LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj Marysia nam po cichaczu w nocy wstala i.....wlaczyla sobie Strazaka Sama, ale ...skubana madrala wyszukala na nc+go i tam zamowila. Jestem w szoku bo to nie jest takie latwe a ona dala rade. Ma 2.5 roku.
Troche poogladala zanim sie obudzilismy ,przebudzilam sie po 3 a panna zadowolona paluszki wcinala i seans wlaczonyanecz_kaa, katka84, Carolline lubią tę wiadomość
-
Ove wrote:dzień dobry!
My dosłownie z tydzień temu zmieniliśmy materac i jest o niebo lepiej!
wcześniej bolało mnie wszystko - biodra, kręgosłup etc, a teraz wreszcie spokojnie przesypiam noc.
Żartuję, różnie to bywa. Ja już trochę stara jestem, to może dlatego bardziej wszystko odczuwam. -
Ove wrote:dzień dobry!
My dosłownie z tydzień temu zmieniliśmy materac i jest o niebo lepiej!
wcześniej bolało mnie wszystko - biodra, kręgosłup etc, a teraz wreszcie spokojnie przesypiam noc.
A jaki kupilscie? Mnie najbardziej boki bola hmm te kosci biodrowe no masakra. ...czasami w nicy wstaje by pochodzic. Kupilam nakladke na matetac,nie z ikea i gucio. Materac ma rok a ja nie wiem co jest przyczyna tego,ze jest tak niewygodnie. Materac sprezynowy,strefowy ,kazda sprezynka w swoim pokrowcu,niezalezna takze jak maz sie przewraca mnie to jie rusza. Jest jedna strona b.miekka na twardej to juz kompletnie nie daje rady. Na tych sprezynach sa pianki jakies. Moze firma do dupy i wykonanie nie wiem.... -
anecz_kaa wrote:ja celowałam w letnie dziecko ;p
muminka83 lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:E tam to Ty mloda dupka jestes
hihi gadanie....
Nie nie narzekam lubię to, bez tego nudaa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 08:50
-
Urszulka89 wrote:Moja córa z połowy marca - moim zdaniem to był super okres. Już nie było zimno, młoda na jesień była na tyle duża że nie bałam się o infekcje. Na lato nie bałam się już przegrzania czy czegoś innego bo miała już 4-5 miesięcy i ogólnie lepiej wspominam czas ciąży :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 08:51
-
PixiDixi wrote:W upalach chodzic w ciazy to slabo...Rodzilam 13 sierpnia 2015 ,pamietacie te mordercze upaly??, "odzylam"tylko na sali operacyjnej podczas cc hehe pamietam na sali bylo 18 stopni. Wzglednie bylo na pooperacyjnej a na normalnej...nie pozwalali uzywac wentylatorow a pokoje byly od poludnia bez rolet niczego ...lalo sie z nas a dzieci lezaly tylko w krotkich bodziakach.
Teraz na te początki przypada jesień/zima - dojże że hormony buzują to tego słoneczka nie ma
nie lubię zimy.
-
katka84 wrote:Rocznik 84, tak się śmieję, bo późno zaczęłam rodzić i do tego jestem za stara
Trochę żałuję, że nie wcześniej, bo już energia nie ta.
no dobra jak Ty jesteś stara, to ja już chyba nie żyję
PixiDixi, katka84, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny.
Ja byłam oddać krew i właśnie wracam do domu, ale po drodze zatrzymać się będę musiała przy cukierni bo mam ogromną ochotę na pączki .
Miłego dnia wam życzę ☺PixiDixi lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤