LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Dokładnie i jeszcze zwiększało by ich szanse na zdrowie, bo jak slysze ze pijana matka urodziła pijane dziecko to aż mam ochote burzyć ściany w domu!
. Szkoda, że środowisko nie zgłasza takich sytuacji organom ścigania, a te nie reagują sprawnie. Raz tylko widziałam kobietę odizolowaną w psychiatryku, narkomankę.
-
nick nieaktualnykashanti wrote:I uwazam, ze to nieuczciwe. Jesli praca spelniala warunki ustawy a ty nie mialas powodow medycznych do przejsci ana L4 to nie powinnas tego robic. To moje zdanie. Ty mozesz robic co chcesz. Z tym, ze potem nie ma sie co dziwic, ze skaldki ZUS takie wysokie bo trzeba wszystkich tych ludzi na L4 bez wskazan medycznych utrzymywac.
takie moje zdanie
muminka83, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Glass wrote:Coś trzeba zjeść i tak, bo dziecko tego potrzebuje. Może z głodu mdli, to bardzo częste.
Potem czekoladowego Mikołaja :d na obiad nie miałam ochoty, więc zjadłam 3 kanapki z mozzarellą, sałata, ogórkiem i pomidorem + sałatkę ze śniadania z ryżem i dodatkami.
A teraz nie mam ochoty na kolację, może ścianę w siebie jakaś kanapkę.
❤Ada&Pola❤
-
nick nieaktualnyGlass wrote:Takie dzieci niestety często rodzą się upośledzone
. Szkoda, że środowisko nie zgłasza takich sytuacji organom ścigania, a te nie reagują sprawnie. Raz tylko widziałam kobietę odizolowaną w psychiatryku, narkomankę.
serce pęka
Glass lubi tę wiadomość
-
Ani jednego posta nie usunęłam. W żadnym nie obraziłam Cię. Natomiast Ty dziewczyny od naciągaczek itd. Obraziłaś mnie i moją rodzinę. Nazwałaś leniem itd. W żadnym nie odezwałam się wulgarnie. Wyśmiała ś natomiast moje błędy gdzie sama unikasz dużych liter jak ognia. Widać nie widzisz nic innego jak dziwne wyobrażenia. Nie chce mi się już denerwować. To nie ma sensu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Tyle nierobów utrzymuje ZUS, ze kobiety w ciazy to ledwo procent
takie moje zdanie
To juz jest kwestia wlasnego kregoslupa moralnego... i tyle. Takie moje zdanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 19:04
-
muminka83 wrote:Ani jednego posta nie usunęłam. W żadnym nie obraziłam Cię. Natomiast Ty dziewczyny od naciągaczek itd. Obraziłaś mnie i moją rodzinę. Nazwałaś leniem itd. W żadnym nie odezwałam się wulgarnie. Wyśmiała ś natomiast moje błędy gdzie sama unikasz dużych liter jak ognia. Widać nie widzisz nic innego jak dziwne wyobrażenia. Nie chce mi się już denerwować. To nie ma sensu.
-Pusta i zmanierowana Pani jest i jaki podły charakter Pani reprezentuje.
-głupota aż wypływa.
-jest Pani prostakiem
-odnieść się do Pani " dupy" ale nie będę się zniżała do poziomu Pustaka
-Panienki z Dani z pyskiem jak Krowa.
To tez nie jest ublizanie? Wiec prosze chociaz nie klamac, piszac "W żadnym nie obraziłam Cię" bo to przedszkole...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 19:05
-
Nie wspomnę o tym iż wspomniała o tym że robimy dzieci jak króliki licząc na 500 plus.
Będę dorosła. Jestem starsza więc powinnam dać szansę. Tak więc daje kreskę i już zaczynam od nowa konwersacje z Panią.
Liczę jedynie że od teraz będzie przynajmniej względna. Tak więc jak się Pani czuje? Mam nadzieję że dobrze.
Jak radzimy sobie w pracy? I zadaje pytania szczerze bez ironii w duchu pojednania -
nick nieaktualnykashanti wrote:No i ja sie tez z tym nie zgadzam... to, ze ktos oszukuje nie daje nam usprawiedliwienia do robienia tego samego... Kowalski ukradl telewizor to ja ukradne radio... co to za roznica dla sklepu skoro sklep taki duzy...
To juz jest kwestia wlasnego kregoslupa moralnego ale jak mozna narzekac na system i jednoczesnie go oszukiwac?wiec uważam, ze kobieta w ciazy na l4 w żaden sposób nie wyłudza nic od państwa
muminka83, Ania1003, Marikita lubią tę wiadomość
-
kashanti wrote:I uwazam, ze to nieuczciwe. Jesli praca spelniala warunki ustawy a ty nie mialas powodow medycznych do przejscia na L4 to nie powinnas tego robic. To moje zdanie. Ty mozesz robic co chcesz. Z tym, ze potem nie ma sie co dziwic, ze skaldki ZUS takie wysokie bo trzeba wszystkich tych ludzi na L4 bez wskazan medycznych utrzymywac.
Jest to po prostu nieuczciwe wobec innych podatnikow... i mozesz mowic, ze nie ale jest to tez nielegalne....
Nie sądzę, żeby to była Twoja sprawa czy ktoś chce pracować w ciąży czy nie. Ja nie zamierzam narażać mojego dziecka na barterie i wirusy pracując w szpitalu jako pielęgniarka. Rozumiem, że może pracujesz jako sekretarka i nie musisz iść na l4, ale nie oceniaj innych, bo nie masz do tego prawa.muminka83, PixiDixi, Marikita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kashanti wrote:Rozumiem, ze powiedzenie do mnie, ze mam "pysk jak krowa" to dla ciebie nie jest ublizanie?
-Pusta i zmanierowana Pani jest i jaki podły charakter Pani reprezentuje.
-głupota aż wypływa.
-jest Pani prostakiem
-odnieść się do Pani " dupy" ale nie będę się zniżała do poziomu Pustaka
-Panienki z Dani z pyskiem jak Krowa.
To tez nie jest ublizanie? Wiec prosze chociaz nie klamac, piszac "W żadnym nie obraziłam Cię" bo to przedszkole... -
Staram się szanować ludzi jednak nie toleruje gdy obce osoby obrażają na podstawie dwóch informacji. Nigdy nie poroniłaś. Nie wiesz co to strata dziecka. Nie życzę ci tego. Dlatego każda kobieta ma prawo do zwolnienia. Naprawdę nie boisz się że los da ci pstryczka i wszystko co negujesz będziesz robić
Loczek2018 lubi tę wiadomość