LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Muminka... Kochana wracaj jak tylko bedziesz miała sile i ochotę podejrzewam ze babe wywalą z forum i tyle nie możesz patrzeć na siebie jej oczami bo ona ma je strute. Nie wiem kto jej zrobił taka krzywdę. Nic o niej nie wiadomo ale zapewne uciekła z kraju zamiast wyjechać dobrowolnie wiec teraz tak pluje jadem. Ale pamiętaj. Jad z Danii do nas nie doleci
Powodzenia i miejmy nadzieje co jakiś czas do nas zerknieszPixiDixi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
po_prostu_ja wrote:Wydaje mi się, ze to nie o to chodzi. Jeśli chodzi o mój przykład, to ja wierze w Boga i się tego nie wstydzę, ale uważam, ze niektórzy księża przesadzają i uważają się za nie wiadomo kogo...
terka, po_prostu_ja lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:Mój maluszek jest młodszy o 4 dni ale to nie nowość ma 1.23cmi serduszko bije 167 za 2 tyg znowu wizyta
Magic lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Cześć zmieniają u Nas cała sieć wi fi i jutro dopiero bede mogła być bardziej dostępna ale chciałam prosić o kciuki o 17:15 mamy wizytę
P.s jutro wszystk nadrobię o cała lista bedzie aktylalna! Calyski -
muminka83 wrote:Mam nadzieję, że weekend był udany. Nasz bardzo. Rodzinny. Życzę wam miłego dnia. Chciałabym się też pożegnać. Oczywiście z ciążą wszystko w porządku jednak mój czas jest bardzo ograniczony. Dzieci zapełniają go na maksa. Drugi powód? Troll. Nie mam ochoty czytać wywodów tej sfrustrowanej życiem kobiety. Zwyczajnie nauczyłam się skreślać z swojego życia te osoby które poziomem sięgają krawężnika. Oczywiście poznałam tu fantastyczne osoby jednak ta jedna powoduje iż człowiek zaczyna myśleć o sobie negatywnie a zbyt długo pracowałam na to by lubić siebie. Dużo dobrego. Szczęśliwych ciąż. Dużo zdrowia. MM
W ogóle jak czytałam wypowiedź tamtej Pani to nie wiem skąd ona się wzięła, czego dotyczyła i w ogóle jakby z choinki się urwała ...
Wracaj do nas! W "kupie" raźniej -
Osnowa wrote:Właśnie to miałam. Prenalen. Kupiłam to w aptece. Ale syrop taki drogi, a na 3 dni starcza. Bo 3x15ml.
Jeszcze jedno... zapomniałam teraz wziąć po tabletce kwasu foliowego w sobotę i niedzielę i strasznie się teraz martwię
Wydaje mi się, że jak brałaś regularnie wcześniej, to nic się nie stało.
A dzisiaj co mi się wydarzyło, jakaś masakra... Szłam na tramwaj i w pewnym momencie dostałam takich mdłości, że zwymiotowalam na pobocze ... Jakaś masakra dobrze, że akurat nikt za mną nie szedł.
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Wydaje mi się, że jak brałaś regularnie wcześniej, to nic się nie stało.
A dzisiaj co mi się wydarzyło, jakaś masakra... Szłam na tramwaj i w pewnym momencie dostałam takich mdłości, że zwymiotowalam na pobocze ... Jakaś masakra dobrze, że akurat nikt za mną nie szedł.
-
Nalia wrote:Wydaje mi się, że jak brałaś regularnie wcześniej, to nic się nie stało.
Ja dopiero biorę od 20.11 kiedy się dowiedziałam o dzidzi... mam nadzieję, ze bedzie ok.
Ojej, mam nadzieję, ze może mnie omina takie sytuacje ) nie chcę wymiotowac na uczelni -
Dzień dobry kciukinza wizyty U nas dzisiaj trochę gorzej znowu porcelana pojechałam do Zusu ze zwolnieniem i wrocilam cudem po drodze nie zwróciłam
Magic super, ze serduszko bije i wszystko dobrze:) Co do grupy na fb to już w jednej jestem i nie ma tam właśnie takich sytuacji rozumiem, ze każdy może mieć swoje zdanie i ma prawo je wyrazić, nie w taki sposób.Muminka cxekamyMagic lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dziękuję dziewczyny. Będę zaglądać. Obiecuję. Dziękuję za taki mur. Ogólnie stresują mnie takie sytuacje. Dużo w życiu przeżyłam. Zbyt dużo jak na jedną osobę i to powoduje iż mimo że jestem kochana, szanowana i szczęśliwa mam niskie poczucie wartości. Nie lubię jak ocenia się ludzi po ortografii, wyglądzie. Nauczyłam się że dusza mówi więcej. Pędzę teraz po syna i na spacer. Dobrze mi zrobi. Co do FB nie mam. Dawno zrezygnowałam. Mam tylko Messenger i tam mamy czat z poprzednimi marcówkami
Alfa_Centauri, PixiDixi, Marikita, Glass lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Dziękuję dziewczyny. Będę zaglądać. Obiecuję. Dziękuję za taki mur. Ogólnie stresują mnie takie sytuacje. Dużo w życiu przeżyłam. Zbyt dużo jak na jedną osobę i to powoduje iż mimo że jestem kochana, szanowana i szczęśliwa mam niskie poczucie wartości. Nie lubię jak ocenia się ludzi po ortografii, wyglądzie. Nauczyłam się że dusza mówi więcej. Pędzę teraz po syna i na spacer. Dobrze mi zrobi. Co do FB nie mam. Dawno zrezygnowałam. Mam tylko Messenger i tam mamy czat z poprzednimi marcówkami
-
Alfa_Centauri wrote:Muminko, bardzo cię tu potrzebujemy Co do Kaszany to nawet nie wiadomo, czy to jest w ogóle kobieta w ciąży. Kiedyś na tym forum była afera, że przez półtora roku prowadziła i ciągnęła wątek grudniowe mamusie 2015 licealistka(!) udająca mamę bliźniaków. Wszystko się wydało, jak ktos znalazł na instagramie prawdziwe zdjęcia kilkuletnich maluchów i skontaktował się z ich holederską mamą, której ukradziono tożsamość ;/