LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej

Muminka, jak masz za darmo pappa to bym robiła, ja jestem po ivf, tez faszerowała się progesteronem, dopiero teraz odstawiam i lekarka mi radziła zrobic. Jutro odbieramy wyniki
Ja pod choinkę zamówiłam poduchę c supermami i jest boska, nie oddam
A tak wogole to miłej niedzieli, chyba przeleze cały dzien bo po dwóch dniach spokoju wymioty wróciły jeszcze silniejsze
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Ale te z rozmiarem 56 są z założeniem do 62 czyli do następnego rozmiaru. Nie tak że pasują tylko dla dzieci które mają 56Osnowa wrote:Ja się boję, że kupię na 56cm a dzidzia będzie miała 59 lub 60cm. I co wtedy?
-
To też zależy od marki ciuchów. Niektóre mają zawyżone albo zaniżone. Ja kupowałam przy córce większość 56 ale też kilka na 62. Zrób sobie pół na pół żebyś nie została z niczym w razie czego.Osnowa wrote:Moja mama mówi, że na mnie 56 były za małe. Ze 62 kupowała. Dlatego tak sobie myślę czy moje dziecko też będzie takie długie

-
Dziewczyny jesteście skarbnicą wiedzy
dzięki wam za to
a czy któraś kupowała ubranka w lumpie? bo ja ogólnie jestem lumpiarą z wieloletnim stażem
mam taki lumpeks gdzie ubranka dziecięce niezniszczone, za grosze zara, next, h&m, tylko ciągle się zastanawiam nad tym ze względu na higienę. Wiadomo, że wyprałabym je ze dwa razy w zwykłym proszku i jeszcze potem w tym dla dzieci.

-
melbusia88 wrote:Dziewczyny jesteście skarbnicą wiedzy
dzięki wam za to
a czy któraś kupowała ubranka w lumpie? bo ja ogólnie jestem lumpiarą z wieloletnim stażem
mam taki lumpeks gdzie ubranka dziecięce niezniszczone, za grosze zara, next, h&m, tylko ciągle się zastanawiam nad tym ze względu na higienę. Wiadomo, że wyprałabym je ze dwa razy w zwykłym proszku i jeszcze potem w tym dla dzieci.
Ja jestem na tak
wiem, że w lampach czasem są ubranka nawet z matkami te dziecięce. Ja osobiście nie chodzę, ale może dla niemowlaka się wybiorę bo wiadomo jak takie dziecko szybko rośnie. Czasem można znaleźć jakieś perełki
raczej jak wypierzesz to wszystko będzie ok.

-
Jak najbardziej lump jest spoko. Wystarczy wyprać60 st podwójne płukanie i.spoko. ciuszki sa.boskie i takie maluszki nie niszcza tych najmniejsych wiec mozna trafic na nowe z metkami i wieszakami:-)melbusia88 wrote:Dziewczyny jesteście skarbnicą wiedzy
dzięki wam za to

-
Osobiście nie chodzę ale moja siostra często i dostałam od niej dużo ubranek. Niektóre nawet z metkami kupione za grosze. Dużo miałam z nexta czy zary. Wyprane w proszku dla dzieci, w dodatku mam program w pralce baby care i dziecku nigdy nic nie było.melbusia88 wrote:Dziewczyny jesteście skarbnicą wiedzy
dzięki wam za to
Zresztą w sklepie też wszyscy dotykają ubranek.
magdaaq lubi tę wiadomość

C&A rowniez dzieci po dzieciach.