X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Magic Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znajoma ma bliźniaczki i karmiła je jednocześnie spod pach :)

magdaaq, PixiDixi, Carolline lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyc to mega tez wygoda,ale przy dwojce to kurde trzeba kombinowac jakos ,jeszcze nie wiem jak to robic by np.jakos rownoczesnie,ale tutaj jest ktis potrzebny kto Ci poda malucha a jak sama jestem to kurde jak to technicznie ogarnac?, nie mam wyobrazni....

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak i wtedy poducha niezastapiona bo dzieci same leza jedza a mama ma czas na belly :D

PixiDixi, Carolline lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, ja przyłączam się do wcześniejszych próśb do doświadczonych dziewczyn o stworzenie w miarę możliwości takiej listy co faktycznie jest potrzebne. Co prawda na necie jest tego dużo, ale co lista to rozbieżności i jako pierworódka gubię się w tym. Główne zastanawiam się nad ilością ubranek. Jedni piszą, że wystarczy po 5 szt body, pajaców itp, ale tak sobie myślę czy jest sens po 4 dniach wstawiać prawie pustą pralkę i kilkoma ciuszkami, nie lrpiej kupić więcej?

l22n6iyek016fbg8.png
  • magdaaq Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Cyc to mega tez wygoda,ale przy dwojce to kurde trzeba kombinowac jakos ,jeszcze nie wiem jak to robic by np.jakos rownoczesnie,ale tutaj jest ktis potrzebny kto Ci poda malucha a jak sama jestem to kurde jak to technicznie ogarnac?, nie mam wyobrazni....
    Sie chłopaki naucza ze matka daje jesc razem a nie ma bufetu jak w restauracji :D

PixiDixi lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Magic Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Que? Co.ze co?:))ciekla mi siara od 20tyg i juz do konca musialam.spać z wkladkami:-)
    No mi siara też ciekła:) ale z nim byłam mega nerwowa :/ dlatego zaczynam pić melise

magdaaq lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    Znajoma ma bliźniaczki i karmiła je jednocześnie spod pach :)
    Czylu tak ulizyc sobie dzieci rownolegle ,usiasc miedy nimi i kurde co jak dalej ? Na poduszkach aby byly ?, no kusza hyc wysoko jakos?

• magdaaq Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Czesc dziewczyny, ja przyłączam się do wcześniejszych próśb do doświadczonych dziewczyn o stworzenie w miarę możliwości takiej listy co faktycznie jest potrzebne. Co prawda na necie jest tego dużo, ale co lista to rozbieżności i jako pierworódka gubię się w tym. Główne zastanawiam się nad ilością ubranek. Jedni piszą, że wystarczy po 5 szt body, pajaców itp, ale tak sobie myślę czy jest sens po 4 dniach wstawiać prawie pustą pralkę i kilkoma ciuszkami, nie lrpiej kupić więcej?
    Zdecydowanie więcej:) 5 to ja dziennie przebieralam.:D

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Sie chłopaki naucza ze matka daje jesc razem a nie ma bufetu jak w restauracji :D

Hehe dobrrrreee :) ;)

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Czylu tak ulizyc sobie dzieci rownolegle ,usiasc miedy nimi i kurde co jak dalej ? Na poduszkach aby byly ?, no kusza hyc wysoko jakos?
    Owiniesz sie poducha położysz jedno i drugie spod pachy i jedza.

PixiDixi lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Kochana moja Lilka miała po 10szt i zdarzało sie ze nie chodziła w niektórtch. To zależy jak sie bedą brudzić. Ja mamteraz malutko bo wiem ile miałam przy dwojce i to naprawde było za dużo. Ja mam coś takiego ale w excelu :) w sensie liste ubranek,rEczy i dokuemntów potrzebnych :)ba jak sie pakowałam do torby to w tej rozpisce wydrukowanej i rozposane w którwj kieszeni co mam i z nią do szpitala by nie grzevać za cztmś jak swinia w korycie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 12:00

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Zdecydowanie więcej:) 5 to ja dziennie przebieralam.:D

Jak bedzie Ci maluch ulewal to kibel,przeciez musisz przebrac a jak sie porobi,ze bokami pojdzie?, no nie ja wole wiecej niz mniej hehe taka konsumpcjonistka ze mnie)

muminka83, Carolline lubią tę wiadomość

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Jak bedzie Ci maluch ulewal to kibel,przeciez musisz przebrac a jak sie porobi,ze bokami pojdzie?, no nie ja wole wiecej niz mniej hehe taka konsumpcjonistka ze mnie)
    Ja to samo. Poza tym oboje byli ulewaczami i sraczami :D

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego najlepiej koło 15szt bo mowie zalezy z czego sie korzysta :) moje nie ulewały zbytnio takze wiecie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 12:01

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    Dlatego najlepiej koło 15szt bo mowie zalezy z czego sie korzysta :)
    Ja tylko body i.spodenki heheh zestaw idealny.

Magic lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Ja to samo. Poza tym oboje byli ulewaczami i sraczami :D

To sie chyba wszystkie nasze zmowily :) ulewaly a jak sraly to body na plecach i spiochy boki...szlo gora i dolem hehevlekarka gadala ,ze cycem przekarmiam a ja smialam sie w duchu z tego bo co jak co ,ale cyckiem dziecka nie przekarmisz a mieszanka o tak juz mozna :)

• magdaaq Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pajace na noc

Magic lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    To sie chyba wszystkie nasze zmowily :) ulewaly a jak sraly to body na plecach i spiochy boki...szlo gora i dolem hehevlekarka gadala ,ze cycem przekarmiam a ja smialam sie w duchu z tego bo co jak co ,ale cyckiem dziecka nie przekarmisz a mieszanka o tak juz mozna :)
    Moje widzialy tylko cyca to kupa juz byla do wysokosci łopatek:D a po cycu fontanna wiec od.nowa. hahah macierzyństwo..

PixiDixi, PolaP lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak :) ja np klade dzieci do spania w pajacu a na dzien przebieram w bodziaki i spodenki skarpetki, a ja znam tez takie co całe dnie chodziły w pajacu takim do spania :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Hihi popieram. Moja córka i syn zawsze mieli i mają dużo ciuchów. Zajmują cała szafę rozsuwana na dwa metry długości i 1,70 wysokości. Mają wszystko. Zwyczajnie kocham ubrania

magdaaq, PixiDixi lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

‹‹ 492 493 494 495 496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ