LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alexxis wrote:Dzień dobry,
My dzisiaj mamy słaby dzień...Synek marudny a i mnie jakiś dół złapał..nie wiadomo czemu
sama się zastanawiam czy nie przełożyć wizyty, mam na 6 grudnia i nie wiem czy tyle wysiedze 
Jak masz bete ok 100 to na usg nic nie będzie, widać coś dopiero od 1500-1700, ja jak dzwoniłam się zapisać i mówiłam, że mam 250 gin mówił, że mało a w dniu kiedy szłam na usg było 1709,3 i był sam pęcherzyk 3mm
-
nick nieaktualnyJuz Cię kochana dopisujemalka wrote:Część dziewczyny! Ja co prawda jestem z czerwcówek, ale do niektórych mi tu bliżej niż do dziewczyn z czerwca, bo termin mam na 24.06. Czy mogę do Was zaglądać?
daj jeszcze znac skąd jestes
bo zapomniałam :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 16:12
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa uduszę tą administracje
zniknęły mi niektóry dziewczyny proszę przypomnijcie mi sie !!! Wiem, ze na 100% ktoś był na 7.07 i 11.07, ogólnie sprawdźcie czy są wszystkie dane tak jak powinny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 16:16
-
nick nieaktualnyJa na czerwcowi juz nie wchodzęmalka wrote:Agniechaaa wpisz Żory, śląskie

Tylko nie wiem jak ja ogarnę trzy wątki teraz
czerwcówki, lipiec i oczywiście nasza nieśmiertelna grupa staraniowa!
muszę tu być cały czas na bierząco i oczywiście na różowej!!!
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shadee wrote:tu są chyba największe gaduły, na innych grupach skromnie jakoś i tak nieśmiało

Na czerwcu też są gaduły. Już tam jest chyba 250stron. Ale nikt nie pobije listopadowego testowania na różowej stronie. Tam posty lecą na potęgę
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
chciałam się pochwalić
dziś pierwszy raz od 1,5 tygodnia: dzień bez żadnego bólu głowy oraz żadnego bólu brzucha
jupii - z tej okazji wstałam nawet z łóżka i zwlekłam się do firmy
nick nieaktualny, daga :), malka, Andziula_1988, gapa25 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jedynie jak mam pełny pecherz i kaszle to czuje ze jestem pełna i muszę sie odsiusiacshadee wrote:serio? ja to jakaś niedorobiona zatem jestem
kichanie = ból brzucha
kasłanie = ból brzucha
ale ja na to nie zwracam uwagi bo koja ciaza zaczęła sie z takim kaszlem jak u gruźlika
i wiem, ze to nie moze zaszkodzić bo maluchy przy kaszlu całe i zdrowe były
pewnie dlatego teraz nie zwracam na to uwagi
-
anecz_kaa wrote:Jak masz bete ok 100 to na usg nic nie będzie, widać coś dopiero od 1500-1700, ja jak dzwoniłam się zapisać i mówiłam, że mam 250 gin mówił, że mało a w dniu kiedy szłam na usg było 1709,3 i był sam pęcherzyk 3mm
Wiesz co różnie to bywa, z pierwszym synkiem miałam 12 tys bety a nic nie było widać, moja siostra miała 150 i już serduszko było, ale myśle ze dam radę poczekać do 6 grudnia
-
Alexxis wrote:Wiesz co różnie to bywa, z pierwszym synkiem miałam 12 tys bety a nic nie było widać, moja siostra miała 150 i już serduszko było, ale myśle ze dam radę poczekać do 6 grudnia

ja mam wizytę serduszkową w najbliższą środę, na poprzedniej (5tc+2d, beta około 3500) nie było widać nawet zarodka, tylko pęcherzyk płodowy, to chyba bardzo indywidualna sprawa faktycznie.
anecz_kaa lubi tę wiadomość