X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Magic Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam i nie lubię takich osób :( przykro mi muminka83:*

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminka... Kochana wracaj jak tylko bedziesz miała sile i ochotę ;) podejrzewam ze babe wywalą z forum i tyle ;) nie możesz patrzeć na siebie jej oczami bo ona ma je strute. Nie wiem kto jej zrobił taka krzywdę. Nic o niej nie wiadomo ale zapewne uciekła z kraju zamiast wyjechać dobrowolnie wiec teraz tak pluje jadem. Ale pamiętaj. Jad z Danii do nas nie doleci ;)
    Powodzenia i miejmy nadzieje co jakiś czas do nas zerkniesz ;)

PixiDixi lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Marikita Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    Wydaje mi się, ze to nie o to chodzi. Jeśli chodzi o mój przykład, to ja wierze w Boga i się tego nie wstydzę, ale uważam, ze niektórzy księża przesadzają i uważają się za nie wiadomo kogo... ;)
    Też miałam kiedyś takie zdanie ;-) zmieniłam jak poznałam kilku super księży, takich z przeszłością, takich prawdziwych, których słowo potrafi wskazać światełko w tunelu ;-) i chyba dorosłam do tego, że nie każdy ksiądz powinien być księdzem, że są tylko ludźmi, że jak trafisz na lekarza konowała, to nie mówisz od razu, że wszyscy są tacy sami :P

terka, po_prostu_ja lubią tę wiadomość

f2w3pc0zmldpbhp7.png
    duphaston, kwas foliowy, acard
    fdd0d780f1.png
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    Mój maluszek jest młodszy o 4 dni ale to nie nowość :) ma 1.23cmi serduszko bije 167 :) za 2 tyg znowu wizyta
    Gratulacje! <3 Ja dzisiaj wizyta o 15, mam nadzieje ze tez będę mogła się pochwalić ;)

Magic lubi tę wiadomość

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • Marikita Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Cześć zmieniają u Nas cała sieć wi fi i jutro dopiero bede mogła być bardziej dostępna ale chciałam prosić o kciuki o 17:15 mamy wizytę <3

P.s jutro wszystk nadrobię o cała lista bedzie aktylalna! Calyski
    TRZYMAM! :)

f2w3pc0zmldpbhp7.png
    fdd0d780f1.png
  • Marikita Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Ja zaś się obudziłam z bólem gardła, nosem zapchanym, dzieciaki pokasluja oj będzie ciekawie :(
    Zdrówka!

f2w3pc0zmldpbhp7.png
    fdd0d780f1.png
  • Marikita Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Mam nadzieję, że weekend był udany. Nasz bardzo. Rodzinny. Życzę wam miłego dnia. Chciałabym się też pożegnać. Oczywiście z ciążą wszystko w porządku jednak mój czas jest bardzo ograniczony. Dzieci zapełniają go na maksa. Drugi powód? Troll. Nie mam ochoty czytać wywodów tej sfrustrowanej życiem kobiety. Zwyczajnie nauczyłam się skreślać z swojego życia te osoby które poziomem sięgają krawężnika. Oczywiście poznałam tu fantastyczne osoby jednak ta jedna powoduje iż człowiek zaczyna myśleć o sobie negatywnie a zbyt długo pracowałam na to by lubić siebie. Dużo dobrego. Szczęśliwych ciąż. Dużo zdrowia. MM
    Kochana dla jednej osoby nie warto opuszczać forum! Nie ma sensu! :-)
    W ogóle jak czytałam wypowiedź tamtej Pani to nie wiem skąd ona się wzięła, czego dotyczyła i w ogóle jakby z choinki się urwała ...
    Wracaj do nas! W "kupie" raźniej :-)

f2w3pc0zmldpbhp7.png
    fdd0d780f1.png
  • Marikita Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    Cześć! Ja wam się chwalę wiesciami z wizyty A wy nic :P
    Gratki :)

Magic lubi tę wiadomość

f2w3pc0zmldpbhp7.png
    fdd0d780f1.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    Chyba jakoś sporo tych wizyt w tym tygodniu, nie? :) coś czuje, ze zdjęcia się posypią ;) fajnie, fajnie! :)
    Ja wizytuje jutro, kto ze mną? :p
    Ja :D

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osnowa wrote:
    Właśnie to miałam. Prenalen. Kupiłam to w aptece. Ale syrop taki drogi, a na 3 dni starcza. Bo 3x15ml.
    Jeszcze jedno... zapomniałam teraz wziąć po tabletce kwasu foliowego w sobotę i niedzielę i strasznie się teraz martwię :(

Wydaje mi się, że jak brałaś regularnie wcześniej, to nic się nie stało.

A dzisiaj co mi się wydarzyło, jakaś masakra... Szłam na tramwaj i w pewnym momencie dostałam takich mdłości, że zwymiotowalam na pobocze ... Jakaś masakra :( dobrze, że akurat nikt za mną nie szedł. :D

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:

A dzisiaj co mi się wydarzyło, jakaś masakra... Szłam na tramwaj i w pewnym momencie dostałam takich mdłości, że zwymiotowalam na pobocze ... Jakaś masakra :( dobrze, że akurat nikt za mną nie szedł. :D
    Uuu współczuję.. :( Ja dziś mam straszne zawroty głowy i mdłości. dziś czuję się najgorzej :( a w pracy siedzę do 15.30 - może wytrzymam.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Osnowa Przyjaciółka

Wysłany: 4 grudnia 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:

Ja dopiero biorę od 20.11 kiedy się dowiedziałam o dzidzi... mam nadzieję, ze bedzie ok.

Ojej, mam nadzieję, ze może mnie omina takie sytuacje :)) nie chcę wymiotowac na uczelni :D

ckaiskjo3c7906hm.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kciukinza wizyty :) U nas dzisiaj trochę gorzej znowu porcelana pojechałam do Zusu ze zwolnieniem i wrocilam cudem po drodze nie zwróciłam :(
    Magic super, ze serduszko bije i wszystko dobrze:) Co do grupy na fb to już w jednej jestem i nie ma tam właśnie takich sytuacji rozumiem, ze każdy może mieć swoje zdanie i ma prawo je wyrazić, nie w taki sposób.Muminka cxekamy :)

Magic lubi tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Magic Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieję że te cholerne mdłości niedługo odpuszczą :(

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny. Będę zaglądać. Obiecuję. Dziękuję za taki mur. Ogólnie stresują mnie takie sytuacje. Dużo w życiu przeżyłam. Zbyt dużo jak na jedną osobę i to powoduje iż mimo że jestem kochana, szanowana i szczęśliwa mam niskie poczucie wartości. Nie lubię jak ocenia się ludzi po ortografii, wyglądzie. Nauczyłam się że dusza mówi więcej. Pędzę teraz po syna i na spacer. Dobrze mi zrobi. Co do FB nie mam. Dawno zrezygnowałam. Mam tylko Messenger i tam mamy czat z poprzednimi marcówkami

Alfa_Centauri, PixiDixi, Marikita, Glass lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Magic Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminka czekamy :*

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminka,odpoczywaj,nie stresuj się i zagladaj do nas. Moze cos wymyslimy aby zachowac jednak niejawnosc naszych dyskusji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 10:55

• Alfa_Centauri Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Dziękuję dziewczyny. Będę zaglądać. Obiecuję. Dziękuję za taki mur. Ogólnie stresują mnie takie sytuacje. Dużo w życiu przeżyłam. Zbyt dużo jak na jedną osobę i to powoduje iż mimo że jestem kochana, szanowana i szczęśliwa mam niskie poczucie wartości. Nie lubię jak ocenia się ludzi po ortografii, wyglądzie. Nauczyłam się że dusza mówi więcej. Pędzę teraz po syna i na spacer. Dobrze mi zrobi. Co do FB nie mam. Dawno zrezygnowałam. Mam tylko Messenger i tam mamy czat z poprzednimi marcówkami
    Muminko, bardzo cię tu potrzebujemy :) Co do Kaszany to nawet nie wiadomo, czy to jest w ogóle kobieta w ciąży. Kiedyś na tym forum była afera, że przez półtora roku prowadziła i ciągnęła wątek grudniowe mamusie 2015 licealistka(!) udająca mamę bliźniaków. Wszystko się wydało, jak ktos znalazł na instagramie prawdziwe zdjęcia kilkuletnich maluchów i skontaktował się z ich holederską mamą, której ukradziono tożsamość ;/

3jgxflw1q814yhy7.png
    f2wl2n0a13n499gf.png
    [*] luty 2017 - 6 tc ; [*] grudzień 2017 - 12 tc
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to kaszana hehe....

• Marikita Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfa_Centauri wrote:
    Muminko, bardzo cię tu potrzebujemy :) Co do Kaszany to nawet nie wiadomo, czy to jest w ogóle kobieta w ciąży. Kiedyś na tym forum była afera, że przez półtora roku prowadziła i ciągnęła wątek grudniowe mamusie 2015 licealistka(!) udająca mamę bliźniaków. Wszystko się wydało, jak ktos znalazł na instagramie prawdziwe zdjęcia kilkuletnich maluchów i skontaktował się z ich holederską mamą, której ukradziono tożsamość ;/
    szok!

f2w3pc0zmldpbhp7.png
    fdd0d780f1.png
‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ