LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuminka83 wrote:Dla syna mamy właśnie my opieramy się na kalendarzu imion i ich występowaniu tzn częstotliwości. W latach 2010 Oliwier był praktycznie nie nadawany. Judyta też jest w tej mniejszości. Teraz chcemy dla syna jak będzie nietypowe bo nie słyszałam o nikim kto w ostatnich latach nadal. Hihi Oktawian Juliusz. Wiem że dla niejednego to śmieszne imiona ale każde imię oznacza siłę itd. Córka Klara Stanisława ale tu chyba przemyśle bo Lewandowski i Barwy Szczęścia wychodzą mi bokiem Chic to imiona po naszych babciach. Najlepszych kobietach . To nasze mentorki
Klara to rzeczywiście chyba najczęściej ostatnio wymienia imię w Polsce chociaż jest piękne ale już się przejadło. A jeśli chodzi o Oktawiana to w podobnym klimacie mam kolegę Klaudiusza -
Loczek2018 wrote:Zaczęło się od koleżanki która jest handlowcem - ma termin na marzec:), dość długo sie starali o dzieciaczka, właśnie poszła na L4 do rozwiązania, teraz ja koniec lipca no i mamy jeszcze jedną zdatną koło trzydziestki
. A reszta to sami faceci no i w kadrach mamy babeczki takie wiekowe;), taka branża. Ale u kolegów w pracy urodziły sie 2 dzieciaczki wiec mamy niezły przyrost naturalny w tym roku jak na tak mala firmę
- 4 dzieciaczki w ciagu roku w ekipie poniżej. 20os.
Tyle co wróciły dwie babki z macierzyńskiego a jedna wróci w czerwcu no i ja teraz :pLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
Ineczka a mi się własnie podoba Marysia bo dla małej dziewczynki a Maria dla kobiety
moje dziewczyny w przedszkolu mają Zosie, Zoje, Franka, Adasia, Oliwiera, Kornelia, Kaja Kora, Paulina, Wojtek, Tymon, Brajan, Iwan, Alan, moje to Julia i Eliza, Kinga, Anastazja, weronika, kuba, antek, Garbrysia, Jadzia, Helenka, Szymon, Michał, Hania, Alicja, Borys i wiecej nie pamietamale roznie dają. Antek i Franek Staś tez sa w przedszkolu
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Na ten moment my mamy chłopców: Czarek i Radek, dla dziewczynek: Nela i Nina
jak parka to Czarek i Nela
Gratuluje wizyt!!!
-
My jeszcze nie myślimy nad imionami. Poprzednim razem ustaliliśmy, że będzie Julian, mimo, że nie znaliśmy jeszcze płci. Teraz zawsze myślimy o naszym Aniołku pod tym imieniem, więc drugi raz go nie wykorzystamy. Poczekamy na płeć i po 13 tygodniu zaczniemy sie zastanawiać, przynajmniej się wybór zawęzi. W przyszłym tygodniu robię Harmony wiec poznamy plec juz za 2 tyg. I ryzyko aberracji chromosomowych. A po świętach jeszcze usg genetyczne na dokładkę- pewności nigdy nie za wiele
-
nick nieaktualny
-
cuddlemuffin wrote:My jeszcze nie myślimy nad imionami. Poprzednim razem ustaliliśmy, że będzie Julian, mimo, że nie znaliśmy jeszcze płci. Teraz zawsze myślimy o naszym Aniołku pod tym imieniem, więc drugi raz go nie wykorzystamy. Poczekamy na płeć i po 13 tygodniu zaczniemy sie zastanawiać, przynajmniej się wybór zawęzi. W przyszłym tygodniu robię Harmony wiec poznamy plec juz za 2 tyg. I ryzyko aberracji chromosomowych. A po świętach jeszcze usg genetyczne na dokładkę- pewności nigdy nie za wiele
gdzie wykonujesz test?
-
Biedronka89 wrote:Mam do was pytanie z innej beczki trochę. Jestem w biurze na stażu. Muszę kogoś poinformować o mojej ciąży ? Czy jezeli to staż to w sumie nie bo i tak nic mi nie przysługuje bo formalnie jestem wciąż bezrobotna?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny