LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalia wrote:Hej, ja właśnie odebrałam morfologię i jest bardzo ładna, poza tym, że kolejny raz mam podwyższone MCHC. Ostatnio miałam 35,5, a teraz 36 (norma do 34.5). Nie wiem co to może oznaczać
hemoglobina ładna 13.1 .
-
Mini89 wrote:No właśnie w aptece tez to pani polecala ale skonsultowalam z lekarzem i tez zalecila bo byłam po kuracji antybiotykiem na pęcherz ale się rozwinęło niestety w grzybicę. Teraz biorę lutke pod język i ten trivagin doustnie. I szczerze to bym nawet mogła przy takiej lutke zostać dla mnie wygodniejsze
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Co to buraki z pieczonkow?
Najlepsze są z takiego kotła i robi się wtedy w ognisku ale można w dużym garnku
Wrzucasz pokrojone w talarki ziemniaki, buraki, marchewke, wkrajasz cebule i kiełbase, przyprawiasz i się tak to powolutku robi
Polecam, bardzo pożywne i smaczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 12:32
PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cynamonkowaaa wrote:Nie kojarzysz takiej potrawy?
Najlepsze są z takiego kotła i robi się wtedy w ognisku ale można w dużym garnku
Wrzucasz pokrojone w talarki ziemniaki, buraki, marchewke, wkrajasz cebule i kiełbase, przyprawiasz i się tak to powolutku robi
-
Biedronka89 wrote:Mnie też jakiś Matrix dopadł. Infekcja po mału zaczyna w końcu przechodzić ale we wtorek lekarz i jak zwykle łapię jakieś nieokreślone lęki. Jeszcze przy tej infekcji to już w ogóle wmawiam sobie Bóg wie co .
Ja uznałam że nie można źle się nastawiać, to do niczego dobrego nie prowadzi, lepiej się czymś zająć
-
Cynamonkowaaa wrote:Nie kojarzysz takiej potrawy?
-
Hej kobitki, ja wczoraj popołudniu spałam, po 23 poszłam spać i o 5 obudziłam sie tak głodna ze aż mnie mdlilo - musiałam wstać i coś zjeść, zasnęłam znowu spałam prawie do 10. Mamy dziś imprezę rodzinna, chciałam w końcu wyskoczyć z dresu i miło spędzić czas ale czuje się fatalnie,głowa mi pęka, przeziębienie wraca, mdłości chyba tez... wstawiłam pralkę, zmywarkę, ogarnelam triche kuchnie i wróciłam do łóżka
Co do świątecznych klimatów to u mnie pierogi i uszka już zrobione, a dziś mój mąż wędzi domowe wędliny - może jakaś zjem w końcu
Miłego dnia kochane -
Cynamonkowaaa wrote:Ja mam ogromna ochotę na buraki z pieczonków
Ale gotować to mi się nie chce, bo przez to przeziębienie to tylko łóżeczko
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Mąż już choinkę z synem postawił. My mamy w starym stylu. Bombki mają 35-45 lat. Trochę nowości. Jeszcze muszą łańcuchy powiesić własnoręcznie robione przez synka ale to jak wróci z próby jasełek. Jutro jasełka w kościele.
Ja leżę. Mąż ogarnął mieszkanie jak potrafił najlepiej. Musi jeszcze umyć podłogi i już może jakoś to będzie wyglądać. Mam nadzieję że miło mija sobota.Marikita lubi tę wiadomość