LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Andziula_1988 wrote:Nie to wcisnęłam ;p miałam zacytować, nie polubić. A odlubić się nie da ;p
Wiem, że w składzie nie ma kwasu mlekowego, ale jest to żel dla niemowląt i jest bardzo delikatny. Mi pomógł, bo infekcje nie nawracają i dla mnie to jest najważniejsze
-
Ineczka wrote:Uromaste jedna saszetka do wypicia zobaczymy czy pomogło
-
Cynamonkowaaa wrote:Ja jestem załamana NFZ... W ogóle ciężko trafić na dobrego internistę, ja znowu będę zmieniać bo kolejny raz jestem niezadowolona
Ja po nowym roku na pewno mocz powtórzę, wolałabym żeby nie były to kamienie tylko ta większa ilość warzyw
-
Cześć.
Ja nadal żyję w jakiejś równoległej rzeczywistości....maskara
Co do wyników mi wyszły bakterie ale to n8c nowego...Z córką miałam zaledwie 3 badania moczu niemal prawidłowe, reszta zawsze były bakterie. Brałam leki i nic nie pomagały. A okazało się że taka moja uroda i nic się ni3 działo złego.
Życzę Wam miłego weekendu A jak będę już po wizycie to dam znać co tam słychać.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Cześć.
Ja nadal żyję w jakiejś równoległej rzeczywistości....maskara
Co do wyników mi wyszły bakterie ale to n8c nowego...Z córką miałam zaledwie 3 badania moczu niemal prawidłowe, reszta zawsze były bakterie. Brałam leki i nic nie pomagały. A okazało się że taka moja uroda i nic się ni3 działo złego.
Życzę Wam miłego weekendu A jak będę już po wizycie to dam znać co tam słychać.Magic lubi tę wiadomość
-
Magic wrote:Hahahahha
rozbawiłaś mnie
dzieki.
najchętniej bym.sama za wszystko sie wziela.
Magic lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Bo ja tez tak balansuje takze wiem.o co.cho:) a ja w dodatku jakby na statku kosmicznym uziemiona i palec od pokazywania mnie boli
najchętniej bym.sama za wszystko sie wziela.
-
magdaaq wrote:Ja mam.fajna internistke ktora tez jest.pediatra takze chodzimy tylko do.niej. daje skiero na to.co chce i na.to.co ona moze.
-
muminka83 wrote:Jak ja Cię rozumiem. Ja lubię wszystko sama robić. Matko ciągle mi się wydaje że ja to lepiej i szybciej. Cierpliwie muszę nauczyć się cierpliwości
-
Andziula_1988 wrote:U mnie wydzielina wyglada ok. I kolor i konsystencja. Ale ja to bardziej czuję pieczenie od czasu do czasu. Byłam dziś w aptece kupić te pałeczki, ale bieda tam jak nie wiem. Polecacie jakieś? Chyba lepiej dowcipne, co?
mi ginekolog poleciła lactovaginal a teraz przy infekcji biorę trivagin ( doustnie) tydzień kuracji 2x1 tydzień przerwy i znowu tydzień kuracji
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
Mini89 wrote:mi ginekolog poleciła lactovaginal a teraz przy infekcji biorę trivagin ( doustnie) tydzień kuracji 2x1 tydzień przerwy i znowu tydzień kuracji
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
anecz_kaa wrote:Ja mam teraz lacyacyd płyn ginekologiczny i jest super. Chcę zacząć od stycznia chodzić na basen, ale trochę się boję infekcji
PixiDixi a Twoje dziewczyny czym się podmywaja / podmywasz?Magic, magdaaq, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
Ineczka wrote:A można w ciąży ktoś ostatnio pisał chyba, ze iladian direct nie jest zalecany a to tez pałeczki tylko, dlatego już nic nie aplikuje no poza ta luteina, która muszę
No właśnie w aptece tez to pani polecala ale skonsultowalam z lekarzem i tez zalecila bo byłam po kuracji antybiotykiem na pęcherz ale się rozwinęło niestety w grzybicę. Teraz biorę lutke pod język i ten trivagin doustnie. I szczerze to bym nawet mogła przy takiej lutke zostać dla mnie wygodniejsze