LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi karte zalozyl na pierwszej wizycie ale serduszko juz bylo malutkie slabiutkie ale powolutku bilo.
Dziewczyny jezeli teraz nie zrobi mi usg myslicie ze moge sie upomniec? Chodzi mi o to ze wszystko bylo ok ostatnio ale wole sie upewnić ze serducho tetaz juz bije jak dzwon. Bo wczesniej bilo ale bylo bardzo wczesnie -
nick nieaktualny
-
A ja doszłam do wniosku, że nagle dostałam w ciąży smaków mojego męża, tzn. ja wolałam słone, on słodkie, a nagle ja teraz jem tylko słodkie dania, bo inne mnie odrzucają. Owoce są super, ale na warzywa patrzę krzywo, a zazwyczaj było na odwrot. Śmieje się, że rośnie we mnie klon mojego męża.❤Ada&Pola❤
-
Agniechaaaa wrote:Polka tak u Nas tez bliźniaki
Kartę ciazy założyli w 6tc po wizycie serduszkowej
Ja nadal boje sie zamówić segregator jakaś strachliwa jestem ;p
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Agniechaaaa wrote:Polka tak u Nas tez bliźniaki
Kartę ciazy założyli w 6tc po wizycie serduszkowej
Ja nadal boje sie zamówić segregator jakaś strachliwa jestem ;p
ja segregator już dawno zamówiłam :p tak mi się podobałLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) Ja badania robiłam zaraz przed ciąża, bo miałam straszne bole głowy, wiec mam w miarę aktualne, ale z racji ze co tydzień jestem u lekarza to na pewno powie mi kiedy zrobić kolejne:) Miałam tez tydzień po owulacji tomografie głowy, co spędza mi sen z powiek ale tłumacze sobie ze nie miałam wtedy prawa wiedzieć o ciazy...Wyczytałam tez ze na takim etapie działa zasada wszystko albo nic.
Jakie plany dzisiaj macie? U mnie kolejny dzień w łóżku...Z jednej strony wiem że muszę leżeć, a z drugiej już tak bardzo mnie to meczy No ale robie to dla dzidzi:) Jeszcze z racji tego ze mam za dużo nie wstawać, nie mam jak dowiedzieć się w dziekanacie jakie mam ewentualne opcje, może poproszę jakąś koleżankę.. Muszę to wszystko ogarnac -
Cynamonkowaaa wrote:No to ja nie wiem... Moja ciąża rośnie, wszystko się rozwija a ja mam takie wrażenie ze moja lekarka przez te torbiele nie traktuje tego jeszcze jak ciąży... A jeżeli po zobaczeniu serduszka nadal mi nie żałozy to to będzie okej? Czy ju wtedy raczej powinna?
Założyć musi. Powiem Wam że ja trafiłam na takiego frajerów lekarza że naciskał mi kit że widzi zalążek serduszka A ciąża młodsza o 16dni... i założył karte ciaży a wtedy okazało się że zatrzymała sie w rozwoju. Kutas jeden....Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny a my po rodzinnym przeglądzie mojego migdałka wspólnie doszliśmy, ze to nie ropień a afta wiec tylko płukanki mnie ratują
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic to niefajnie ja na szcescie nie mam takich przezyc ja liczę. że Nam się uda bez jakiś komplikacji, ale mam jakieś złe myśli a segregatora nie kupię wydaje mi się to stratą pieniędzy ale rozumiem Was jak najbardziej ja w 1 ciazy chciałam miec wszytsko nowe etc, ale już mi przeszło
pytanie do posiadających dzieci: kupujecie nowe wozki? czy plan macie raczej miec, te ktore macie? ja mam gondolkę, a chce tylko nową spacerówkę
-
Anecz_kaa no historia okropna. Lekarz złotówka bo nas naciągnął na 1.5tyś. Ale było minęło. Ja mam 2 wozki-jeden podwójny dla dzieci siedzących i spacerówkę ale chce zakupić używaną gondolę. Widziałam nawet już takie po 100-150zł. Przy kolejnym dziecku jednak człowiek dochodzi do wniosku że szkoda kasy na nówki.
anecz_kaa lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa409c350106.jpg
Dzień dobry Ciocie:) my po wizycie niestety skończonej antybiotykiem na pęcherz bo nie mogę się pozbyć bakterii.
Co do wózka to mam szary uniwersalny wiec zostaje taki bez sensu kupować nowy skoro ten jest dobrypo_prostu_ja, anecz_kaa, Niecierpliwa123, karolcia87, Agniechaaaa, Lena21, Paulina.G, gapa25 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Jestem tu NOWA
Tydzień temu się dowiedziałam, że jestem w ciąży i nadal nie mogę w to uwierzyć ... wg obliczeń to zaczęłam 6 tydzień termin na koniec lipca 2018!
Beta-HCG
21.11 beta-HCG 246 mIU/ml
23.11 beta-HCG 605 mIU/ml
27.11 beta-HCG 5028 mIU/ml
Z niecierpliwością czekam na pierwszą wizytą - 11.12 ... modlę się o dobry wynik usg
Za mną 2,5 roku starań, to moja pierwsza ciąża, więc mam schiza lekkiego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 09:45
terka, po_prostu_ja, muminka83, PixiDixi, Agniechaaaa, Lena21, gapa25, Magic, Mmargotka lubią tę wiadomość
-
Ja wózek mam kolorystycznie też uniwersalny. Spacerówkę kupiłam córce nową taką osobną składaną z baby design i córa prawi wogóle jej nie używała więc wygląda na nową Natomiast chciałabym kupić sam stelaż do wózka żeby fotelik maxi cosi wpiąc (do mojego da się tylko z tako). A gondola też w bdb stanie więc mnie interesuje jakiś stelaż właśnie
-
Marikita wrote:Cześć Dziewczyny!
Jestem tu NOWA
Tydzień temu się dowiedziałam, że jestem w ciąży i nadal nie mogę w to uwierzyć ... wg obliczeń to zaczęłam 6 tydzień termin na koniec lipca 2018!
Beta-HCG
21.11 beta-HCG 246 mIU/ml
23.11 beta-HCG 605 mIU/ml
27.11 beta-HCG 5028 mIU/ml
Z niecierpliwością czekam na pierwszą wizytą - 11.12 ... modlę się o dobry wynik usg
Za mną 2,5 roku starań, to moja pierwsza ciąża, więc mam schiza lekkiego!Marikita lubi tę wiadomość
-
po_prostu_ja wrote:Hej, dziewczyny!
Macie już za sobą pierwsze badania krwi, moczu?
W którym tygodniu najlepiej je zrobić?
Miłego dnia !
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
A ja z leki załamana - drugi dzień z rzędu męczą mnie zatoki i nie wiem czym sie ratować. Poza tym poszłam dziś rano na pierwszą wizytę - z NFZ i jestem załamana. Nic nie wiem. Lekarz 3x wywalił mnie z gabinetu - najpierw bo pielęgniarki zgubiły moją kartę a potem bo nie zmierzyły mi ciśnienia, wywiad lekarski - 5sekund, badanie 1palcem pomacane, jakis wróżbita ze na podstawie tego jest w stanie określi ze jest ok. Kolejna wizyta 21grudnia. I nic nie wiem:(. Na USG na określenie wieku ciąży mam przyjść za tydzień. Kurde cieszę sie ze za 3,5h mam wizytę prywatną bo płakać mi sie chce, moze wreszcie cos sie dowiem a chociaż ktos sie mną w ogóle zainteresuje:(.