LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
cuddlemuffin wrote:A mi po depilacji bikini wrastaja włoski i robia sie z tego ogromne bolesne ropnie, raz nawet musiałam mieć jeden pod narkozą nacinany.. Masakra. Wiec tylko conieco przystrzygam, boki maszynką i jest git. Zresztą nie lubię być " tam" całkiem łysa, jakieś to dla mnie niekobiece, nienaturalne, czuje sie jak mala dziewczynka. Ale co kto lubi.
Do porodu natomiast np mama ginekolog mówi, żeby nie golić tylko właśnie przystrzyc do ok 3-5mm wiec czuje sie usprawiedliwiona. I poki co wszystko widze zza brzucha, ale już sobie obiecałam, że przed porodem ide na pedicure:) taki luksus
Urszulka89, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Chciałabym do was dołączyć termin porodu mam na 25 lipca, to moja druga ciąża, pierwszą straciłam. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i dotrwam do lipca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 15:40
Loczek2018 lubi tę wiadomość
11dp beta 35.9
13dp beta 89.61 -
cuddlemuffin wrote:A mi po depilacji bikini wrastaja włoski i robia sie z tego ogromne bolesne ropnie, raz nawet musiałam mieć jeden pod narkozą nacinany.. Masakra. Wiec tylko conieco przystrzygam, boki maszynką i jest git. Zresztą nie lubię być " tam" całkiem łysa, jakieś to dla mnie niekobiece, nienaturalne, czuje sie jak mala dziewczynka. Ale co kto lubi.
Do porodu natomiast np mama ginekolog mówi, żeby nie golić tylko właśnie przystrzyc do ok 3-5mm wiec czuje sie usprawiedliwiona. I poki co wszystko widze zza brzucha, ale już sobie obiecałam, że przed porodem ide na pedicure:) taki luksuswkońcu tam te włoski po coś też są
-
milka90 wrote:Chciałabym do was dołączyć termin porodu mam na 25 lipca, to moja druga ciąża, pierwszą straciłam. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i dotrwam do lipca
ja pierwsza poronilam w 5tc, doszło do samoistnego poronienia, dostałam tak jakby okres i organizm sam się wyczyscil.
Będzie dobrze : ) -
melbusia88 wrote:Dziewczyny jesteście skarbnicą wiedzy
dzięki wam za to
a czy któraś kupowała ubranka w lumpie? bo ja ogólnie jestem lumpiarą z wieloletnim stażem
mam taki lumpeks gdzie ubranka dziecięce niezniszczone, za grosze zara, next, h&m, tylko ciągle się zastanawiam nad tym ze względu na higienę. Wiadomo, że wyprałabym je ze dwa razy w zwykłym proszku i jeszcze potem w tym dla dzieci.
magdaaq, melbusia88 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
shadee wrote:a ja mam drugi dzień boleści brzucha.
dziwny to ból - tylko po bokach - ale brzuch nie twardnieje
do tego wczoraj wieczorem bardzo wymiotowałam a dziś cały dzień mi się odbija
Jeśli jednak ból jest mocny i Cię niepokoi to lepiej udać się do gin , w każdym bądź razie nie Ty jedna -
melbusia88 wrote:Dziewczyny jesteście skarbnicą wiedzy
dzięki wam za to
a czy któraś kupowała ubranka w lumpie? bo ja ogólnie jestem lumpiarą z wieloletnim stażem
mam taki lumpeks gdzie ubranka dziecięce niezniszczone, za grosze zara, next, h&m, tylko ciągle się zastanawiam nad tym ze względu na higienę. Wiadomo, że wyprałabym je ze dwa razy w zwykłym proszku i jeszcze potem w tym dla dzieci.
melbusia88 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
A ja jestem totalnym beztalencie jeśli chodzi o lumpek. Zawsze wybiorę najgorsza rzecz myśląc że jest ok.
Ja kupuję wszystko na wyprzedażach. Czasem w outletach. Kupuje naprawdę tanio w porównaniu do cen oryginalnych.
No i u mnie problem jest psychiki. Jakoś wolę nowe kupić. Wiem że pranie i tak dalej ale ja jestem dziwna.
Dziś na kolację robię warzywne tortille. Choć nie wiem czy zjem bo ciężko mi na żołądku.