LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Duzaa wrote:Hej
witam się z urlopu nad morzem
co prawda jesteśmy tu od środy ale czas tak pędzi że nie miałam kiedy się pochwalić
ja do połowkowych jeszcze miesiąc więc muszę czas zabijać
co do podróży dalekiej to nie było żadnych problemów poza tym że po niej i krótkim spacerze na przywitanie z morzem padlam jak detka heh... Ale wszystkim polecam! Teraz dużo spacerów ruchu i czuje się świetnie!
Też bym chciała pojechac jeszcze przed porodem na maly wypad gdzies nad morze choć bliżej mi w góry ☺ wypoczywaj ☺Duzaa lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Eh. A ja dziś mały wypadek. Olej rozgrzany t prysnął że poparzył mi wewnętrzna część ręki przy nadgarstku. Nawet nie wiem jak to się stało bo zawsze bardzo uważam. Poparzona więc ręka. Ważne że dzieci nie było w pobliżu ból ręki idzie znieść to pikuś przy moim kręgosłupie. Niestety neurolog i onkolog nie są w stanie nic mi zaproponować. Niby mogę położyć się w szpitalu i przy nich brać leki ( a bo właśnie ja się szybko uczulam i nie raz adrenalina uratowała życie mi ) a że dwoje dzieci to wybrałam mniejsze zło i postanowiłam jeść pazury i klnąc Z bólu nóż iść do szpitala. Zobaczymy ile psychicznie dam rady.
-
Loczek2018 wrote:Hejo. My jedziemy jutro do moich rodziców.
A ja właśnie aferę dzis rozkręciłam w pracy i powiedziałam co mysle o tym wtorkowym śledziku głośno. Sama nie wiem czy mi ulżyło czy nie.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Ineczka wrote:Na kwas najlepszy jest kwas mleko ponoć pomaga na chwile i wszystko wraca ze zdwojona siła.Ja piłam herbate z duża ilością cytryny i mi pomagała albo kwaśne coś np kiwi ogórek
-
PixiDixi wrote:Dzien dobry Dziewczynki
Ma ktoras z Was kontakt z Melbusia? Moze nie powinnam tak przezywac ,ale jednak przezywam i martwie sie o Melbusie...