X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam spać, bo padam na pyszczek. Dobrej nocki mamusie i okruszki <3

Tinnera, Sanka lubią tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    melbusia nie wiem hihi :) ja bym chciala chlopca bo mam tylko jednego heehe ;)
    shadee 5 ;-)

Szacun .... mnie to pierwsze co dopiero przyjdzie na świat przeraża ...

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    Szacun .... mnie to pierwsze co dopiero przyjdzie na świat przeraża ...

czemu przeraza???

"Troszkę Nas Jest.."
  • shadee Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    czemu przeraza???

że trudno będzie ogarnąć :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    że trudno będzie ogarnąć :)

Cos Ty dasz radę ;-) będziesz miała spokoj ciszę, czas dla maleństwa, aaah super :-)

"Troszkę Nas Jest.."
  • shadee Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Cos Ty dasz radę ;-) będziesz miała spokoj ciszę, czas dla maleństwa, aaah super :-)

Ty dajesz radę ze swoją gromadką to ja z jednym może też sobie poradze :D

Tinnera lubi tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie damy rade :) nie ma innej opcji :)

Paulina.G, malka lubią tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra ma dzieciaki 23miesiece różnicy, śmieje się że pierwszych dwóch lat po urodzeniu 2 nie pamięta - bo to był hardcore - ale za to teraz maja 7 i 5 lat i jest super, bawią się razem i choć się kłócą to kochają się na zabój :)

U mnie dalej bóle głowy i mdłości, no ale z każdym dniem jesteśmy bliżej 2 trymestru i tego się będę trzymać.

Zawsze marzyłam żeby mieć dzieciaczki z małą różnica wieku, ale zobaczymy co powiem po porodzie i po pierwszym roku <3

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Moja siostra ma dzieciaki 23miesiece różnicy, śmieje się że pierwszych dwóch lat po urodzeniu 2 nie pamięta - bo to był hardcore - ale za to teraz maja 7 i 5 lat i jest super, bawią się razem i choć się kłócą to kochają się na zabój :)

U mnie dalej bóle głowy i mdłości, no ale z każdym dniem jesteśmy bliżej 2 trymestru i tego się będę trzymać.

Zawsze marzyłam żeby mieć dzieciaczki z małą różnica wieku, ale zobaczymy co powiem po porodzie i po pierwszym roku <3
    U mnie bedzie bardzo mała różnica wieku :D jakieś kilka minut hihihi

shadee, Andziula_1988, malka lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja standardowo nie śpię... Czy wy też jesteście permanentnie głodne?! Jakąś porażka...

Ja moja starsza córkę urodziłam 2 tyg po obronie inż. Przy młodszej miałam starsza pod opieką (25m cy różnicy) a teraz odpoczywam! Dziewczyny w przedszkolu a ja mam czas dla siebie :) mam plan chodzić na basen i fitness dla ciężarnych od stycznia :D
    Trochę się przytulalismy z mężem i zaczęła boleć mnie blizna ta wewnętrzna :( dobrze, że wizyta w poniedziałek

• lida123 Debiutantka

Wysłany: 18 listopada 2017, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem okolice Tarnowa :)

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam obawy czy sobie poradzę, ale kto ich nie miał ;) silne babki jesteśmy, poradzimy sobie na pewno :)

Wczoraj wieczorem dopadło mnie takie rzyganko, ze masakra... :/ martwiłam się do tej pory, ze objawów nie ma i wyobraźcie sobie, ze w tej jednej chwili tych objawów miałam już serdecznie dosyć :p
    Jak narazie wystaje do pracy i jest dobrze, zobaczymy co będzie pózniej...

Anecz_kaa, ja narazie głodna ciagle nie jestem, ale to bardzo dobrze, bo i tak do szczupłych nie należę :p

3i499vvjq8tpbt16.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    Ja tez mam obawy czy sobie poradzę, ale kto ich nie miał ;) silne babki jesteśmy, poradzimy sobie na pewno :)

Wczoraj wieczorem dopadło mnie takie rzyganko, ze masakra... :/ martwiłam się do tej pory, ze objawów nie ma i wyobraźcie sobie, ze w tej jednej chwili tych objawów miałam już serdecznie dosyć :p
    Jak narazie wystaje do pracy i jest dobrze, zobaczymy co będzie pózniej...

Anecz_kaa, ja narazie głodna ciagle nie jestem, ale to bardzo dobrze, bo i tak do szczupłych nie należę :p

Ja własnie też do chudych nie należę i martwi mnie to :P

Dziś serniczek robię i wafla :) wychodzimy wieczorem do znajomych a jutro ikea :D

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IKEA, odważnie tak na weekend :D nie ma szans żebym mojego męża wyciągnęła w weekend do Ikei ;)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Mini89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja witam z terminem na 8.07 :) choć planowo cc będzie więc wcześniej :) Jestem z Podbeskidzia :) u nas po wizycie juz piękne serduszko było i czekamy wizyty 28 listopada

po_prostu_ja, Mmargotka, Andziula_1988, Agniechaaaa, gapa25 lubią tę wiadomość

ex2buay3h02dl23a.png
  • po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odważnie :D hahah, może aneczkaa tez musiała męża długo namawiać na ten wypad :D

3i499vvjq8tpbt16.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    IKEA, odważnie tak na weekend :D nie ma szans żebym mojego męża wyciągnęła w weekend do Ikei ;)
    U mnie tez nie ma takiej opcji w weekend mój mąż ma uczulenie na ten sklep i tłum ludzi:) Chodzę zawsze z mma i skórka czasami tata się wybierze :) A ja dzisiaj pierwsy raz od dwóch tygodni przespałam cała noc :))

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Mmargotka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena 21 ja też myślałam o dzieciakach z małą różnicą wieku i ze jak juz wreszcie zaczęłam to pójdę za ciosem... ale życie zweryfikuje i zobaczę co będę myślała za rok ;)

Przydałaby się tak mała różnica jak u Agniechaaa i PixiDixi:-)

Anecz_kaa ja też już rozglądałam się za zajęciami fitness i aqua dla ciężarnych, póki co zrezygnowałam z ostrych treningów i przerzuciłam się tylko na jogę...
    Czemu nie spisz, nie możesz?
    Ja dziś kolejną noc ciągle się budziłam choc poszłam do łóżka taka zmęczona...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 10:06

• Ove Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś tez budziła się dzis kilka razy w nocy. Na siku :). Ja postanowiłam, że będę Sue ważyć co tydzień by monitorować jak się zmienia waga. I od zeszłego tygodnia mam +1kg. Mam nadzieje, ze to wahania (woda/ zaparcia), bo trochę za szybko na taki wzrost wagi.

Ja przymierzam się właśnie do jakiejś jogi, bo z natury jestem strasznie mało rozciągnięta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 09:29

w4sqgox1ip3g0r0c.png

iv09i09ki84d2sju.png
  • kasiuleks Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W koncu Was nadrobilam hehe

Witam wszystkie nowe mamusie :) <3

Dziewczyny wczoraj na wizycie widzielismy <3 . Tak sie ciesze :) Jestem juz duzo spokojniejsza :)

Irlandia ;)

shadee, Andziula_1988, Paulina.G, po_prostu_ja, Mmargotka, karolcia87, Agniechaaaa, gapa25 lubią tę wiadomość

h44e3e3kpp3ne81z.png
    03.08.11 - Aniolek 8tc cp
    22.01.15 - Aniolek 7tc
    19.06.15 - Aniolek - 5tc
    11.11.15 Aniolek - 6tc
    12.12.16 Aniołek - 7tc
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ