenia dostałam przy karmieniu mm, daje bioaron baby 0+Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
ja przez pierwszy 3 tygodnie w ogóle nie odbijałam. Rozmawiałam z dwoma położnymi (w tym jedną cdl) i obie twierdziły, że przy kp nie ma potrzeby odbijania.
Mały ulewał i ulewa dalej mimo że teraz czasem odbijam - wydaje mi się, że ma mniej problemów z brzuszkiem/ gazami.
Ja przekładam małego przez ramię, ale mam wrażenie, że średnio lubi tę pozycję i często się denerwuje. Wasze dzieciątka też się złoszczą w tej pozycji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 00:24
-
Ove wrote:ja przez pierwszy 3 tygodnie w ogóle nie odbijałam. Rozmawiałam z dwoma położnymi (w tym jedną cdl) i obie twierdziły, że przy kp nie ma potrzeby odbijania.
Mały ulewał i ulewa dalej mimo że teraz czasem odbijam - wydaje mi się, że ma mniej problemów z brzuszkiem/ gazami.
Ja przekładam małego przez ramię, ale mam wrażenie, że średnio lubi tę pozycję i często się denerwuje. Wasze dzieciątka też się złoszczą w tej pozycji?
My rzadko odbijamy małego, jesli juz to wieczorem przed spaniem albo jak wyjątkowo długo wisi na piersi
Ale Andrzejek lubi pozycje spionizowaną wiec czasem go tak nosimy po prostu, nie po to zeby mu sie odbiłohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm