X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie,ten ch....wy materac...no nie wiem.Moze sie juz ja sypie hihi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 07:26

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde ja chyba tez ;/ porazka.... moj maz tylko vo ty sie tak krecisz

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj Marysia nam po cichaczu w nocy wstala i.....wlaczyla sobie Strazaka Sama, ale ...skubana madrala wyszukala na nc+go i tam zamowila. Jestem w szoku bo to nie jest takie latwe a ona dala rade. Ma 2.5 roku.

Troche poogladala zanim sie obudzilismy ,przebudzilam sie po 3 a panna zadowolona paluszki wcinala i seans wlaczony :)

anecz_kaa, katka84, Carolline lubią tę wiadomość

• katka84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny!
    A propo materaca - my mamy wygodny, ale w pierwszej ciąży i to nie pomogło. Wszystko bolał.

PixiDixi lubi tę wiadomość

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • Ove Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!
    My dosłownie z tydzień temu zmieniliśmy materac i jest o niebo lepiej!
    wcześniej bolało mnie wszystko - biodra, kręgosłup etc, a teraz wreszcie spokojnie przesypiam noc.

PixiDixi, katka84 lubią tę wiadomość

w4sqgox1ip3g0r0c.png

iv09i09ki84d2sju.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ove wrote:
    dzień dobry!
    wcześniej bolało mnie wszystko - biodra, kręgosłup etc, a teraz wreszcie spokojnie przesypiam noc.
    A poczekaj poczekaj maluch urośnie to nic nie pomoże.
    Żartuję, różnie to bywa. Ja już trochę stara jestem, to może dlatego bardziej wszystko odczuwam.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ove wrote:
    dzień dobry!

A jaki kupilscie? Mnie najbardziej boki bola hmm te kosci biodrowe no masakra. ...czasami w nicy wstaje by pochodzic. Kupilam nakladke na matetac,nie z ikea i gucio. Materac ma rok a ja nie wiem co jest przyczyna tego,ze jest tak niewygodnie. Materac sprezynowy,strefowy ,kazda sprezynka w swoim pokrowcu,niezalezna takze jak maz sie przewraca mnie to jie rusza. Jest jedna strona b.miekka na twardej to juz kompletnie nie daje rady. Na tych sprezynach sa pianki jakies. Moze firma do dupy i wykonanie nie wiem....

• katka84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki miło się z Wami pije kawę, ale do roboty i zakupy spodni ciążowych mnie czekają. Do później!

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka Ty stara? To ile masz lat jeslu moge zapytac ;)

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    ja celowałam w letnie dziecko ;p
    Moja córa z połowy marca - moim zdaniem to był super okres. Już nie było zimno, młoda na jesień była na tyle duża że nie bałam się o infekcje. Na lato nie bałam się już przegrzania czy czegoś innego bo miała już 4-5 miesięcy i ogólnie lepiej wspominam czas ciąży :p

muminka83 lubi tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Katka Ty stara? To ile masz lat jeslu moge zapytac ;)
    Rocznik 84, tak się śmieję, bo późno zaczęłam rodzić i do tego jestem za stara ;) Trochę żałuję, że nie wcześniej, bo już energia nie ta.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam Was, że macie jeszcze siły na kolejne potomstwo (trzecie-piąte). Ja na dwóch poprzestanę chyba :)

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka84 wrote:
    Rocznik 84, tak się śmieję, bo późno zaczęłam rodzić i do tego jestem za stara ;) Trochę żałuję, że nie wcześniej, bo już energia nie ta.

E tam to Ty mloda dupka jestes :) hihi gadanie....

• katka84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    E tam to Ty mloda dupka jestes :) hihi gadanie....
    Ta pierwsza ciąża dała mi w kość i ciągłe studia od 19 roku do 32 roku życia zmęczyły trochę. A jeszcze robię uprawnienia budowlane oprócz normalnej pracy, to nauki będzie. Wszystko zabiera czas, który trzeba też poświęcić dla dzieci i męża ;) Nie nie narzekam lubię to, bez tego nudaa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 08:50

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka89 wrote:
    Moja córa z połowy marca - moim zdaniem to był super okres. Już nie było zimno, młoda na jesień była na tyle duża że nie bałam się o infekcje. Na lato nie bałam się już przegrzania czy czegoś innego bo miała już 4-5 miesięcy i ogólnie lepiej wspominam czas ciąży :p
    W upalach chodzic w ciazy to slabo...Rodzilam 13 sierpnia 2015 ,pamietacie te mordercze upaly??, "odzylam"tylko na sali operacyjnej podczas cc hehe pamietam na sali bylo 18 stopni. Wzglednie bylo na pooperacyjnej a na normalnej...nie pozwalali uzywac wentylatorow a pokoje byly od poludnia bez rolet niczego ...lalo sie z nas a dzieci lezaly tylko w krotkich bodziakach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 08:51

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    W upalach chodzic w ciazy to slabo...Rodzilam 13 sierpnia 2015 ,pamietacie te mordercze upaly??, "odzylam"tylko na sali operacyjnej podczas cc hehe pamietam na sali bylo 18 stopni. Wzglednie bylo na pooperacyjnej a na normalnej...nie pozwalali uzywac wentylatorow a pokoje byly od poludnia bez rolet niczego ...lalo sie z nas a dzieci lezaly tylko w krotkich bodziakach.
    Ja chodziłam w ciąży we wakacje to były same początki. nic mi się nie działo, bardzo fajnie wspominam ten czas. Miałam tyle energii, że szok w trampkach :p Potem przyszła jesień/zima i zajęłam się sesją i kompletowaniem wyprawki. Także wolałam tamten okres na ciążę. No ale każdy ma inaczej ;) Teraz na te początki przypada jesień/zima - dojże że hormony buzują to tego słoneczka nie ma :/ nie lubię zimy.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka84 wrote:

no dobra jak Ty jesteś stara, to ja już chyba nie żyję
    :)

PixiDixi, katka84, kasiuleks lubią tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    no dobra jak Ty jesteś stara, to ja już chyba nie żyję
    :)

Hehehe macie humorrrrr :)

• Kinga40 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny.
    Ja byłam oddać krew i właśnie wracam do domu, ale po drodze zatrzymać się będę musiała przy cukierni bo mam ogromną ochotę na pączki .
    Miłego dnia wam życzę ☺

PixiDixi lubi tę wiadomość

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam kocham swój wiek.
    Kiedyś się bałam. Teraz uważam że czym jestem starsza tym lepiej.
    Świadoma swych potrzeb, ciała, piękna
    Czuję się sexi :-)

PixiDixi, Kinga40, katka84 lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

‹‹ 636 637 638 639 640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ