LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Muminka... Kochana wracaj jak tylko bedziesz miała sile i ochotę
podejrzewam ze babe wywalą z forum i tyle
nie możesz patrzeć na siebie jej oczami bo ona ma je strute. Nie wiem kto jej zrobił taka krzywdę. Nic o niej nie wiadomo ale zapewne uciekła z kraju zamiast wyjechać dobrowolnie wiec teraz tak pluje jadem. Ale pamiętaj. Jad z Danii do nas nie doleci
Powodzenia i miejmy nadzieje co jakiś czas do nas zerknieszPixiDixi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
po_prostu_ja wrote:Wydaje mi się, ze to nie o to chodzi. Jeśli chodzi o mój przykład, to ja wierze w Boga i się tego nie wstydzę, ale uważam, ze niektórzy księża przesadzają i uważają się za nie wiadomo kogo...
zmieniłam jak poznałam kilku super księży, takich z przeszłością, takich prawdziwych, których słowo potrafi wskazać światełko w tunelu
i chyba dorosłam do tego, że nie każdy ksiądz powinien być księdzem, że są tylko ludźmi, że jak trafisz na lekarza konowała, to nie mówisz od razu, że wszyscy są tacy sami
terka, po_prostu_ja lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:Mój maluszek jest młodszy o 4 dni ale to nie nowość
ma 1.23cmi serduszko bije 167
za 2 tyg znowu wizyta
Ja dzisiaj wizyta o 15, mam nadzieje ze tez będę mogła się pochwalić
Magic lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Cześć zmieniają u Nas cała sieć wi fi i jutro dopiero bede mogła być bardziej dostępna ale chciałam prosić o kciuki o 17:15 mamy wizytę
P.s jutro wszystk nadrobię o cała lista bedzie aktylalna! Calyski -
muminka83 wrote:Mam nadzieję, że weekend był udany. Nasz bardzo. Rodzinny. Życzę wam miłego dnia. Chciałabym się też pożegnać. Oczywiście z ciążą wszystko w porządku jednak mój czas jest bardzo ograniczony. Dzieci zapełniają go na maksa. Drugi powód? Troll. Nie mam ochoty czytać wywodów tej sfrustrowanej życiem kobiety. Zwyczajnie nauczyłam się skreślać z swojego życia te osoby które poziomem sięgają krawężnika. Oczywiście poznałam tu fantastyczne osoby jednak ta jedna powoduje iż człowiek zaczyna myśleć o sobie negatywnie a zbyt długo pracowałam na to by lubić siebie. Dużo dobrego. Szczęśliwych ciąż. Dużo zdrowia. MM
W ogóle jak czytałam wypowiedź tamtej Pani to nie wiem skąd ona się wzięła, czego dotyczyła i w ogóle jakby z choinki się urwała ...
Wracaj do nas! W "kupie" raźniej -
Osnowa wrote:Właśnie to miałam. Prenalen. Kupiłam to w aptece. Ale syrop taki drogi, a na 3 dni starcza. Bo 3x15ml.
Jeszcze jedno... zapomniałam teraz wziąć po tabletce kwasu foliowego w sobotę i niedzielę i strasznie się teraz martwię
Wydaje mi się, że jak brałaś regularnie wcześniej, to nic się nie stało.
A dzisiaj co mi się wydarzyło, jakaś masakra... Szłam na tramwaj i w pewnym momencie dostałam takich mdłości, że zwymiotowalam na pobocze ... Jakaś masakradobrze, że akurat nikt za mną nie szedł.
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Wydaje mi się, że jak brałaś regularnie wcześniej, to nic się nie stało.
A dzisiaj co mi się wydarzyło, jakaś masakra... Szłam na tramwaj i w pewnym momencie dostałam takich mdłości, że zwymiotowalam na pobocze ... Jakaś masakradobrze, że akurat nikt za mną nie szedł.
Ja dziś mam straszne zawroty głowy i mdłości. dziś czuję się najgorzej
a w pracy siedzę do 15.30 - może wytrzymam.
-
Nalia wrote:Wydaje mi się, że jak brałaś regularnie wcześniej, to nic się nie stało.
Ja dopiero biorę od 20.11 kiedy się dowiedziałam o dzidzi... mam nadzieję, ze bedzie ok.
Ojej, mam nadzieję, ze może mnie omina takie sytuacje) nie chcę wymiotowac na uczelni
-
Dzień dobry kciukinza wizyty
U nas dzisiaj trochę gorzej znowu porcelana pojechałam do Zusu ze zwolnieniem i wrocilam cudem po drodze nie zwróciłam
Magic super, ze serduszko bije i wszystko dobrze:) Co do grupy na fb to już w jednej jestem i nie ma tam właśnie takich sytuacji rozumiem, ze każdy może mieć swoje zdanie i ma prawo je wyrazić, nie w taki sposób.Muminka cxekamyMagic lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dziękuję dziewczyny. Będę zaglądać. Obiecuję. Dziękuję za taki mur. Ogólnie stresują mnie takie sytuacje. Dużo w życiu przeżyłam. Zbyt dużo jak na jedną osobę i to powoduje iż mimo że jestem kochana, szanowana i szczęśliwa mam niskie poczucie wartości. Nie lubię jak ocenia się ludzi po ortografii, wyglądzie. Nauczyłam się że dusza mówi więcej. Pędzę teraz po syna i na spacer. Dobrze mi zrobi. Co do FB nie mam. Dawno zrezygnowałam. Mam tylko Messenger i tam mamy czat z poprzednimi marcówkami
Alfa_Centauri, PixiDixi, Marikita, Glass lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Dziękuję dziewczyny. Będę zaglądać. Obiecuję. Dziękuję za taki mur. Ogólnie stresują mnie takie sytuacje. Dużo w życiu przeżyłam. Zbyt dużo jak na jedną osobę i to powoduje iż mimo że jestem kochana, szanowana i szczęśliwa mam niskie poczucie wartości. Nie lubię jak ocenia się ludzi po ortografii, wyglądzie. Nauczyłam się że dusza mówi więcej. Pędzę teraz po syna i na spacer. Dobrze mi zrobi. Co do FB nie mam. Dawno zrezygnowałam. Mam tylko Messenger i tam mamy czat z poprzednimi marcówkami
Co do Kaszany to nawet nie wiadomo, czy to jest w ogóle kobieta w ciąży. Kiedyś na tym forum była afera, że przez półtora roku prowadziła i ciągnęła wątek grudniowe mamusie 2015 licealistka(!) udająca mamę bliźniaków. Wszystko się wydało, jak ktos znalazł na instagramie prawdziwe zdjęcia kilkuletnich maluchów i skontaktował się z ich holederską mamą, której ukradziono tożsamość ;/
-
Alfa_Centauri wrote:Muminko, bardzo cię tu potrzebujemy
Co do Kaszany to nawet nie wiadomo, czy to jest w ogóle kobieta w ciąży. Kiedyś na tym forum była afera, że przez półtora roku prowadziła i ciągnęła wątek grudniowe mamusie 2015 licealistka(!) udająca mamę bliźniaków. Wszystko się wydało, jak ktos znalazł na instagramie prawdziwe zdjęcia kilkuletnich maluchów i skontaktował się z ich holederską mamą, której ukradziono tożsamość ;/