LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Babki, ale szalejecie ;p kilka h przerwy i kilka stron do nadrobienia
Słuchajcie, mam pytanie co z suplementami? Czy już teraz łykacie witaminki? Mi gon powiedziała, że póki co mam brać co brałam przed czyli folik, wit D i wit k. No i oczywiście u mnie tabs na tarczycę. -
nick nieaktualny
-
Andziula_1988 wrote:Babki, ale szalejecie ;p kilka h przerwy i kilka stron do nadrobienia
Słuchajcie, mam pytanie co z suplementami? Czy już teraz łykacie witaminki? Mi gon powiedziała, że póki co mam brać co brałam przed czyli folik, wit D i wit k. No i oczywiście u mnie tabs na tarczycę.
ja biorę folik, kompleks PREGNA PLUS, PREGNA DHA (kwasy Omega) i magnez B6 - to zalecenia mojego lekarza, nic na własną rękę
-
no dobra, kilka dni temu pisałam że humory mnie omijają, wczoraj wzruszyłam się oglądając kreskówkę z bratanicą ... kreskówka była o słoniku, któremu się trąba zatkała bo miał katar i inne zwierzaki się z niego śmiały.
Boshe jak mi było żal tego słonika
-
Zielona1911 wrote:U mnie spora roznica wieku,niestety dzieciaki sie nie dogaduja. Jeden 9 drugi 5. Miedzy trzecim a pierwszym bedzie 10lat roznicy..
Wczoraj bardzo mnie mdliło caly dzien, myslalam ze zwariuje, nawet w sklepie mnie naciagalo..
Kochana ja mam siostrę blizniaczke i tez się klocilysmy ciągleAgniechaaaa lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Ove to pewnie zatrzymywanie wody... Na to ruch też pomoże (basen, joga). Ale jeśli nie ćwiczyłaś jogi wcześniej to podobno trzeba ostrożnie w 1 trymestrze, może lepiej od 2.
kasiuleks gratulacje!!!
shadee ♥Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 11:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny robiłam we wtorek badana krwi beta 1185,71.
progesteron 21,15 przy normach 1 trym ciąży 4,73- 50,74 myślicie ze jest ok czy troche za niski?
Czy wybrac się do lekarza juz we wtorek czy za tydzień? kurczę nie wiem co robic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 12:21
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Dziewczyny nagle załapałam paranoję związaną ze szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi takimi jak kosmetyki (w tym szczególnie do włosów, lakiery) i stan powietrza w Krakowie - smog/smok;)
Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Zmieniłyście kosmetyki w ciąży? Używacie sprayów do włosów i pianek? Robicie paznokcie?
Dziewczyny z Krakowa, nosicie maseczki antysmogowe?
-
nick nieaktualnyMmargotka wrote:Dziewczyny nagle załapałam paranoję związaną ze szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi takimi jak kosmetyki (w tym szczególnie do włosów, lakiery) i stan powietrza w Krakowie - smog/smok;)
Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Zmieniłyście kosmetyki w ciąży? Używacie sprayów do włosów i pianek? Robicie paznokcie?
Dziewczyny z Krakowa, nosicie maseczki antysmogowe?
Co do smogu to ja juz byłam na kupnie maseczki przed ciaza ściągnęłam sobie aplikacje o jakości powietrzna i sprawdzamMmargotka lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Moja siostra ma dzieciaki 23miesiece różnicy, śmieje się że pierwszych dwóch lat po urodzeniu 2 nie pamięta - bo to był hardcore - ale za to teraz maja 7 i 5 lat i jest super, bawią się razem i choć się kłócą to kochają się na zabój
U mnie dalej bóle głowy i mdłości, no ale z każdym dniem jesteśmy bliżej 2 trymestru i tego się będę trzymać.
Zawsze marzyłam żeby mieć dzieciaczki z małą różnica wieku, ale zobaczymy co powiem po porodzie i po pierwszym roku
U mnie będzie 18 miesięcy różnicy -
Britty wrote:Hej dziewczyny robiłam we wtorek badana krwi beta 1185,71.
progesteron 21,15 przy normach 1 trym ciąży 4,73- 50,74 myślicie ze jest ok czy troche za niski?
Czy wybrac się do lekarza juz we wtorek czy za tydzień? kurczę nie wiem co robic.
Britty lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615