LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny!
Dzisiaj byłam u lekarza i jestem w 6 tygodniu ciąży, termin mamy na 27.07.2018!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 14:05
Loczek2018, Nalia, Agniechaaaa, Marikita, pi84, Lena21, po_prostu_ja, gapa25, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Nalia wrote:Dzisiaj zaczął się 9 tydzień i mdłości większe ;( cały dzień mam jakiegoś sukienka w buzi bo inaczej bym chyba zwymiotowała na biurko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja staram się unikać takich ostrych środków jak domestos itd, wiec zatrudniam do tego mojego M, ale tez dlatego że poprostu zapachy mnie drażnią i od razu mi niedobrze.
Co do paznokci to zrezygnowałam z hybryd na 1 trymestr, później zobaczę, bo i tak siedzę w domu, wiec ma razie zostaje przy zadbanych ale tradycyjnychMagic, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:Ja staram się unikać takich ostrych środków jak domestos itd, wiec zatrudniam do tego mojego M, ale tez dlatego że poprostu zapachy mnie drażnią i od razu mi niedobrze.
Co do paznokci to zrezygnowałam z hybryd na 1 trymestr, później zobaczę, bo i tak siedzę w domu, wiec ma razie zostaje przy zadbanych ale tradycyjnych -
Czemu rezygnujecie z hybryd? Czytałam ze nie jest w żaden sposób szkodliwe. Na paznokciach u rąk mam nawet żele, a u stop hybrydy
https://mamaginekolog.pl/manicure-hybrydowy-w-ciazy/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 15:46
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamonkowaaa wrote:Czemu rezygnujecie z hybryd? Czytałam ze nie jest w żaden sposób szkodliwe. Na paznokciach u rąk mam nawet żele, a u stop hybrydy
https://mamaginekolog.pl/manicure-hybrydowy-w-ciazy/Loczek2018, Marikita lubią tę wiadomość
-
Ahaaa, myslalam ze boicie się ze szkodzi Wasi mężowie widzę dbają o was jak o księżniczki. Nie chce narzekać i nagabywać na mojego, ale robi wszystko z pretensją i odburkiwaniem pod nosem "sama sobie zrób"... Do tego jest po 16 a obiadu dalej nie ma:( Ja wiem ze to wszystko było na mojej głowie ale podobnie jak Aga- mam leżeć i wstawać do toalety... Czasami na serio mam różne myśli