X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysmy przygarneli kundelka swego vzasu i mial takie swoje zwyczaje typu demolowal zabawki dzieci i na nie robil. Najgorsze bylo to,ze ciagle uciekal i lubil sobie szwendac. Wracal jak byl znudzony . Pewnego dnia niestety juz jak zerwal sie tak juz nie wrocil. Bylismy z nim u psychologa zwierzecego, niesety mial takie doswiadczenia,ze nie szlo nic zmienic.:(

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja po wizycie. Bobas ma 8 cm i wszystko ok. Następna wizyta 20.02 - już nie mogę się doczekać :D

PixiDixi, melbusia88, karolcia87, anecz_kaa, muminka83, Paulina.G, marta258, katka84, kasiuleks, Ove, magdis lubią tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilka wrote:
    A przegladalas na bon prix? tam maja dosc duzy wybor tylko cenowo tez troche drozsze. Mi tam wlasnie wpadly jedne i ciagle mysle czy by ich nie zamowic :D

tak, niektóre też mnie kuszą! :D

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Mysmy przygarneli kundelka swego vzasu i mial takie swoje zwyczaje typu demolowal zabawki dzieci i na nie robil. Najgorsze bylo to,ze ciagle uciekal i lubil sobie szwendac. Wracal jak byl znudzony . Pewnego dnia niestety juz jak zerwal sie tak juz nie wrocil. Bylismy z nim u psychologa zwierzecego, niesety mial takie doswiadczenia,ze nie szlo nic zmienic.:(

JA mam 2 psy, ale jeden Łobuz jest w kojcu na 3 tylnim podwórku bo... gryzł mi dziewczyny :( uciekał kopał doły na samochód i demolował wszytsko. tez byliśmy u behawiorysty ale co... takie psie adhd, a jak ucieka z podworka to gania rowery a to duzy pies ;/ wypuszczamy go co kilka dni polata po podwórku w nocy i tyle. Bella to tez znajda i tez ucieka, ale jest wielkosci latlerka i tak troche wyglada no i kocha dzieci. ma megacierpliwosc, łobuz np kładł im się w piaskownicy i nie miały się jak bawic ( kładł się tylko jak sie tam bawiły) jak jechały na rowerach to je przewracał, gryzł i genralnie bałam się ze im zrobi krzywdę. A wzielismy go jak Jula miała 2,5 roku wiec był przyzwyczajony do dzieci, ale co z tego

PixiDixi lubi tę wiadomość

• shadee Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    letnie dziecko - ja tam widzę same zalety

1. idealny czas na organizację fajnych urodzin w ogrodzie
    2. brak konieczności kupowania kombinezonów i kurtek dla takiego malucha
    3. dłuższe dni, znacznie później robi się ciemno
    4. więcej słońca więc i wiecej uśmiechu
    5. mniej chorób wokół, kichających i kaszlących gości
    6. na święta maluch będzie mieć około 5 msc więc już cokolwiek kumaty będzie
    7. zdążę jeszcze zjeść mnóstwo pysznych letnich lodów z CUKREM po porodzie
    8. idealny czas na spacerki z wózkiem bez tysiąca warstw na siebie
    9. i jakie fajne znaki zodiaku :)

czy można chcieć czegoś więcej?

PixiDixi, dżelka, melbusia88, anecz_kaa, muminka83, marta258, karolcia87 lubią tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shadee zgadzam się! A punkt 7 mnie rozbawił :-D na coś takiego wpaść może tylko cukrzycowa mama :-D

PixiDixi lubi tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja celowałam w letnie dziecko ;p

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    JA mam 2 psy, ale jeden Łobuz jest w kojcu na 3 tylnim podwórku bo... gryzł mi dziewczyny :( uciekał kopał doły na samochód i demolował wszytsko. tez byliśmy u behawiorysty ale co... takie psie adhd, a jak ucieka z podworka to gania rowery a to duzy pies ;/ wypuszczamy go co kilka dni polata po podwórku w nocy i tyle. Bella to tez znajda i tez ucieka, ale jest wielkosci latlerka i tak troche wyglada no i kocha dzieci. ma megacierpliwosc, łobuz np kładł im się w piaskownicy i nie miały się jak bawic ( kładł się tylko jak sie tam bawiły) jak jechały na rowerach to je przewracał, gryzł i genralnie bałam się ze im zrobi krzywdę. A wzielismy go jak Jula miała 2,5 roku wiec był przyzwyczajony do dzieci, ale co z tego

To sie tez troche nauzeralas z psiakami...
    Moj to tez "uwielbial"rowerzystow ,skakal na nich a sile mial taka,ze zrywal sie ze smyczy. Raz facet przefikolkowal i bylo powaznie.

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    letnie dziecko - ja tam widzę same zalety

1. idealny czas na organizację fajnych urodzin w ogrodzie
    2. brak konieczności kupowania kombinezonów i kurtek dla takiego malucha
    3. dłuższe dni, znacznie później robi się ciemno
    4. więcej słońca więc i wiecej uśmiechu
    5. mniej chorób wokół, kichających i kaszlących gości
    6. na święta maluch będzie mieć około 5 msc więc już cokolwiek kumaty będzie
    7. zdążę jeszcze zjeść mnóstwo pysznych letnich lodów z CUKREM po porodzie
    8. idealny czas na spacerki z wózkiem bez tysiąca warstw na siebie
    9. i jakie fajne znaki zodiaku :)

czy można chcieć czegoś więcej?

Shadee ja tez na te lody lece...:) w ciazy generalnie nie jadam (raz zlapalam salmonelle i mam cykora),ale w lecie to sobie na duuuzo pozwole :) :)

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym jeszcze do listy dopisała, że nie trzeba się z dużym brzucholcem ubierać w zimowe swetrzyska, szukać nowej kurtki, bo poprzednia zimówka za mała i schylać żeby zapiąć kozaki :-)Będziemy mogły chodzić w sukienkach, zarzucić tylko sewterek, nie martwiąc się, że się kurtka nie dopina, na nogi wsunąć jakieś balerinki czy trampeczki :-)

anecz_kaa lubi tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi Bella razczej bez problemowa, ale z tym robieniem na dywan... 3 raz jej sie zdarzylo. a łobuz... no meczylismy sie dlugo, moj maz chciał go oddac ale zostal tyle ze w kojcu, ma 3,5 roku a dalej taki sam. Jak na starosc mu sie zmieni to bedzie luzem. A tez raz sasiad o malo policji nie wzywał bo Nam uciekł, my nie wiedzielismy i ganiał ludzi... ajest wielkosci wilczura;/ tez bym sie bała. A z tym kopaniem dziu tez było słabo bo kopał wszedzie... a wiesz w nocy idziesz i mozesz sie połamać, no i babcie przewrócił raz ( babcia teraz ma 90 lat), no bez szału ;p a wzielismy go bo sasiadowi sie suka oszcze niła i chciał potopic szczeniaki...

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mowie wyzeranie z garnków to moj kot mistrzunio. wie ze jej nie wolno, i jak tylko slysze szuranie wolam i idzie, ale nie umie sobie odmowic ;d gorzej, ze z bella sie nie trawia... i bella jest w kuchni i lazience, a kot w pokojach ;p

styrelizował kts suke? musze to załatwic i jeszcze chce zwrot z gminy bo to znajda

PixiDixi, katka84 lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe kot zerujacy po garnkach :) , przednio to musi wygladac ;)

• shadee Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak już będę mogła jeść cukier - zjem wielką porcję lodów z sosem karmelowym, bitą śmietaną i owocami, a do tego dołożę chrupiące ciasteczka oraz posypkę z czekolady wcale nie gorzkiej)

takie mam teraz marzenie :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• katka84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    a mowie wyzeranie z garnków to moj kot mistrzunio. wie ze jej nie wolno, i jak tylko slysze szuranie wolam i idzie, ale nie umie sobie odmowic ;d gorzej, ze z bella sie nie trawia... i bella jest w kuchni i lazience, a kot w pokojach ;p

styrelizował kts suke? musze to załatwic i jeszcze chce zwrot z gminy bo to znajda
    Tak sterylizowałam, ale na własny koszt. Zrobiła się mocno jedząca po tym i strachliwa, i to są minusy niestety. I behawiorysta też nic nie pomógł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 23:53

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moja juz teraz duzo je i jest strachliwa. Rano karma potem to co z obiadu pozniej znow karma sie doptcha. Jak nie ma swojej wyzera kota...

Dzien dobry :)

PixiDixi, katka84 lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

I milego dnia!

Dziewczynki jak macie kontakt z Aga dajcie jej znac,ze z watku podwójnego dopytuja sie o nia :)

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga napisała ze musi odpoczac bo dziś rano ip zaliczyla :(

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Aga napisała ze musi odpoczac bo dziś rano ip zaliczyla :(
    O kurde....zycz jej spokoju i zdrowka.

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi kregoslup nawala. dzis spaliśmy sami a ka rozwazalam ucieczkę na naroznik

‹‹ 635 636 637 638 639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ