X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysmy przygarneli kundelka swego vzasu i mial takie swoje zwyczaje typu demolowal zabawki dzieci i na nie robil. Najgorsze bylo to,ze ciagle uciekal i lubil sobie szwendac. Wracal jak byl znudzony . Pewnego dnia niestety juz jak zerwal sie tak juz nie wrocil. Bylismy z nim u psychologa zwierzecego, niesety mial takie doswiadczenia,ze nie szlo nic zmienic.:(

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja po wizycie. Bobas ma 8 cm i wszystko ok. Następna wizyta 20.02 - już nie mogę się doczekać :D

PixiDixi, melbusia88, karolcia87, anecz_kaa, muminka83, Paulina.G, marta258, katka84, kasiuleks, Ove, magdis lubią tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilka wrote:
    A przegladalas na bon prix? tam maja dosc duzy wybor tylko cenowo tez troche drozsze. Mi tam wlasnie wpadly jedne i ciagle mysle czy by ich nie zamowic :D

tak, niektóre też mnie kuszą! :D

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Mysmy przygarneli kundelka swego vzasu i mial takie swoje zwyczaje typu demolowal zabawki dzieci i na nie robil. Najgorsze bylo to,ze ciagle uciekal i lubil sobie szwendac. Wracal jak byl znudzony . Pewnego dnia niestety juz jak zerwal sie tak juz nie wrocil. Bylismy z nim u psychologa zwierzecego, niesety mial takie doswiadczenia,ze nie szlo nic zmienic.:(

JA mam 2 psy, ale jeden Łobuz jest w kojcu na 3 tylnim podwórku bo... gryzł mi dziewczyny :( uciekał kopał doły na samochód i demolował wszytsko. tez byliśmy u behawiorysty ale co... takie psie adhd, a jak ucieka z podworka to gania rowery a to duzy pies ;/ wypuszczamy go co kilka dni polata po podwórku w nocy i tyle. Bella to tez znajda i tez ucieka, ale jest wielkosci latlerka i tak troche wyglada no i kocha dzieci. ma megacierpliwosc, łobuz np kładł im się w piaskownicy i nie miały się jak bawic ( kładł się tylko jak sie tam bawiły) jak jechały na rowerach to je przewracał, gryzł i genralnie bałam się ze im zrobi krzywdę. A wzielismy go jak Jula miała 2,5 roku wiec był przyzwyczajony do dzieci, ale co z tego

PixiDixi lubi tę wiadomość

• shadee Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    letnie dziecko - ja tam widzę same zalety

1. idealny czas na organizację fajnych urodzin w ogrodzie
    2. brak konieczności kupowania kombinezonów i kurtek dla takiego malucha
    3. dłuższe dni, znacznie później robi się ciemno
    4. więcej słońca więc i wiecej uśmiechu
    5. mniej chorób wokół, kichających i kaszlących gości
    6. na święta maluch będzie mieć około 5 msc więc już cokolwiek kumaty będzie
    7. zdążę jeszcze zjeść mnóstwo pysznych letnich lodów z CUKREM po porodzie
    8. idealny czas na spacerki z wózkiem bez tysiąca warstw na siebie
    9. i jakie fajne znaki zodiaku :)

czy można chcieć czegoś więcej?

PixiDixi, dżelka, melbusia88, anecz_kaa, muminka83, marta258, karolcia87 lubią tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shadee zgadzam się! A punkt 7 mnie rozbawił :-D na coś takiego wpaść może tylko cukrzycowa mama :-D

PixiDixi lubi tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja celowałam w letnie dziecko ;p

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    JA mam 2 psy, ale jeden Łobuz jest w kojcu na 3 tylnim podwórku bo... gryzł mi dziewczyny :( uciekał kopał doły na samochód i demolował wszytsko. tez byliśmy u behawiorysty ale co... takie psie adhd, a jak ucieka z podworka to gania rowery a to duzy pies ;/ wypuszczamy go co kilka dni polata po podwórku w nocy i tyle. Bella to tez znajda i tez ucieka, ale jest wielkosci latlerka i tak troche wyglada no i kocha dzieci. ma megacierpliwosc, łobuz np kładł im się w piaskownicy i nie miały się jak bawic ( kładł się tylko jak sie tam bawiły) jak jechały na rowerach to je przewracał, gryzł i genralnie bałam się ze im zrobi krzywdę. A wzielismy go jak Jula miała 2,5 roku wiec był przyzwyczajony do dzieci, ale co z tego

To sie tez troche nauzeralas z psiakami...
    Moj to tez "uwielbial"rowerzystow ,skakal na nich a sile mial taka,ze zrywal sie ze smyczy. Raz facet przefikolkowal i bylo powaznie.

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    letnie dziecko - ja tam widzę same zalety

1. idealny czas na organizację fajnych urodzin w ogrodzie
    2. brak konieczności kupowania kombinezonów i kurtek dla takiego malucha
    3. dłuższe dni, znacznie później robi się ciemno
    4. więcej słońca więc i wiecej uśmiechu
    5. mniej chorób wokół, kichających i kaszlących gości
    6. na święta maluch będzie mieć około 5 msc więc już cokolwiek kumaty będzie
    7. zdążę jeszcze zjeść mnóstwo pysznych letnich lodów z CUKREM po porodzie
    8. idealny czas na spacerki z wózkiem bez tysiąca warstw na siebie
    9. i jakie fajne znaki zodiaku :)

czy można chcieć czegoś więcej?

Shadee ja tez na te lody lece...:) w ciazy generalnie nie jadam (raz zlapalam salmonelle i mam cykora),ale w lecie to sobie na duuuzo pozwole :) :)

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym jeszcze do listy dopisała, że nie trzeba się z dużym brzucholcem ubierać w zimowe swetrzyska, szukać nowej kurtki, bo poprzednia zimówka za mała i schylać żeby zapiąć kozaki :-)Będziemy mogły chodzić w sukienkach, zarzucić tylko sewterek, nie martwiąc się, że się kurtka nie dopina, na nogi wsunąć jakieś balerinki czy trampeczki :-)

anecz_kaa lubi tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi Bella razczej bez problemowa, ale z tym robieniem na dywan... 3 raz jej sie zdarzylo. a łobuz... no meczylismy sie dlugo, moj maz chciał go oddac ale zostal tyle ze w kojcu, ma 3,5 roku a dalej taki sam. Jak na starosc mu sie zmieni to bedzie luzem. A tez raz sasiad o malo policji nie wzywał bo Nam uciekł, my nie wiedzielismy i ganiał ludzi... ajest wielkosci wilczura;/ tez bym sie bała. A z tym kopaniem dziu tez było słabo bo kopał wszedzie... a wiesz w nocy idziesz i mozesz sie połamać, no i babcie przewrócił raz ( babcia teraz ma 90 lat), no bez szału ;p a wzielismy go bo sasiadowi sie suka oszcze niła i chciał potopic szczeniaki...

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mowie wyzeranie z garnków to moj kot mistrzunio. wie ze jej nie wolno, i jak tylko slysze szuranie wolam i idzie, ale nie umie sobie odmowic ;d gorzej, ze z bella sie nie trawia... i bella jest w kuchni i lazience, a kot w pokojach ;p

styrelizował kts suke? musze to załatwic i jeszcze chce zwrot z gminy bo to znajda

PixiDixi, katka84 lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe kot zerujacy po garnkach :) , przednio to musi wygladac ;)

• shadee Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak już będę mogła jeść cukier - zjem wielką porcję lodów z sosem karmelowym, bitą śmietaną i owocami, a do tego dołożę chrupiące ciasteczka oraz posypkę z czekolady wcale nie gorzkiej)

takie mam teraz marzenie :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• katka84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    a mowie wyzeranie z garnków to moj kot mistrzunio. wie ze jej nie wolno, i jak tylko slysze szuranie wolam i idzie, ale nie umie sobie odmowic ;d gorzej, ze z bella sie nie trawia... i bella jest w kuchni i lazience, a kot w pokojach ;p

styrelizował kts suke? musze to załatwic i jeszcze chce zwrot z gminy bo to znajda
    Tak sterylizowałam, ale na własny koszt. Zrobiła się mocno jedząca po tym i strachliwa, i to są minusy niestety. I behawiorysta też nic nie pomógł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 23:53

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moja juz teraz duzo je i jest strachliwa. Rano karma potem to co z obiadu pozniej znow karma sie doptcha. Jak nie ma swojej wyzera kota...

Dzien dobry :)

PixiDixi, katka84 lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

I milego dnia!

Dziewczynki jak macie kontakt z Aga dajcie jej znac,ze z watku podwójnego dopytuja sie o nia :)

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga napisała ze musi odpoczac bo dziś rano ip zaliczyla :(

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Aga napisała ze musi odpoczac bo dziś rano ip zaliczyla :(
    O kurde....zycz jej spokoju i zdrowka.

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi kregoslup nawala. dzis spaliśmy sami a ka rozwazalam ucieczkę na naroznik

‹‹ 635 636 637 638 639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ