X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam spać, bo padam na pyszczek. Dobrej nocki mamusie i okruszki <3

Tinnera, Sanka lubią tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    melbusia nie wiem hihi :) ja bym chciala chlopca bo mam tylko jednego heehe ;)
    shadee 5 ;-)

Szacun .... mnie to pierwsze co dopiero przyjdzie na świat przeraża ...

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    Szacun .... mnie to pierwsze co dopiero przyjdzie na świat przeraża ...

czemu przeraza???

"Troszkę Nas Jest.."
  • shadee Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    czemu przeraza???

że trudno będzie ogarnąć :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    że trudno będzie ogarnąć :)

Cos Ty dasz radę ;-) będziesz miała spokoj ciszę, czas dla maleństwa, aaah super :-)

"Troszkę Nas Jest.."
  • shadee Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Cos Ty dasz radę ;-) będziesz miała spokoj ciszę, czas dla maleństwa, aaah super :-)

Ty dajesz radę ze swoją gromadką to ja z jednym może też sobie poradze :D

Tinnera lubi tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie damy rade :) nie ma innej opcji :)

Paulina.G, malka lubią tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra ma dzieciaki 23miesiece różnicy, śmieje się że pierwszych dwóch lat po urodzeniu 2 nie pamięta - bo to był hardcore - ale za to teraz maja 7 i 5 lat i jest super, bawią się razem i choć się kłócą to kochają się na zabój :)

U mnie dalej bóle głowy i mdłości, no ale z każdym dniem jesteśmy bliżej 2 trymestru i tego się będę trzymać.

Zawsze marzyłam żeby mieć dzieciaczki z małą różnica wieku, ale zobaczymy co powiem po porodzie i po pierwszym roku <3

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Moja siostra ma dzieciaki 23miesiece różnicy, śmieje się że pierwszych dwóch lat po urodzeniu 2 nie pamięta - bo to był hardcore - ale za to teraz maja 7 i 5 lat i jest super, bawią się razem i choć się kłócą to kochają się na zabój :)

U mnie dalej bóle głowy i mdłości, no ale z każdym dniem jesteśmy bliżej 2 trymestru i tego się będę trzymać.

Zawsze marzyłam żeby mieć dzieciaczki z małą różnica wieku, ale zobaczymy co powiem po porodzie i po pierwszym roku <3
    U mnie bedzie bardzo mała różnica wieku :D jakieś kilka minut hihihi

shadee, Andziula_1988, malka lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja standardowo nie śpię... Czy wy też jesteście permanentnie głodne?! Jakąś porażka...

Ja moja starsza córkę urodziłam 2 tyg po obronie inż. Przy młodszej miałam starsza pod opieką (25m cy różnicy) a teraz odpoczywam! Dziewczyny w przedszkolu a ja mam czas dla siebie :) mam plan chodzić na basen i fitness dla ciężarnych od stycznia :D
    Trochę się przytulalismy z mężem i zaczęła boleć mnie blizna ta wewnętrzna :( dobrze, że wizyta w poniedziałek

• lida123 Debiutantka

Wysłany: 18 listopada 2017, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem okolice Tarnowa :)

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam obawy czy sobie poradzę, ale kto ich nie miał ;) silne babki jesteśmy, poradzimy sobie na pewno :)

Wczoraj wieczorem dopadło mnie takie rzyganko, ze masakra... :/ martwiłam się do tej pory, ze objawów nie ma i wyobraźcie sobie, ze w tej jednej chwili tych objawów miałam już serdecznie dosyć :p
    Jak narazie wystaje do pracy i jest dobrze, zobaczymy co będzie pózniej...

Anecz_kaa, ja narazie głodna ciagle nie jestem, ale to bardzo dobrze, bo i tak do szczupłych nie należę :p

3i499vvjq8tpbt16.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    Ja tez mam obawy czy sobie poradzę, ale kto ich nie miał ;) silne babki jesteśmy, poradzimy sobie na pewno :)

Wczoraj wieczorem dopadło mnie takie rzyganko, ze masakra... :/ martwiłam się do tej pory, ze objawów nie ma i wyobraźcie sobie, ze w tej jednej chwili tych objawów miałam już serdecznie dosyć :p
    Jak narazie wystaje do pracy i jest dobrze, zobaczymy co będzie pózniej...

Anecz_kaa, ja narazie głodna ciagle nie jestem, ale to bardzo dobrze, bo i tak do szczupłych nie należę :p

Ja własnie też do chudych nie należę i martwi mnie to :P

Dziś serniczek robię i wafla :) wychodzimy wieczorem do znajomych a jutro ikea :D

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IKEA, odważnie tak na weekend :D nie ma szans żebym mojego męża wyciągnęła w weekend do Ikei ;)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Mini89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja witam z terminem na 8.07 :) choć planowo cc będzie więc wcześniej :) Jestem z Podbeskidzia :) u nas po wizycie juz piękne serduszko było i czekamy wizyty 28 listopada

po_prostu_ja, Mmargotka, Andziula_1988, Agniechaaaa, gapa25 lubią tę wiadomość

ex2buay3h02dl23a.png
  • po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odważnie :D hahah, może aneczkaa tez musiała męża długo namawiać na ten wypad :D

3i499vvjq8tpbt16.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    IKEA, odważnie tak na weekend :D nie ma szans żebym mojego męża wyciągnęła w weekend do Ikei ;)
    U mnie tez nie ma takiej opcji w weekend mój mąż ma uczulenie na ten sklep i tłum ludzi:) Chodzę zawsze z mma i skórka czasami tata się wybierze :) A ja dzisiaj pierwsy raz od dwóch tygodni przespałam cała noc :))

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Mmargotka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena 21 ja też myślałam o dzieciakach z małą różnicą wieku i ze jak juz wreszcie zaczęłam to pójdę za ciosem... ale życie zweryfikuje i zobaczę co będę myślała za rok ;)

Przydałaby się tak mała różnica jak u Agniechaaa i PixiDixi:-)

Anecz_kaa ja też już rozglądałam się za zajęciami fitness i aqua dla ciężarnych, póki co zrezygnowałam z ostrych treningów i przerzuciłam się tylko na jogę...
    Czemu nie spisz, nie możesz?
    Ja dziś kolejną noc ciągle się budziłam choc poszłam do łóżka taka zmęczona...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 10:06

• Ove Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś tez budziła się dzis kilka razy w nocy. Na siku :). Ja postanowiłam, że będę Sue ważyć co tydzień by monitorować jak się zmienia waga. I od zeszłego tygodnia mam +1kg. Mam nadzieje, ze to wahania (woda/ zaparcia), bo trochę za szybko na taki wzrost wagi.

Ja przymierzam się właśnie do jakiejś jogi, bo z natury jestem strasznie mało rozciągnięta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 09:29

w4sqgox1ip3g0r0c.png

iv09i09ki84d2sju.png
  • kasiuleks Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W koncu Was nadrobilam hehe

Witam wszystkie nowe mamusie :) <3

Dziewczyny wczoraj na wizycie widzielismy <3 . Tak sie ciesze :) Jestem juz duzo spokojniejsza :)

Irlandia ;)

shadee, Andziula_1988, Paulina.G, po_prostu_ja, Mmargotka, karolcia87, Agniechaaaa, gapa25 lubią tę wiadomość

h44e3e3kpp3ne81z.png
    03.08.11 - Aniolek 8tc cp
    22.01.15 - Aniolek 7tc
    19.06.15 - Aniolek - 5tc
    11.11.15 Aniolek - 6tc
    12.12.16 Aniołek - 7tc
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ