LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć!
Mam chwilę,dzieciaki w żłobku ja już po kawie i sniadaniu dziewczyny ale macie super informację ja czasami zastanawiam się czy nie przełożyć wizyty wcześniej. Idę w 8 tc :)także jeszcze jeszcze.
Sońka super wieści maluszek rośnie
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Klakla witamy moja znajoma urodziła drugie dziecko w urodziny pierwszego- co śmieszne drugie przenosił prawie 2 tyg aby urodził się w urodziny siostry:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 09:35
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Farba nie łapała tak jak powinna, łuski włosa się inaczej zachowują czasem pod wpływem hormonów i się zapytała czy jest jakaś szansa, że jestem w ciąży.
No i zagięła mnie, bo normalnie dostałam okres wcześniej, tylko dziwnie lekki i krótki. A testy pozytywne wszystkie jak lecą, beta też jednoznaczna W poniedziałek idę sprawdzić, czy przypadkiem nie jest to ciąża pozamaciczna, bo z tym plamieniem to nigdy nie wiadomo ;(
( Dlatego jak się czasem słyszy, że fryzjera lepiej odłożyć do 4 miesiąca to nie ze względu na chemię w farbach (tu zagrożeń nie ma) tylko właśnie na nieobliczalne hormony, kwestia bardzo indywidualna. ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshadee wrote:No właśnie, a jak to jest z tym farbowaniem włosów w ciąży, można? nie powinno się do któregoś miesiąca? czy są jakieś przeciwskazania?
Ostatnio czytałam artykuł na mamaginekolog , która twierdzi, że można:) ja wierzę i już nawet tydzień temu farbowałam:)
Teraz farby nie są tak toksyczne jak kiedyś -
My już po pasowaniu
Ja włosów nie farbuję, więc ja nie w temacie
witam nowe mamusie
kto ma jeszcze wizyty w przyszłym tyg?
Magic ja miałam zamiar iść na 1 wizytę dopiero 20, ale potrzebowałam l4 i poszłam wcześniej dlatego a jak pojdziesz w 8tc to już będzie i dzidziuś i serduszkopo_prostu_ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:Aganiecha mam pytanko:są jakieś objawy pustego jaja? pytam bo mam głupie myśli...
Ja mam wizytę w przyszłym tygodniu w środę -
nick nieaktualny
-
Alexxis wrote:Dzień dobry,
My dzisiaj mamy słaby dzień...Synek marudny a i mnie jakiś dół złapał..nie wiadomo czemu sama się zastanawiam czy nie przełożyć wizyty, mam na 6 grudnia i nie wiem czy tyle wysiedze -
Ja mam 12.12 dopiero kolejną i też odliczam dni. Wczoraj się dowiedziałam że mam niedoczynnosc tarczycy i od dziś jestem na lekach. Jeszcze niedawno też się cieszyłam, że nie mam objawów, a tu prosze cała gama, przede wszystkim mdłości. Koszmar. Nawet zapach świeżo upieczonego ciasta mnie odrzuca..
-
nick nieaktualnycuddlemuffin wrote:Ja mam 12.12 dopiero kolejną i też odliczam dni. Wczoraj się dowiedziałam że mam niedoczynnosc tarczycy i od dziś jestem na lekach. Jeszcze niedawno też się cieszyłam, że nie mam objawów, a tu prosze cała gama, przede wszystkim mdłości. Koszmar. Nawet zapach świeżo upieczonego ciasta mnie odrzuca..
Kochana mam prozbe bo 2Twoje posty sa przed listą na 1str dasz rade skasować???
To teraz odliczamy do 12.12 będziemy oglądać juz dużego kropka! -
Dzień dobry,
Nadrobiłam cały wątek, żeby być na bieżąco no i dowiedzieć się co u was:) Niektóre dziewczyny pamiętam z innych wątków:) W skrócie o mnie to był nasz 9cs.Spóźniony prezent na 30 urodziny mojego męża:) Mam 29 lat. Według belly termin mam na 3.07 widziałam, że kilka dziewczyn też ma taki termin fajnie w grupie raźniej:) A 4 lipca mam imieniny pewnie maluszek będzie już z nami.U ginekologa jeszcze nie byłam idziemy teraz w środę 22.11 na 16:40 to będzie 8 tydzień nie mogę się doczekać Super, że na pierwszej stronie macie takie podstawowe wiadomości może nareszcie nauczę się dodawać zdjęcia:) Aktualnie jestem na zwolnieniu więc mam sporo czasu. Z dolegliwości dokuczały mi bóle brzucha aktualnie przytulam pół nocy porcelanę no i rano potem jest dobrze. Miłego dnia:)Andziula_1988 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615