LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kkarolina89 wrote:Zgadzam sie w 100%!
natura tak wymyslila, ze rodzimy "dołem", wiec wiedziala, co robi. Cesarka dziewczyny niesie za soba wiele skutkow ubocznych. Dla rozwoju dziecka, tez lepiej jak urodzi sie naturalnie niz przez cesarke, poczytajcie sobie np u mamyginekolog. Mysle, ze na to, czy sn przebiegbie gladko, to pracujemy sobie cala ciaze, zwlaszcza aktywnoscia fizyczna. Mowie tu oczywiscie o ciazach przebiegajacych prawidlowo i bez przeciwskazan do sn.
-
A taka złota myśl
Jesteśmy stworzone by rodzić dzieci. Nosimy 9mcy pod sercem szczęście dbamy o nie dmuchamy chuchamy pilnujemy. Więc poród to takie nasze zwięczenie tego wysiłku. To nasza nagroda nasz mały różowy cud❤kasiuleks, Magic, Kinga40, magdis, Sabinkak lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Magda dzięki za przepis nigdy nie robiłam spróbuje
Co do listy fajny pomysł jak ktoś już to przechodził wie co i jak to fajnie potem od bardziej doświadczonych siej uczyć co się przydaje jakie ubranka itp
Ja wczoraj u rodziców wiec jednym okiem was czytałam generalnie mam tak, ze nie lubie jak w życiu coś pochłania mi czas i nie mam nad tym kontroli, dlatego jak tylko jest możliwość, żeby coś porobić, pogadać to nie jest mnie mniej, Z tego samego powodu ciężko mi udzielać się na fb tam jest sporo do czytania, nadrabiania i czas ucieka przez palce:) Ja mam tez poduszkę z Motherhood są C są droższe, ale w moim wypadku chciałam, żeby miala atesty, była zrobiona z dobrych materiałów bo jestem wrażliwa na wszystko co sztuczne skóra mnie momentalnie swędzi i robi się czerwona.Na Allegro są promocje można kupić z darmowa dostawa albo z różnymi gratiisami, ponieważ nie wiemy jeszcze czy chl czy dzw to wybrałam zawieszkę do skorupki tzw.metkowca:) Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty czekam Magda na dobre wiadomości o której masz wizytę ?
magdaaq lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
PixiDixi wrote:Wiecie. Co zauwazylam?,zauwazylam,ze w postach juz przegonilysmy czerwcowki i dobiegamy do kwietniowek !!!, mamy produkcje tasmowa
hihi
magdaaq to xh6ba Twoja zasługa
Ty lubisz napirzać w klawiature
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Paulina.G wrote:Zwykly notatnik w twardej oprawie z bialymi kartkami... Pisze tam co czuje i mysle oraz informacje z wizyt, powklejalam testy i zdjecia
Taka pamiatka
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Shadee
ale historia przepiękna
a moja znajoma też miała juz iść na inseminacja lub in vitro bo nasienie męża slabiutkie. W miesiącu gdzie mieli iśc do kliniki okazało soe że jest w xiąży. Zaczeła ja głowa boleć migrenowo. I tak za miesąc bedzie mieć swoją kochaną córunie
A druga z kolei starała się ja wiem z 11 czy 12 lat. Chodziła pp róznych lekarzach klinikach(jakich nie wiem) nawet do sióstr zakonnych chodziła. I nic. Zawsze to samo. Ma pani idealne wyniki prosze sie starać. Aż jej siostra moja szkolna koleżanka zaczęła praychodzić na pazury do mnie i tak od slowa do słowa i dałam jej namaiary na moja gin. A co jej szkodzi spr ttsięcznego juz lekarzai co? 5 wizyty i jest w xiąży
zaraz młody bedzie miał rok
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja się boję że np dziecko przestanie rosnąć bo tak może być
jakby było wszystko ok i z dzieckiem i ze mną to będę próbować. Mój gin uważa że mogę. A ja chce
generalnie przy 1 córce weszłam z 5 cm i nic mnie nie bolało
więc wolę to niż cc. Gdyby młoda zeszła dobrze w kanał rodny to po 2h od przebicia wód byłoby po wszystkim a tak po 4 mnie pocieli
Magic lubi tę wiadomość