LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalia to prawie na pewno wkładki, jeśli masz prawidłową wydzielinę to nie musisz ich w ogole uzywac, wyrzuć i na pare dni przestaw sie na bawelniane wygodne majtki. Mialam podobnie przez wkladki, ten klej uczula najczesciej albo jakies wybielacze..łagodny płyn do higieny intymnej tez na pewno nie zaszkodzi, ja mam taki z ziaji z kwasem mlekowym i jest super.
Nalia lubi tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Nalia to prawie na pewno wkładki, jeśli masz prawidłową wydzielinę to nie musisz ich w ogole uzywac, wyrzuć i na pare dni przestaw sie na bawelniane wygodne majtki. Mialam podobnie przez wkladki, ten klej uczula najczesciej albo jakies wybielacze..łagodny płyn do higieny intymnej tez na pewno nie zaszkodzi, ja mam taki z ziaji z kwasem mlekowym i jest super.❤Ada&Pola❤
-
Ania 1234 wrote:Ja dzisiaj się posmarowalam hydrocortizonem za zgoda oczywiście ginekologa . cienka warstwa 3-4 dni i koniec . nie wytrzymałam. Bym wam pokazała swoje ręce ale się wstydzę
A widzisz dziewczyny go używają na infekcje intymne, czyli nie szkodzi dziecku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 18:24
-
katka84 wrote:znam ten ból, na razie jest spokój na szczęście.
A widzisz dziewczyny go używają na infekcje intymne, czyli nie szkodzi dziecku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 18:28
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
katka84 wrote:pimafucort? ja miałam pimafucin globulki i krem. Mi pomógł pimafucin. Pimafucort nie miałam.
PS doczytałam ten pimafucot zawiera: oprócz natamycyny (obecnej w pimafucinie) neomycyna i hydrokortyzon. A:
"Po podaniu miejscowym neomycyna i hydrokortyzon w niewielkim stopniu przenikają do krążenia, lecz nie można wykluczyć wystąpienia ich działań ogólnoustrojowych (zwłaszcza po długotrwałym stosowaniu i/lub na dużej lub uszkodzonej powierzchni skóry). Natamycyna praktycznie nie wchłania się przez skórę."
Może miałaś podrażnioną skórę i stąd ten dyskomfort?
-
Urszulka89 wrote:Nie pamiętam na 100% co to było bo patrząc po opakowaniu wyglądają prawie tak samo. A chyba już w domu nie mam, ale sprawdzę.
-
katka84 wrote:Myślę, że to pimafucin jednak, bo chyba tylko on ma globulki i nie przenikają jego składniki do krwi. Pimafucort znam, bo mąż używał na jakieś wypryski alergiczne i pomyślałam sobie, że fajnie, jak można i jego używać w razie czego.
katka84 lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:podzielcie się dobrym powietrzem
Do higieny intymnej uzywam zwyklego szarego mydla takiego 100% naturalne i jest ok. Dlugo uzywalam iladian wkoncu swinie tak podniesli cene ze sie przerzucilam. Jak byl za 12 zl to jeszcze ok ale teraz ponad 30 to uwazam ze to lekkie przegiecie...
My dzis swietowalismy tescia 77 urodziny
DobranocMmargotka lubi tę wiadomość
-
U nas też powietrze tragedia, jak rano szłam do pracy, to myślałam, że się udusze
u nas było tak, że przez pierwsze pół roku Antek spał z nami w sypialni, miał kosz Mojżesza i na dodatek był otulany, przesypial całe noce, a jak skończył pół roczku, wyprowadził się do swojego pokoju i do swojego łóżeczka
-
U nas od początku Antoś spał w swoim pokoju w łóżeczku ale była tam rozkładana kanapa na której spałam przez pierwsze 2 miesiące. Wtedy byłam bliżej niego i było mi tak łatwiej karmić go w nocy. W wieku 2 miesięcy zaczął przesypiać całe noce więc wróciłam do sypialni a Antoś do tej pory śpi sam w pokoju. Drugie dziecko będzie spało w łóżeczku w naszej sypialni a jak zacznie przesypiać noce to przeniesiemy je do Antosia i będą mieć razem pokój.