X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Pixi przynajmniej wiesz skad krwawienie.
    A niania do Marysi ??

Z tesciowej powiedziałbym ze dobrze ze ma taka sąsiadkę bo jak bedzie potrzebować pomocy to ona sie nia zajmie.

Pixi ile wogole maja dziewczyny??

Dla tesciowej moj stan jest niezrozumialy....ona ma zdrowie jak kon. Raz jej powiedzialam,ze boli mnie kregoslup to jak dziwo na mnie patrzyla i powiedziala,ze w 9 miesiacu ciazy chodzila na wykopki ,urodzila 5 dzieci ciagle pracujac w polu i w pracy . Ma 60 lat i mi powiedziala,ze jak bede w jej wieku to ona nie wie co sie bedzie ze mna dziali skoro ja w wieku 40 lat mowie,ze bolu kregoslup. I w tym wieku to dzieci sie nie rodzi.

Edit: a do kosciola codziennie biega...taka wierzaca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 11:59

• Izka84 Znajoma

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    O maj gat niezle....to ja o tej godzinie wstaje siku tabletki i spac dalej.
    Naprawdę pozazdrościć.No Ale cóż.Coś kosztem czegoś.Jakoś trzeba to przetrwać,a potem będzie już z górki :-)

ganns65gk4t5cdyy.png

zrz6kqi1dufxd2gn.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi - współczuję, co za wredny babsztyl!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 12:02

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Dla tesciowej moj stan jest niezrozumialy....ona ma zdrowie jak kon. Raz jej powiedzialam,ze boli mnie kregoslup to jak dziwo na mnie patrzyla i powiedziala,ze w 9 miesiacu ciazy chodzila na wykopki ,urodzila 5 dzieci ciagle pracujac w polu i w pracy . Ma 60 lat i mi powiedziala,ze jak bede w jej wieku to ona nie wie co sie bedzie ze mna dziali skoro ja w wieku 40 lat mowie,ze bolu kregoslup. I w tym wieku to dzieci sie nie rodzi.

Wybacz, ale nie lubię właśnie takich dewotek. W kościele w pierwszej ławce z różańcem a potrafią rodzinie piekło zgotować :/
    Moja teściowa ma 78 lat i całą gospodarkę na głowie, naprawdę ma pola i zwierząt w cholerę ale jak tylko zapytam czy może mi młodą przypilnować to jest w 5 min u mnie (akurat mieszka nade mną). A już w twojej sytuacji to wogóle brak mi słów.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze z jednym sie pozale...myslalam,ze mnie akceptuje,mowila mi to,ale teraz widze,ze mnie nawet nie trawi ...

Jestem starsza od meza i dwojke dzieci z poprzedniego malzenstwa i jak widac nie spelnily sie jej marzenia, nie patrzy na szczescie syna tylko na nie wiem na co...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 12:06

• Magic Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Chwalę się wiesciami z wizyty :) maluszek nadrobił i wczoraj był 13t6d :) czyli idealnie. wszytko ok ryzyko malutkie ppdstawowe 1:684,1:1764,1:5507 a skorygowane to 1:13680,i te oba < 1:20000. ma wszytko na miejscu. i najważniejsze że najprawdopodobniej dziewczyna ❤ zakochałam się. Wyszła niemiłosiernie ale udało się pomierzyć. Mieliśmy także spotkanie z agentem odnośnie jednej nieruchomości i również mnie powalił na kolana ... ja bym już zaklepała ale wiadomo zależy czy dostaniemy kredyt. A dziś odstawiłam męża na operacje kolana :( jutro ma mieć zabieg. Masakra. jestem wypompowana.Siedze i pije kawę inke A obok siedzi Lilka więc uciekam i w miarę możliwości bede zagladac. buziaki!

PixiDixi, muminka83, karolcia87, Kinga40, anecz_kaa, Lena21, melbusia88 lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Jeszcze z jednym sie pozale...myslalam,ze mnie akceptuje,mowila mi to,ale teraz widze,ze mnie nawet nie trawi ...

Jestem starsza od meza i dwojke dzieci z poprzedniego malzenstwa i jak widac nie spelnily sie jej marzenia, nie patrzy na szczescie syna tylko na nie wiem na co...
    To akurat znam z autopsji (nie własnej ale mojej mamy). Moja mama była po unieważnieniu ślubu kościelnego, z dwójką dzieci. Co prawda młodsza była od ojczym (dla mnie to 100% tata - nie ojczym :)) i jej teściowa niby ok ale na każdym kroku dawała mojej mamie odczuć, że nie jest dosyć dobra dla jej syna. Tutaj milutka, a do sąsiadek obgadywała. Nawet ja będąc dzieckiem to wyczuwałam.
    Także nie przejmuj się nią, szkoda Waszych nerwów. Wy sobie jakoś dacie radę a ona kiedyś odbierze swoją "nagrodę"....

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w jakim wieku się dzieci rodzi?
    Rozumiem że sex tylko z myślą reprodukcji?
    Też nie rozumiem jak można nie mieć empatii. Zwyczajnie tak zachować się jak człowiek.
    Takim ludziom trzeba współczuć bo to oznacza że będą sami. Niestety. Zło wraca. Zawsze.
    Na całe szczęście dwie córki większe i jest to jakieś ułatwienie. Mój syn ma 8 lat w tym roku i widzę że robi się samodzielny. Dacie radę.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Urszulka i Wam wsxystkim Dziewczynki za dobre slowo :-*

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    To w jakim wieku się dzieci rodzi?
    Rozumiem że sex tylko z myślą reprodukcji?
    Też nie rozumiem jak można nie mieć empatii. Zwyczajnie tak zachować się jak człowiek.
    Takim ludziom trzeba współczuć bo to oznacza że będą sami. Niestety. Zło wraca. Zawsze.
    Na całe szczęście dwie córki większe i jest to jakieś ułatwienie. Mój syn ma 8 lat w tym roku i widzę że robi się samodzielny. Dacie radę.

Taj chyba bedzie...zadne dziecko sie nie ustatkowalo tesciowej oprocz mojego meza.
    Raczej nie bedzie miala innych wnukow niz z nas.
    Najstarsza jej corka jest starsza ode mnie ,bez dzieci i dzieci nie chce,panna.
    Drugi syn szkoda mowic ,alko.
    Srednia corka nie chce dzieci ,panna.
    Najmlodsza lesbijka nie chce dzieci.

• muminka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:

Kochana. Posłuchaj. Nigdy nie pozwól by ktoś obniżył twoja wartość.
    Moja teściowa poniżała mnie 6 lat. Potem gdy chodziłam ugotowałam jej codziennie była miła. A niedawno znowu jestem śmieciem. Tylko ja czekam cierpliwie.
    Wiem że będzie sama tak sama jak zostawiła dziecko dla pracy i miała w dupie syna. Czekamy na ośrodek i ja oddam. Bez większych wyrzutów. Ma teraz początek alzhalmera. Nie ma dnia jak nie słyszę wulgaryzmów. Mąż tam chodzi bo mi każe.
    Jesteś najlepsza dla dzieci i męża.
    Zdanie starej baby nie ma znaczenia.

magdaaq, PixiDixi lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• magdaaq Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Madzia i tak jest,wstaje tylko by Marysie przebrac i cos do jedzenia jej podac a starsze musza daeac sobie rade. Maz jak wraca z pracy to gotuje obiad i....pada no madakra jest bo czasami nie ma sily posprzatac wiec starsze cos tam pozamuataja czy z najmlodsza pobawia.
    Powiedzialam mezowi,ze sie zawiodlam na tesciowej i on mnie znajac juz wie,ze nie bede taka zyczliwa dla niej bo wyszloco tak naprawdę ma do mnie i wiesz co mi powiedzial cyt. A pieprzyc to damy rade i mnie jest jeszcze bardziej przykro ze wzgledu na niego....wiesz jak ja prosil....ta baba jest bez serca.
    Maskara ja mam taka sama tesciowa...niestety. Choc.ona jeszcze pracujaca ale.zaraz idzie na emeryturę i już zaznaczyła ze zajmie sie SWOIM zyciem. Jak.jej maz.powiedzial.ze będziemy miec.synka odp.hmmm liczylam.na kolejna.wnuczke. nosz.kurwa a tu zonk. I kij jej.w.oko. I najgorsze...dzis nas.odwiedza! Bo uslyszala.ze Lena chodzi.i musi.to.zobaczyć. ehhh
    Mi tez zal.mojego.bo lata.jak cepelin potem sie wscieka ja tez.bo on jest zly i kolo.sie zamyka.
    Rozumiem.Cie kochana doskonale i tym bardziej mi Ciebie szkoda. Ja cenie.swoja mame ze mimo.ze mi.gacie i skarpetki uklada choc tego.nie lubie to jest...i mimo.ze mi przykro.ze jest.jak.jest to wiem ze.mogloby byc jeszcze gorzej wlasnie gdyby jej.nie bylo.

PixiDixi lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:

Do.pieca.z dewotka..grrrr

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest taka prawda co sie w swiat wysyla to sie dostaje...

muminka83, anecz_kaa lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego uczymy dzieci szacunku. Szacunek rodzi szacunek. Nie możemy dać się tłamsić. Ja nie obrażam teściowej bo uważam że to jednak matka mojego męża choć matka trudno nazwać kobietę która pozbywa się dziecka by realizować się zawodowo.
    Jednak koniec poddaństwa i nie mam zamiaru wchodzić w stare dupsko. Już nie.

PixiDixi lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz niedlugo zabiera dziewczyny na lyzwy a ja z Marysia zostaje takze mam nadzieje,ze jakos nam humor sie poprawi.
    Barszczyk jest jedynie jakies drugie jak wroca z lyzew. Ostatnio nawet fajnie schabowe mezul robi i cos czuje,ze dzis beda.

Ps. Chyba mamy imiona,z ktorych dla drugiego malucha cos wybierzemy Andrzej lub Mateusz. Chyba Mateusz bardziej nawet , piekne znaczenie ma"Dar Bozy"

magdaaq, muminka83 lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy : Oktawian, Juliusz oraz po naszych babciach Klara, Stanisława

PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis amaro spaghetti ogarnął.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Dzis amaro spaghetti ogarnął.

To szybciutko :) smacznego!
    U nas na 100% beda schabowr,ale troszke sobie poczekam. Na szczescie zupka jest.

magdaaq lubi tę wiadomość

• Nalia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś pomidorowa

magdaaq lubi tę wiadomość

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
‹‹ 570 571 572 573 574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ