LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj większość dnia spędziłam na zakupach, potem zawiozłam cześć zakupów do mamy która przygotowuje w tym roku święta gdyż ja się teraz do tego nie nadaje.
Potem przyjaciółka przywiozła mi pyszny barszcz, który jadłam trzęsąc się jakbym glodowała nie wiadomo jak długo, ale sukcesem jest to że go nie zwróciłam .
Ja też mam czasami chwile załamania bo jestem teraz bezużyteczna i bezsilna , ale mój M mnie wspiera i mnie rozumie. Więc dziewczyny trzymajcie się dzielnie bo w końcu to minie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 22:56
Marikita lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
muminka83 wrote:Po luteinie dopochwowej zdarzają się takie upławy. Grzybica też nie jest rzadkim objawem. Dlatego warto probiotyki stosować by unikać tego typu nieprzyjemności.
Ostatnio robiłam posiew na własną rękę i wyszło czysto, biorę codziennie provag i staram się jeść jogurty nat.
Co do smarowania się to ja uzywam nawilzajacy balsam z mocznikiem z ziaja a na brzuch, piersi i tyłek - mieszam gi dodatkowo z olejkiem tamanu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 23:17
-
Ove wrote:Hmmm jasno brązowe uplawy tez?
Ostatnio robiłam posiew na własną rękę i wyszło czysto, biorę codziennie provag i staram się jeść jogurty nat.
Co do smarowania się to ja uzywam nawilzajacy balsam z mocznikiem z ziaja a na brzuch, piersi i tyłek - mieszam gi dodatkowo z olejkiem tamanu.
-
Urszulka89 wrote:Nie obraźcie się dziewczyny, ale chyba czytacie za dużo internetu
Jadłam żelazo przez pół poprzedniej ciąży bo tak morfologia mi zjechała a wszystko co miało dużo żelaza wogóle mi nie wchodziło jak na złość
Moja córka obecnie ma 6,5 roku i ząbki ma jak perełki - teraz ma wymianę mleczaków. Nie mieliśmy żadnych problemów z ząbkami - noo oprócz tego że ma dwa zaplombowane. Ale zawdzięczam to głównie temu, że od początku dbaliśmy o jej buźkę ponieważ ja sama miałam zawsze słabe zęby mimo starań a dentysty panicznie się boję :pUrszulka89 lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:W środę.
-
anecz_kaa wrote:Ja mam taką wizytę 29 też się trochę stresuje. Magda myślisz, że jutro poznasz płeć?! U mnie będzie jak będę szła 13 i 2 dni mniej więcej i liczę, że poznam skoro można
-
Ania123488 wrote:Obydwa dodatnie czyli i przechodziłam i przechodze teraz lekarz powiedział ze dziecko może mieć problemy ze słuchem przez to
Ja też mam tyłozgiecie i pachwiny mnie rwą co jakiś czas więc to chyba nasza przypadłość.
Mam ustalone prenatalne na 13 stycznia do innego lekarza...I chyba wezmę bez wizyty czyli omówienia wyniku. Bo ust prenatalne plus wizyta 370zł..... Ja pieprzęLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ineczka ja moja mała dalej karmie a je wszystko i to dosłownie wszystko czego większość dzieciaków u niej w grupie w przedszkolu by nie ruszyła a ona ze smakiem wcina ryby, placki, krewetki, sosy z suszonymi pomidorami czy pikantne dania z chili i jalapeno. Także nie wpisujemy się w schemat dzieci na papkach i nic nie próbujących od bardzo dawna. Fakt długo zajęło zanim zaczęła jeść stałe posiłki, bo dopiero koło 11 miesiąca zgłodniała wcześniej tylko próbowała odrobinkę. Cycus w tym wieku jest złoty jak np tak jak teraz od przy dni jest chora i ma zerowy apetyt to choć trochę substancji odżywczych dostaje. Co do zachowania to myśle ze wymuszanie czy inne rzeczy są związane z charakterem/wychowaniem a nie sposobem odżywiania.
-
Magic wrote:Dla mnie cmv t9 stres w każdej ciąży. Nie przechodziłem więc drże by było ok. Współczuje kochana. Ja dlatego teraz nie robiłam.co ma być to będzie.
Ja też mam tyłozgiecie i pachwiny mnie rwą co jakiś czas więc to chyba nasza przypadłość.
Mam ustalone prenatalne na 13 stycznia do innego lekarza...I chyba wezmę bez wizyty czyli omówienia wyniku. Bo ust prenatalne plus wizyta 370zł..... Ja pieprzę
-
Carolline wrote:Ineczka ja moja mała dalej karmie a je wszystko i to dosłownie wszystko czego większość dzieciaków u niej w grupie w przedszkolu by nie ruszyła a ona ze smakiem wcina ryby, placki, krewetki, sosy z suszonymi pomidorami czy pikantne dania z chili i jalapeno. Także nie wpisujemy się w schemat dzieci na papkach i nic nie próbujących od bardzo dawna. Fakt długo zajęło zanim zaczęła jeść stałe posiłki, bo dopiero koło 11 miesiąca zgłodniała wcześniej tylko próbowała odrobinkę. Cycus w tym wieku jest złoty jak np tak jak teraz od przy dni jest chora i ma zerowy apetyt to choć trochę substancji odżywczych dostaje. Co do zachowania to myśle ze wymuszanie czy inne rzeczy są związane z charakterem/wychowaniem a nie sposobem odżywiania.