LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moja siostra ma dzieciaki 23miesiece różnicy, śmieje się że pierwszych dwóch lat po urodzeniu 2 nie pamięta - bo to był hardcore - ale za to teraz maja 7 i 5 lat i jest super, bawią się razem i choć się kłócą to kochają się na zabój
U mnie dalej bóle głowy i mdłości, no ale z każdym dniem jesteśmy bliżej 2 trymestru i tego się będę trzymać.
Zawsze marzyłam żeby mieć dzieciaczki z małą różnica wieku, ale zobaczymy co powiem po porodzie i po pierwszym rokuAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:Moja siostra ma dzieciaki 23miesiece różnicy, śmieje się że pierwszych dwóch lat po urodzeniu 2 nie pamięta - bo to był hardcore - ale za to teraz maja 7 i 5 lat i jest super, bawią się razem i choć się kłócą to kochają się na zabój
U mnie dalej bóle głowy i mdłości, no ale z każdym dniem jesteśmy bliżej 2 trymestru i tego się będę trzymać.
Zawsze marzyłam żeby mieć dzieciaczki z małą różnica wieku, ale zobaczymy co powiem po porodzie i po pierwszym rokushadee, Andziula_1988, malka lubią tę wiadomość
-
Ja standardowo nie śpię... Czy wy też jesteście permanentnie głodne?! Jakąś porażka...
Ja moja starsza córkę urodziłam 2 tyg po obronie inż. Przy młodszej miałam starsza pod opieką (25m cy różnicy) a teraz odpoczywam! Dziewczyny w przedszkolu a ja mam czas dla siebie mam plan chodzić na basen i fitness dla ciężarnych od stycznia
Trochę się przytulalismy z mężem i zaczęła boleć mnie blizna ta wewnętrzna dobrze, że wizyta w poniedziałek
-
Ja tez mam obawy czy sobie poradzę, ale kto ich nie miał silne babki jesteśmy, poradzimy sobie na pewno
Wczoraj wieczorem dopadło mnie takie rzyganko, ze masakra... martwiłam się do tej pory, ze objawów nie ma i wyobraźcie sobie, ze w tej jednej chwili tych objawów miałam już serdecznie dosyć :p
Jak narazie wystaje do pracy i jest dobrze, zobaczymy co będzie pózniej...
Anecz_kaa, ja narazie głodna ciagle nie jestem, ale to bardzo dobrze, bo i tak do szczupłych nie należę :p -
po_prostu_ja wrote:Ja tez mam obawy czy sobie poradzę, ale kto ich nie miał silne babki jesteśmy, poradzimy sobie na pewno
Wczoraj wieczorem dopadło mnie takie rzyganko, ze masakra... martwiłam się do tej pory, ze objawów nie ma i wyobraźcie sobie, ze w tej jednej chwili tych objawów miałam już serdecznie dosyć :p
Jak narazie wystaje do pracy i jest dobrze, zobaczymy co będzie pózniej...
Anecz_kaa, ja narazie głodna ciagle nie jestem, ale to bardzo dobrze, bo i tak do szczupłych nie należę :p
Ja własnie też do chudych nie należę i martwi mnie to
Dziś serniczek robię i wafla wychodzimy wieczorem do znajomych a jutro ikea
-
To i ja witam z terminem na 8.07 choć planowo cc będzie więc wcześniej Jestem z Podbeskidzia u nas po wizycie juz piękne serduszko było i czekamy wizyty 28 listopada
po_prostu_ja, Mmargotka, Andziula_1988, Agniechaaaa, gapa25 lubią tę wiadomość
-
karolcia87 wrote:IKEA, odważnie tak na weekend nie ma szans żebym mojego męża wyciągnęła w weekend do Ikei
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Lena 21 ja też myślałam o dzieciakach z małą różnicą wieku i ze jak juz wreszcie zaczęłam to pójdę za ciosem... ale życie zweryfikuje i zobaczę co będę myślała za rok
Przydałaby się tak mała różnica jak u Agniechaaa i PixiDixi:-)
Anecz_kaa ja też już rozglądałam się za zajęciami fitness i aqua dla ciężarnych, póki co zrezygnowałam z ostrych treningów i przerzuciłam się tylko na jogę...
Czemu nie spisz, nie możesz?
Ja dziś kolejną noc ciągle się budziłam choc poszłam do łóżka taka zmęczona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 10:06
-
Ja dziś tez budziła się dzis kilka razy w nocy. Na siku . Ja postanowiłam, że będę Sue ważyć co tydzień by monitorować jak się zmienia waga. I od zeszłego tygodnia mam +1kg. Mam nadzieje, ze to wahania (woda/ zaparcia), bo trochę za szybko na taki wzrost wagi.
Ja przymierzam się właśnie do jakiejś jogi, bo z natury jestem strasznie mało rozciągniętaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 09:29
-
W koncu Was nadrobilam hehe
Witam wszystkie nowe mamusie
Dziewczyny wczoraj na wizycie widzielismy . Tak sie ciesze Jestem juz duzo spokojniejsza
Irlandiashadee, Andziula_1988, Paulina.G, po_prostu_ja, Mmargotka, karolcia87, Agniechaaaa, gapa25 lubią tę wiadomość