LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, ta sama dziewczyna była jeszcze na kilku innych wątkach, między innymi u mnie na wrzesniowkach i zawsze była w ciąży bliźniaczej, miała nierealne fantastyczne życie, miala rzekomy termin porodu na początek miesiąca, tak że prowadziła listę mamusiek w pierwszym poście na stronie
-
muminka83 wrote:Dziękuję dziewczyny. Będę zaglądać. Obiecuję. Dziękuję za taki mur. Ogólnie stresują mnie takie sytuacje. Dużo w życiu przeżyłam. Zbyt dużo jak na jedną osobę i to powoduje iż mimo że jestem kochana, szanowana i szczęśliwa mam niskie poczucie wartości. Nie lubię jak ocenia się ludzi po ortografii, wyglądzie. Nauczyłam się że dusza mówi więcej. Pędzę teraz po syna i na spacer. Dobrze mi zrobi. Co do FB nie mam. Dawno zrezygnowałam. Mam tylko Messenger i tam mamy czat z poprzednimi marcówkami
-
bbeczka91 wrote:Hehe, ta sama dziewczyna była jeszcze na kilku innych wątkach, między innymi u mnie na wrzesniowkach i zawsze była w ciąży bliźniaczej, miała nierealne fantastyczne życie, miala rzekomy termin porodu na początek miesiąca, tak że prowadziła listę mamusiek w pierwszym poście na stronie
Jejku, nie sądziłam, ze tacy ludzie istnieją, Hahahah, tylko po co im to ?? :p -
jakoś mi zimno i gardło zaczyna boleć
a jeszcze w pracy (mam prace biurową, ale pracuje w dużej drukarni) kierownik kazał iść na introligatornie do pomocy przy pracach ręcznych ...
nie mam zamiaru się ruszać nigdzie ... -
Marikita wrote:jakoś mi zimno i gardło zaczyna boleć
a jeszcze w pracy (mam prace biurową, ale pracuje w dużej drukarni) kierownik kazał iść na introligatornie do pomocy przy pracach ręcznych ...
nie mam zamiaru się ruszać nigdzie ...
A wie o ciąży? Bo jak nie to moze nieświadomie Cię wysyłać na stanowisko cięższehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
po_prostu_ja wrote:Jejku, nie sądziłam, ze tacy ludzie istnieją, Hahahah, tylko po co im to ?? :p
Po co? Bo maja swoje życie tak beznadziejnie nudnepo_prostu_ja lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Jeśli chodzi o przeziębienia to muszę powiedzieć, że zrobiłam sobie syrop - w smaku niezbyt, ale chyba skutkuje, bo czuje się lepiej dwa ząbki czosnku przeciśnięte do szklanki zalane ok pol szklanki przegotowanej wody, sok z 1,5 cytryny, 4 łyżki miodu i starty imbir- odstawiamy na 24h i przelewamy przez sitko. Ja pije po dwie łyżki 3x dziennie. Może alurat tez Wam pomoże :*
-
terka wrote:A wie o ciąży? Bo jak nie to moze nieświadomie Cię wysyłać na stanowisko cięższe
Nie mówię, że robi coś specjalnie mój kiero, ale u nas czeste sa takie akcje, że jak nie ma komu na dole robić, to nas wysyłają z biura do pracy ...
-
nick nieaktualny
-
Muminka nie przejmuj się takim czymś, bo "osobą" nie można tak nazwać kogoś kto tak się zachowuje. Coś mi się kojarzy że ona chyba też hejtowała mameginekolog na instagramie za imprezę urodzinową Rogerka. Szok, ile zła może roznosić jedna "osoba".
Ja dziś byłam na krzywej cukrowej sama glukoza o dziwo jakoś weszła ale pielęgniarka strasznie pokuła mi ręke. Chwilkę rozmawiałam z moją położną, mówiła że ogarnie mi jakiegoś dobrego ginekologa na NFZ żebym nie musiała chodzić prywatnie (sama wyszła z taką inicjatywą)Marikita lubi tę wiadomość
-
Doczytałam!
Może ją można jakoś zablokować?! Ja nie będę komentować, już na początku napisałam, że jest kłótliwą babą i niestety w pełni zasługuje na takie określenie.
Za nami bardzo aktywny weekend, ale bardzo pozytywny
Trzymam kciuki za wizytujące! Ja jutro idę do rodzinnego po l4 bo mam o 10 dni krócej niż wizytę ( błąd rejestracji), a musiałabym zapłacić 50 zł za wizytę "recepturową"... trochę niepoważni są
Ja znów robię bułeczki drożdżowe takie rollsy, jutro mini pizzerki
Mi jakby mdłości osłabły nawet kawę wczoraj wypiłam, ale jakoś super się nie czuję nadal biorę masę leków ;/ a wizytę mam dopiero 14 więc jeszcze 1,5 tygodniaMarikita lubi tę wiadomość
-
po_prostu_ja wrote:Super wiadomości! a gdzie fotka?
Oto moje maleństwo:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99e180ad3c70.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 13:07
Agniechaaaa, anecz_kaa, PixiDixi, M@ziii, Marikita, Tincia, Urszulka89, karolcia87, Zielona1911, Ania123488, muminka83, po_prostu_ja, Niecierpliwa123, gapa25, Paulina.G, Lena21 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
M@ziii wrote:Muminka nie przejmuj się takim czymś, bo "osobą" nie można tak nazwać kogoś kto tak się zachowuje. Coś mi się kojarzy że ona chyba też hejtowała mameginekolog na instagramie za imprezę urodzinową Rogerka. Szok, ile zła może roznosić jedna "osoba".
Ja dziś byłam na krzywej cukrowej sama glukoza o dziwo jakoś weszła ale pielęgniarka strasznie pokuła mi ręke. Chwilkę rozmawiałam z moją położną, mówiła że ogarnie mi jakiegoś dobrego ginekologa na NFZ żebym nie musiała chodzić prywatnie (sama wyszła z taką inicjatywą)
Tu sa wypisane okreslenia jakie keirowala do mnie muminka:
-Pusta i zmanierowana Pani jest i jaki podły charakter Pani reprezentuje.
-głupota aż wypływa.
-jest Pani prostakiem
-odnieść się do Pani " dupy" ale nie będę się zniżała do poziomu Pustaka
-Panienki z Dani z pyskiem jak Krowa.
Intrygujace jest to, ze tym nie jestescie oburzone. Ja wyrazilam swoja opinie nikogo przy tym nie obrazajac jednak muminka zdecydowala sie mi ublizac.
ciekawe sa wasze podwojne standardy i ciekawe, czy gdyby ktokolwiek w postach odnosil sie tak do was to czy bylybyscie takie spokojne. mozecie mowic, ze to ja jestem straszna i mam niski poziom ale w takim razie jak okreslicie muminke i jej popis elokwencji?
Pisanie do kogos, ze ma pysk jak krowa bo ma wlasne zdanie jest normalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 13:24
-
nick nieaktualny
-
Magic piekna fota! Ja mam tez tyłozgięcie i było to samo z jakiego przepisu robiłaś pierniki? Ja mam zamiar z "a ja to pierniczę",
Cynamonkowa a Ty na którą chodzisz na wizyty? tez prywatnie?
U nas we wro wizyta 180zł, a u was jak to wyglada?
a ja miałam plan rano posprzątać, ale już mam braki jeśli chodzi o energię i źle się czuje mnie strasznie mdli po duphastonie
muszę posprzątać i ogarnąć pranieMagic lubi tę wiadomość