LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
anecz_kaa wrote:A JA potwiedzę rodziłam naturalnie ( miałam pełne rozwarcie i parte) i nie pamietam bolu a bol po cc owszem
przy 2 cc było lepiej, bo juz wiedziałam co i jak ale bez szału i teraz chyba bede próbować SN
ale musi być wszytsko ok z blizna i ze mna dzieckiem etc
ale po wszystkim jak mlody.bog wręcz bogini. Mowie.o.porodzie z Lenka bo mialam wysmienita.opieke i cud miod personel ktory dbal o nas jak.o skarb. Po wszystkim smigalam rowno jak bym.nie rodzila:-)
-
magdaaq wrote:Po.CC dopiero zaczyna się ból po...dziękuję postoje 2 porody SN i oby 3 tez taki byl.
-
nick nieaktualny
-
magdaaq wrote:Po.CC dopiero zaczyna się ból po...dziękuję postoje 2 porody SN i oby 3 tez taki byl.
Moja siostra dla porównania miała dwie cesarki (ze wskazań) i to co ona przeszła to maskara. Po cesarkach nie chciała rana się goić. Strasznie ją wszystko bolało a tu do dziecka trzeba wstawać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widziałam mamy po cc i porodzie sn. Zwykle te po cc leżą plackiem przez 12 godzin i ból jest większy. Cięcie przez całe powłoki skórne i mięśnie to nie pestka, to poważny zabieg. Sąsiadka mało nie umarła podczas cc. Mamy po naturalnym porodzie zwykle po 2 godzinach idą pod prysznic
. Wiadomo, że boli, ale wiedziałyśmy na co się piszemy.
Oczywiście jak ze wskazań lekarza musi być cc to będzie. Dla bezpieczeństwa dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 20:57
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Glass wrote:Widziałam mamy po cc i porodzie sn. Zwykle te po cc leżą plackiem przez 12 godzin i ból jest większy. Cięcie przez całe powłoki skórne i mięśnie to nie pestka, to poważny zabieg. Sąsiadka mało nie umarła podczas cc. Mamy po naturalnym porodzie zwykle po 2 godzinach idą pod prysznic
.
-
magdaaq wrote:Nie wiem czy mam to głośno napisac...ale...mdlosci.jak by se poszly? Nie wiem.spać? Wrócą? Psikus? Będzie lepiej?...pojde spac z nadzieja ze moze to lepsze jutro juz jutro??
Wiec trzymajmy się tego, źe będzie już tylko lepiej
mnie kiedyś wystarszyla metoda kleszczowa w św Rodzinie i jakos tak mi to zostało w głowie
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Glass wrote:Widziałam mamy po cc i porodzie sn. Zwykle te po cc leżą plackiem przez 12 godzin i ból jest większy. Cięcie przez całe powłoki skórne i mięśnie to nie pestka, to poważny zabieg. Sąsiadka mało nie umarła podczas cc. Mamy po naturalnym porodzie zwykle po 2 godzinach idą pod prysznic
. Wiadomo, że boli, ale wiedziałyśmy na co się piszemy.
Oczywiście jak ze wskazań lekarza musi być cc to będzie. Dla bezpieczeństwa dziecka.Glass lubi tę wiadomość
-
Ineczka wrote:U mnie od trzech dni tez jest lepiej i nawet mogę spac co od dwóch miesięcy średnio mi idzie
mnie kiedyś wystarszyla metoda kleszczowa w św Rodzinie i jakos tak mi to zostało w głowie
-
Ineczka wrote:U mnie od trzech dni tez jest lepiej i nawet mogę spac co od dwóch miesięcy średnio mi idzie