LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaq wrote:My jutro jajka w sosie musztardowym w sobotę gulasz pyzy buraczki niedziela pewnie krolowa kurczaka i surówki z frytkami w poniedziAłek zapiekanka makaronowa.z brokulami zapiekana serem bedzie do wtorku sroda...lasagne
dziękuję za uwage.
Kuzwa i szejka bym.wypiła.buhahhahahahH
Jak robisz ten sos musztardowy i te jaja? -
PixiDixi wrote:Slodki ulepek
Hmm blender mi sie popsul cholerka a tak truskawki mrozone i smietanka slodka wymieszac i mniam.hahahah nie moge. Humoru nie mam a sie smieje sama do.siebie
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Jeju...moze od fotografa do maca podejdzie mi maz
hahahah nie moge. Humoru nie mam a sie smieje sama do.siebie
To dobrze ,ze smiejesz sie :-*, niech poleci po tego szejka przynajmniej Ty go wypijesz za nas :-*magdaaq lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Jak robisz ten sos musztardowy i te jaja?
Jaja na twardo ziemniaki robie pure a sos: bulion do niego daje musztarde ile sie lubi ja daje sporododaje śmietankę i zageszczam lekko mąką. I gotowe.
Pyrki na talerz polowki jajek wbijam.w pyreczki i zalewam.sosem.
O.jesuu juz mam sline do podlogiPixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melbusia a ja uwazam, ze nie ma sytuacji bez wyjscia. My wpadlismy z 1 ciaza i nikt Nam nic nie dołozył ani do wozka, łozeczka etc i szczerze ciesze sie, bo musiałabym byc pewnie wdzieczna do konca zycia.
teraz mamy miec 3 dziecko, ale ja wszytsko rozdałami to co dostane to super reszte kupie
np monitor oddechu kupiłam z kolezanka na pół za 150 zł
ona uzywac go bedzie od marca az do mojego porodu
laktator ja mam reczny i elektrycznego nie kupie na poczatek napewno
Magda dzieki za przepisa walnęłam się z tym tygodniem
a u Nas dziecko duze, bo wg tego usg juz tydzien wieksze niz na suwaczku
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Aneczka to nie jest tak, że ja mam jakąs tragiczną sytuację materialną, bo tak nie jest, raczej mnie zdziwła kwota jak podliczyłam te wszystkie pierdółki, a wiadomo, że jak się czeka na to pierwsze, to chciałoby się wszystko jak najpiękniej,jak najlepiej
-
melbusia88 wrote:Aneczka to nie jest tak, że ja mam jakąs tragiczną sytuację materialną, bo tak nie jest, raczej mnie zdziwła kwota jak podliczyłam te wszystkie pierdółki, a wiadomo, że jak się czeka na to pierwsze, to chciałoby się wszystko jak najpiękniej,jak najlepiej
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny