LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie, ja nie należę do grona ekshibicjonistek więc wywalanie cyca w miejscach publicznych uważam za niestosowne i niesmaczne i dziwię się tym wszystkim akcjom publicznym - manifestacjom jakie regularnie się odbywały, że karmiące mamy siadały gdziekolwiek i po prostu wyciągały bufet bez żadnego zażenowania. A przecież karmienie jest tak bardzo intymne, jest chwilą dla nas i dla dziecka. Po co to eksponować?
Agniechaaaa, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:A czasem są takie akcje że matki karmię 3 czy 4 lat i dla mnie to chore. Nie wyobrażam sobie karmić tak dużego dziecka. Jak urodziłam młodszą to starsza chciała mleko z cycusia... więc odciagnelam laktatorem to kubeczka i jej dałam stwierdziła że niedobre :p miała 2 latka. I mimo że to moje dziecko które też karmiłam nie umiałam nie chciałam jej znów karmić bo dla mnie to byłoby przesada
każdy bedzie miał swojego bobasa i bedzie robił tak jak uważa ze jest najlepiej dla nich
-
shadee wrote:i dziś się dowiedziałam że diabetolog włącza mi insulinę
więc smutek ogromny -
Tak samo zabronilam odwiedzin w szpitalu. Powiedziałam że wyjdę ogarnę się to wtedy przyjdą a nie wszystko Cię boli. Masz wietrzyc rane nie ważne czy po cc czy krocze i tabuny gości. Cyrki pękają... Nie no dla mnie nie jest to najlepszy czas na odwiedziny. Na mnie się obrazili :p
muminka83, PixiDixi, melbusia88, magdis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Decadence wrote:Ja insulinę mam od wczoraj, tylko na noc, bo wyniki wyłącznie na czczo przekraczają normy. Nie martw się, ja chciałam uniknąć tego za wszelką cenę, no ale cóż, chyba taka nasza uroda. Jakie masz poziomy cukru?
cukier rano pomiędzy 100 - 110
w ciągu dnia dochodzi do 130, rzadko kiedy przekracza
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:Tak samo zabronilam odwiedzin w szpitalu. Powiedziałam że wyjdę ogarnę się to wtedy przyjdą a nie wszystko Cię boli. Masz wietrzyc rane nie ważne czy po cc czy krocze i tabuny gości. Cyrki pękają... Nie no dla mnie nie jest to najlepszy czas na odwiedziny. Na mnie się obrazili :p
-
Ze mną na sali leżała dziewczyna do której przyszło ponad 10 os.... Powiedziałam że jestem w szpitalu z noworodkiem i to czas dla Nas i poprosiłam o wizytę na korytarzu... to że komuś nie przeszkadza to nie znaczy że mi też.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:Ze mną na sali leżała dziewczyna do której przyszło ponad 10 os.... Powiedziałam że jestem w szpitalu z noworodkiem i to czas dla Nas i poprosiłam o wizytę na korytarzu... to że komuś nie przeszkadza to nie znaczy że mi też.
-
Agniechaaaa wrote:Ja zawsze daje rodzicą czas na wyjście ze spirala potem niech lecą niecierpliwe ciocie ja zawsze spokojnie jak juz mama dojdzie całkiem do siebie
Aga bo to serio ciezki czas. Wszystko Cię boli. Cycki pękają brzuch lub tyłek boli... no serio Ty masz odpocząć a nieale ludzie nie rozumieją że dla mnie to dyskomfort i potrzebuje intymności. Przy 2 dziecku nikt nie pytał o odwiedziny bo już wiedzieli że nie chce.
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:Aga bo to serio ciezki czas. Wszystko Cię boli. Cycki pękają brzuch lub tyłek boli... no serio Ty masz odpocząć a nie
ale ludzie nie rozumieją że dla mnie to dyskomfort i potrzebuje intymności. Przy 2 dziecku nikt nie pytał o odwiedziny bo już wiedzieli że nie chce.
anecz_kaa, Carolline lubią tę wiadomość
-
Bo naprawdę ani nie masz sil ani chęci. Jak urodziłam starsza to wydawało mi się że się udusić jak nie będę na nią patrzeć.. więc spałam tylko jak był mój mąż :p nie polecam :p i nie polecam picia dużej ilości wody po porodzie mi cycki pekaly przez to. Przy 2 piłam oszczędnie i było ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny