LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Muminka, jak masz za darmo pappa to bym robiła, ja jestem po ivf, tez faszerowała się progesteronem, dopiero teraz odstawiam i lekarka mi radziła zrobic. Jutro odbieramy wyniki
Ja pod choinkę zamówiłam poduchę c supermami i jest boska, nie oddam
A tak wogole to miłej niedzieli, chyba przeleze cały dzien bo po dwóch dniach spokoju wymioty wróciły jeszcze silniejszePixiDixi lubi tę wiadomość
-
Osnowa wrote:Ja się boję, że kupię na 56cm a dzidzia będzie miała 59 lub 60cm. I co wtedy?
-
Osnowa wrote:Moja mama mówi, że na mnie 56 były za małe. Ze 62 kupowała. Dlatego tak sobie myślę czy moje dziecko też będzie takie długie
-
Dziewczyny jesteście skarbnicą wiedzy
dzięki wam za to
a czy któraś kupowała ubranka w lumpie? bo ja ogólnie jestem lumpiarą z wieloletnim stażem
mam taki lumpeks gdzie ubranka dziecięce niezniszczone, za grosze zara, next, h&m, tylko ciągle się zastanawiam nad tym ze względu na higienę. Wiadomo, że wyprałabym je ze dwa razy w zwykłym proszku i jeszcze potem w tym dla dzieci.
-
melbusia88 wrote:Dziewczyny jesteście skarbnicą wiedzy
dzięki wam za to
a czy któraś kupowała ubranka w lumpie? bo ja ogólnie jestem lumpiarą z wieloletnim stażem
mam taki lumpeks gdzie ubranka dziecięce niezniszczone, za grosze zara, next, h&m, tylko ciągle się zastanawiam nad tym ze względu na higienę. Wiadomo, że wyprałabym je ze dwa razy w zwykłym proszku i jeszcze potem w tym dla dzieci.
Ja jestem na takwiem, że w lampach czasem są ubranka nawet z matkami te dziecięce. Ja osobiście nie chodzę, ale może dla niemowlaka się wybiorę bo wiadomo jak takie dziecko szybko rośnie. Czasem można znaleźć jakieś perełki
raczej jak wypierzesz to wszystko będzie ok.
-
dzięki wam za to
-
dzięki wam za to
Zresztą w sklepie też wszyscy dotykają ubranek.
magdaaq lubi tę wiadomość