LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Agniechaa bardzo Cie prosze o napisanie posta do administracji o zbanowanie Kashanti. Dziewucha przegiela !
Lena21 lubi tę wiadomość
-
Szkoda, ze poniedziałek zaczyna się tak nie miło
Widzę, ze niektórzy lubią dowartościować się nie swoim kosztem. Dziewczyny, olejmy to! Sadze, ze tak jak z kupą, nie ma co ruszać, bo śmierdzi
Mendy zawsze były, są i bedą
Muminka! Czekamy, aż może zmienisz jeszcze zdanie i chociaż raz na jakis czas będziesz tu do nas zaglądać
MIŁEGO PONIEDZIAŁKU DZIEWCZYNY!PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy wczoraj powiedzieliśmy rodzicom, bo zaprosiliśmy ich na pizzę z nowego pieca:) radość przeogromna. Mojego taty to chyba nigdy wcześniej nie widziałam tak.szczęśliwego, teścia zresztą też. Cieszyli się jak dzieci, że zostaną dziadksmi. I cały wieczór mówili do siebie "Dziaduniu" już wózki kupują, komodę zabijają, a Mamusie już sukienki kupują uśmiałam się wczoraj za wszystkie czasy:)
po_prostu_ja, Marikita, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:widze ze ZUS płaci jak mu się podoba a powiedzcie jeszcze babeczki, czy jak byłam w szpitalu w trakcie L$ to musze do pracy dostarczyc wypis czy coś?
-
nick nieaktualny
-
aaaaaaaaaale się rozpisałyście!
siadam czytać
w weekend miałam odwyk od neta
w sobotę wieczorem dopadło mnie jakieś rozwolnienie
od wczoraj mdłości przez cały dzień w sumie
dzisiaj od rana bleeee ....
został mi tydzień do wizyty ... omm omm omm -
OlinkaO wrote:Cześć wszystkim jestem tu nowa. Termin wg bellybest mam na 30 lipca. A na pierwszą wizytę do lekarza idę dopiero 5.12. Jestem strasznie ciekawa i szczęśliwa, tymbardziej że starałam się o tą ciążę (pierwszą) aż 2,5 roku... Mam tylko nadzieję że teraz już będzie tylko lepiej powodzenia dla Was
I w końcu się udało
-
Ja już tydzień walczę z chorobą. Zaczęło sie tydzień temu w niedzielę od bólu gardła i kości. Zaczęłam pić różne mikstury. Mleko miód i herbaty z miodem cytryną i imbirem. Kupiłam syrop z bezwonnego czosnku i tabletki z malina i czymś tam z miodu. Gardło nie boli, ale od 3 dni mam kaszel i taki katar lekko. Czy mam dalej sama się leczyć czy już iść do lekarza? W sumie nic mi pewnie innego nie powie niż leczenie się tymi miksturami. Niestety nie maialam możliwości zostanie w domu. Praca i uczelnia wzywają... zaliczenia itp. Dzisiaj nie poszłam na zajęcia, ale i tak będę musiala wyjść po zakupy na zupkę pomidorową... ahh takie życie gdy chłop za granicą. Skazana sama na siebie na szczęście za tydzień już będzie na cały miesiąc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 09:12
-
Osnowa wrote:Ja już tydzień walczę z chorobą. Zaczęło sie tydzień temu w niedzielę od bólu gardła i kości. Zaczęłam pić różne mikstury. Mleko miód i herbaty z miodem cytryną i imbirem. Kupiłam syrop z bezwonnego czosnku i tabletki z malina i czymś tam z miodu. Gardło nie boli, ale od 3 dni mam kaszel i taki katar lekko. Czy mam dalej sama się leczyć czy już iść do lekarza? W sumie nic mi pewnie innego nie powie niż leczenie się tymi miksturami. Niestety nie maialam możliwości zostanie w domu. Praca i uczelnia wzywają... zaliczenia itp. Dzisiaj nie poszłam na zajęcia, ale i tak będę musiala wyjść po zakupy na zupkę pomidorową... ahh takie życie gdy chłop za granicą. Skazana sama na siebie na szczęście za tydzień już będzie na cały miesiąc.
W rossmanie kiedyś widziałam tez takie leki czy coś dla kobiet w ciąży, może by zapytać lekarza czy można tamto?
Ale w sumie dokładnie nie pamietam co tam i na co bylo -
po_prostu_ja wrote:W rossmanie kiedyś widziałam tez takie leki czy coś dla kobiet w ciąży, może by zapytać lekarza czy można tamto?
Ale w sumie dokładnie nie pamietam co tam i na co bylo
Właśnie to miałam. Prenalen. Kupiłam to w aptece. Ale syrop taki drogi, a na 3 dni starcza. Bo 3x15ml.
Jeszcze jedno... zapomniałam teraz wziąć po tabletce kwasu foliowego w sobotę i niedzielę i strasznie się teraz martwię -
Mój maluszek jest młodszy o 4 dni ale to nie nowość ma 1.23cmi serduszko bije 167 za 2 tyg znowu wizyta
terka, PixiDixi, Marikita, Urszulka89, Lena21, po_prostu_ja, karolcia87, pi84, gapa25, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Alfa_Centauri wrote:A tak z innej beczki, właśnie Mąż dzwonił z pracy i dopytywał na kiedy mam dokładnie termin, bo 28 czerwca Polska gra mecz z Japonią czy te terminy z początkowych USG to się w ogóle sprawdzają czy należy liczyć plus/minus 2 tygodnie?
o to i u nas może być problem
hahahah -
Magic wrote:Mój maluszek jest młodszy o 4 dni ale to nie nowość ma 1.23cmi serduszko bije 167 za 2 tyg znowu wizyta
Super ja jak byłam 21.11 to tylko chyba jajko było 9mm. I dopiero idę 21.12 według oM dziś jest 7tyg i 2 dni. Ale mi się wydaje ze ciąża jest tydzień młodsza, także jeszcze sobie poczekam aż zobaczę fasolkę i usłyszę serduszko. Zazdroszczę