LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cyc to mega tez wygoda,ale przy dwojce to kurde trzeba kombinowac jakos ,jeszcze nie wiem jak to robic by np.jakos rownoczesnie,ale tutaj jest ktis potrzebny kto Ci poda malucha a jak sama jestem to kurde jak to technicznie ogarnac?, nie mam wyobrazni....
-
Czesc dziewczyny, ja przyłączam się do wcześniejszych próśb do doświadczonych dziewczyn o stworzenie w miarę możliwości takiej listy co faktycznie jest potrzebne. Co prawda na necie jest tego dużo, ale co lista to rozbieżności i jako pierworódka gubię się w tym. Główne zastanawiam się nad ilością ubranek. Jedni piszą, że wystarczy po 5 szt body, pajaców itp, ale tak sobie myślę czy jest sens po 4 dniach wstawiać prawie pustą pralkę i kilkoma ciuszkami, nie lrpiej kupić więcej?

-
Sie chłopaki naucza ze matka daje jesc razem a nie ma bufetu jak w restauracjiPixiDixi wrote:Cyc to mega tez wygoda,ale przy dwojce to kurde trzeba kombinowac jakos ,jeszcze nie wiem jak to robic by np.jakos rownoczesnie,ale tutaj jest ktis potrzebny kto Ci poda malucha a jak sama jestem to kurde jak to technicznie ogarnac?, nie mam wyobrazni....
PixiDixi lubi tę wiadomość

-
No mi siara też ciekła:) ale z nim byłam mega nerwowamagdaaq wrote:Que? Co.ze co?
)ciekla mi siara od 20tyg i juz do konca musialam.spać z wkladkami:-)
dlatego zaczynam pić melise
magdaaq lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Zdecydowanie więcej:) 5 to ja dziennie przebieralam.melbusia88 wrote:Czesc dziewczyny, ja przyłączam się do wcześniejszych próśb do doświadczonych dziewczyn o stworzenie w miarę możliwości takiej listy co faktycznie jest potrzebne. Co prawda na necie jest tego dużo, ale co lista to rozbieżności i jako pierworódka gubię się w tym. Główne zastanawiam się nad ilością ubranek. Jedni piszą, że wystarczy po 5 szt body, pajaców itp, ale tak sobie myślę czy jest sens po 4 dniach wstawiać prawie pustą pralkę i kilkoma ciuszkami, nie lrpiej kupić więcej?

-
Kochana moja Lilka miała po 10szt i zdarzało sie ze nie chodziła w niektórtch. To zależy jak sie bedą brudzić. Ja mamteraz malutko bo wiem ile miałam przy dwojce i to naprawde było za dużo. Ja mam coś takiego ale w excelumelbusia88 wrote:Czesc dziewczyny, ja przyłączam się do wcześniejszych próśb do doświadczonych dziewczyn o stworzenie w miarę możliwości takiej listy co faktycznie jest potrzebne. Co prawda na necie jest tego dużo, ale co lista to rozbieżności i jako pierworódka gubię się w tym. Główne zastanawiam się nad ilością ubranek. Jedni piszą, że wystarczy po 5 szt body, pajaców itp, ale tak sobie myślę czy jest sens po 4 dniach wstawiać prawie pustą pralkę i kilkoma ciuszkami, nie lrpiej kupić więcej?
w sensie liste ubranek,rEczy i dokuemntów potrzebnych :)ba jak sie pakowałam do torby to w tej rozpisce wydrukowanej i rozposane w którwj kieszeni co mam i z nią do szpitala by nie grzevać za cztmś jak swinia w korycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 12:00
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
magdaaq wrote:Zdecydowanie więcej:) 5 to ja dziennie przebieralam.

Jak bedzie Ci maluch ulewal to kibel,przeciez musisz przebrac a jak sie porobi,ze bokami pojdzie?, no nie ja wole wiecej niz mniej hehe taka konsumpcjonistka ze mnie)
muminka83, Carolline lubią tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Ja to samo. Poza tym oboje byli ulewaczami i sraczami

To sie chyba wszystkie nasze zmowily
ulewaly a jak sraly to body na plecach i spiochy boki...szlo gora i dolem hehevlekarka gadala ,ze cycem przekarmiam a ja smialam sie w duchu z tego bo co jak co ,ale cyckiem dziecka nie przekarmisz a mieszanka o tak juz mozna
magdaaq lubi tę wiadomość
-
Moje widzialy tylko cyca to kupa juz byla do wysokosci łopatek:D a po cycu fontanna wiec od.nowa. hahah macierzyństwo..PixiDixi wrote:To sie chyba wszystkie nasze zmowily
ulewaly a jak sraly to body na plecach i spiochy boki...szlo gora i dolem hehevlekarka gadala ,ze cycem przekarmiam a ja smialam sie w duchu z tego bo co jak co ,ale cyckiem dziecka nie przekarmisz a mieszanka o tak juz mozna 
PixiDixi, PolaP lubią tę wiadomość

-
Hihi popieram. Moja córka i syn zawsze mieli i mają dużo ciuchów. Zajmują cała szafę rozsuwana na dwa metry długości i 1,70 wysokości. Mają wszystko. Zwyczajnie kocham ubraniaPixiDixi wrote:Jak bedzie Ci maluch ulewal to kibel,przeciez musisz przebrac a jak sie porobi,ze bokami pojdzie?, no nie ja wole wiecej niz mniej hehe taka konsumpcjonistka ze mnie)
magdaaq, PixiDixi lubią tę wiadomość