LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alexxis wrote:Dzień dobry,
My dzisiaj mamy słaby dzień...Synek marudny a i mnie jakiś dół złapał..nie wiadomo czemu sama się zastanawiam czy nie przełożyć wizyty, mam na 6 grudnia i nie wiem czy tyle wysiedze
Jak masz bete ok 100 to na usg nic nie będzie, widać coś dopiero od 1500-1700, ja jak dzwoniłam się zapisać i mówiłam, że mam 250 gin mówił, że mało a w dniu kiedy szłam na usg było 1709,3 i był sam pęcherzyk 3mm
-
nick nieaktualnymalka wrote:Część dziewczyny! Ja co prawda jestem z czerwcówek, ale do niektórych mi tu bliżej niż do dziewczyn z czerwca, bo termin mam na 24.06. Czy mogę do Was zaglądać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 16:12
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa uduszę tą administracje zniknęły mi niektóry dziewczyny proszę przypomnijcie mi sie !!! Wiem, ze na 100% ktoś był na 7.07 i 11.07, ogólnie sprawdźcie czy są wszystkie dane tak jak powinny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 16:16
-
nick nieaktualnymalka wrote:Agniechaaa wpisz Żory, śląskie
Tylko nie wiem jak ja ogarnę trzy wątki teraz czerwcówki, lipiec i oczywiście nasza nieśmiertelna grupa staraniowa!anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shadee wrote:tu są chyba największe gaduły, na innych grupach skromnie jakoś i tak nieśmiało
Na czerwcu też są gaduły. Już tam jest chyba 250stron. Ale nikt nie pobije listopadowego testowania na różowej stronie. Tam posty lecą na potęgęAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
chciałam się pochwalić dziś pierwszy raz od 1,5 tygodnia: dzień bez żadnego bólu głowy oraz żadnego bólu brzucha
jupii - z tej okazji wstałam nawet z łóżka i zwlekłam się do firmy
Agniechaaaa, daga :), malka, Andziula_1988, gapa25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshadee wrote:serio? ja to jakaś niedorobiona zatem jestem
kichanie = ból brzucha
kasłanie = ból brzucha -
anecz_kaa wrote:Jak masz bete ok 100 to na usg nic nie będzie, widać coś dopiero od 1500-1700, ja jak dzwoniłam się zapisać i mówiłam, że mam 250 gin mówił, że mało a w dniu kiedy szłam na usg było 1709,3 i był sam pęcherzyk 3mm
Wiesz co różnie to bywa, z pierwszym synkiem miałam 12 tys bety a nic nie było widać, moja siostra miała 150 i już serduszko było, ale myśle ze dam radę poczekać do 6 grudnia -
Alexxis wrote:Wiesz co różnie to bywa, z pierwszym synkiem miałam 12 tys bety a nic nie było widać, moja siostra miała 150 i już serduszko było, ale myśle ze dam radę poczekać do 6 grudnia
ja mam wizytę serduszkową w najbliższą środę, na poprzedniej (5tc+2d, beta około 3500) nie było widać nawet zarodka, tylko pęcherzyk płodowy, to chyba bardzo indywidualna sprawa faktycznie.anecz_kaa lubi tę wiadomość