LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie mdli na cokolwiek patrzę do jedzenia. Ale coś jeść trzeba, dziś udało mi się przełknąć bułkę z masłem i serkiem hochlland w plasterkach. Zdrowe nie jest, ale przeszło przez gardło. Wymiotować póki co nie wymiorltuje, ale dziś macanko z kibelkiem było ;p
W pipie dowiedziałam się, że jeśli mam być chroniona to muszę dać zaświadczenie. Pogadałam z szefem, bardzo miła reakcja. Wspólnie podjeclismy decyzje, żebym szła na l4magdaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie tez dziś kolejny dzień niemocy - podziwiam dziewczynek które pracujące ciąży, bo ja nie mam siły nawet do toalety iść.
Agus wyświetliła mi się dziś reklama i od razu pomyślałam o Twoich zajacach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33c2cb764914.jpgAgniechaaaa, Andziula_1988, magdaa, gapa25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:U mnie tez dziś kolejny dzień niemocy - podziwiam dziewczynek które pracujące ciąży, bo ja nie mam siły nawet do toalety iść.
Agus wyświetliła mi się dziś reklama i od razu pomyślałam o Twoich zajacach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33c2cb764914.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 17:11
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Dziewczyny też tak macie, że jak dodajecie buźkę to Wam ucina wiadomość?
A ja muszę sie pochwalic wyniki moczu mam idealneAndziula_1988 lubi tę wiadomość
-
Andziula_1988 wrote:Dziewczyny też tak macie, że jak dodajecie buźkę to Wam ucina wiadomość?
Tak, trzeba robić buźki w tradycyjny sposób tzn z dwukropka i nawiasu, wtedy jest ok
A nie wiem dlaczego, ale po tych pracach technicznych na ovu mam normalnie avatar a na belly zniknął... -
Hej Dziewczyny
U mnie w pracy bez poprawy... dalej brzuch strasznie boli i ciągnie... wiem że takie cos moze wystepowac bo wszystko się rozciaga... ale mnie tak strasznie tylko w pracy dopada... ciagle stanie i schylanie robi swoje Jutro dzwonie do ginekolozki co mam robić... czy przyjsc do niej czy do zwykłego lekarza... Bo w piatek i sobote mam kolejne zmiany... I w sobote na dodatek na 9.5 h
I w dodatku avatar mi usuneloWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 17:37
-
nick nieaktualny
-
anecz_kaa wrote:Polka to zależy jakie masz relacje w pracy, ale ja bym powiedziała jak chcesz tam jeszcze kiedyś wrócić, moim zdaniem nie warto palić mostów. Ja powiedziałam, przyniosłam ciacho i było naprawdę miło szefowa niezadowolona, ale cóż
Aneczka może to dobry pomysł -
nick nieaktualny
-
Wrrr ucielo mi wiadomosc, i zniknal moj avatar.. pojde po kolezensku i zapowiem, ze do grudnia musza kogos znalezc. Przeciez ciaza to nie choroba i nie ma sie czego wstydzic. Jak potraktuja mnie zle to nie bede czekala tylko dam L4 i tyle.
Bylam dzis rano u ginekologa, nie u tego u ktorego chce prowadzic ciaze ale chcialam konsultacji. Potwierdzilo sie, 5 tydzien wedlug wynikow beta a usg dopiero we wtorek - przychodnia PRL. Moj gin przyjmuje tylko prywatnie i musze czekac.
Lekarz u ktorego dzis bylam zaproponowal mi L4 ale sie wstrzymam... -
Śpię dzisiaj na stojąco, staję się koniem?
Powiedziałam dzisiaj mojej kierowniczce o ciąży i bardzo się ucieszyła. Powiedziała że będzie ciężko jak już mnie nie będzie ale życzy mi wszystkiego najlepszego -
karolcia87 wrote:Śpię dzisiaj na stojąco, staję się koniem?
Powiedziałam dzisiaj mojej kierowniczce o ciąży i bardzo się ucieszyła. Powiedziała że będzie ciężko jak już mnie nie będzie ale życzy mi wszystkiego najlepszego -
karolcia87 wrote:Śpię dzisiaj na stojąco, staję się koniem?
Powiedziałam dzisiaj mojej kierowniczce o ciąży i bardzo się ucieszyła. Powiedziała że będzie ciężko jak już mnie nie będzie ale życzy mi wszystkiego najlepszego
Ja też będę w trudnej sytuacji jak powiedzieć kierownikowi, że jestem w ciąży. Wróciłam 6 miesięcy temu z macierzyńskiego, tydzień temu podpisałam nową umowę na czas nieokreślony bo kierownik tak się wstawił u dyrekcji, żebym już miała na stałe i przy okazji podwyżka, a ja teraz wyskoczyłam z ciążą..
Doradźcie jak mu to powiedzieć najdelikatniej...