X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • blama Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ☺ weekend czas zacząć jutro wizyta u znajomych, niedziela pewno bardziej leniwa choć mam nadzieje ze uda sie gdzieś wyskoczyć z mężem bo coś mało mamy czasu ostatnio dla siebie..

Miłego dnia! ☺

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzaa wrote:
    Hej :) witam się z urlopu nad morzem :) co prawda jesteśmy tu od środy ale czas tak pędzi że nie miałam kiedy się pochwalić :) ja do połowkowych jeszcze miesiąc więc muszę czas zabijać ;);) co do podróży dalekiej to nie było żadnych problemów poza tym że po niej i krótkim spacerze na przywitanie z morzem padlam jak detka heh... Ale wszystkim polecam! Teraz dużo spacerów ruchu i czuje się świetnie!

Też bym chciała pojechac jeszcze przed porodem na maly wypad gdzies nad morze choć bliżej mi w góry ☺ wypoczywaj ☺

Duzaa lubi tę wiadomość

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama.33 wrote:
    Jak dodać suwaczek?
    masz na pierwszej stronie

PixiDixi lubi tę wiadomość

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Eh. A ja dziś mały wypadek. Olej rozgrzany t prysnął że poparzył mi wewnętrzna część ręki przy nadgarstku. Nawet nie wiem jak to się stało bo zawsze bardzo uważam. Poparzona więc ręka. Ważne że dzieci nie było w pobliżu ból ręki idzie znieść to pikuś przy moim kręgosłupie. Niestety neurolog i onkolog nie są w stanie nic mi zaproponować. Niby mogę położyć się w szpitalu i przy nich brać leki ( a bo właśnie ja się szybko uczulam i nie raz adrenalina uratowała życie mi ) a że dwoje dzieci to wybrałam mniejsze zło i postanowiłam jeść pazury i klnąc Z bólu nóż iść do szpitala. Zobaczymy ile psychicznie dam rady.
    no to się załatwiłaś, współczuję - oparzenie palca jest upierdliwe, a większa powierzchnia - eh nie zazdroszczę

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    Hejo. My jedziemy jutro do moich rodziców.

A ja właśnie aferę dzis rozkręciłam w pracy i powiedziałam co mysle o tym wtorkowym śledziku głośno. Sama nie wiem czy mi ulżyło czy nie.
    I bardzo dobrze, trzeba było się zapytać, która to taka zazdrosna, że wymyśla takie głupoty.

PixiDixi lubi tę wiadomość

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczynki :)

Ma ktoras z Was kontakt z Melbusia? Moze nie powinnam tak przezywac ,ale jednak przezywam i martwie sie o Melbusie...

muminka83 lubi tę wiadomość

• katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    dopiero o 16.00 - znowu cały dzień będzie mi się dłużył :)
    kciuki za wizytę shadee

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Na kwas najlepszy jest kwas mleko ponoć pomaga na chwile i wszystko wraca ze zdwojona siła.Ja piłam herbate z duża ilością cytryny i mi pomagała albo kwaśne coś np kiwi ogórek
    ja miałam swego czasu bardzo duże problemy ze zgagą (nadżerka i przepuklina roztworu przełykowego) i nie polecam kwaśnych - bardzo to potęgowało zgagę. No ale jak pisałam wcześniej, każdy musi znaleźć swój sposób ;)

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminko :-* :-* :-* :-*

Jak to mawial moj Tata ś.p na takie wypadki jak nie urok to sraczka , zdrowiej Słońce :-*

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Dzień dobry wszystkim mamusiom :) co dziś porabiacie? Jakie plany na weekend? :)

Tesciowa do nas przyjeżdża...trudne dni przede mną...Jutro ja odbieramy i zostaje bodajze do srody.

• katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Dzien dobry Dziewczynki :)

Ma ktoras z Was kontakt z Melbusia? Moze nie powinnam tak przezywac ,ale jednak przezywam i martwie sie o Melbusie...
    No właśnie co tam u Niej? Pewnie wszystko ok, a zaraza się tyle czasu nie odzywa. Może zmęczona po wojażach i odsypia.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • Mama.33 Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka84 wrote:
    masz na pierwszej stronie
    Dzięki ☺

201808071762.png
    200603254670.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Tesciowa do nas przyjeżdża...trudne dni przede mną...Jutro ja odbieramy i zostaje bodajze do srody.
    Pixi co za wspaniałe wieści hehe ;) Cudowne dni Cię czekają, ugotuj specjalny obiadek, by mamusi smakował ;)

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka84 wrote:
    Pixi co za wspaniałe wieści hehe ;) Cudowne dni Cię czekają, ugotuj specjalny obiadek, by mamusi smakował ;)

Sama ugotuje sobie i nam hehe

katka84, blama, Carolline lubią tę wiadomość

• katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Sama ugotuje sobie i nam hehe
    Widzisz, to jednak na coś kobita się przyda :D

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na cos...na mur beton dowiemy sie po raz setny o wszystkich sasiadkach co robia z kim robia oraz posluchamy jakie sa glupie etc. Juz mi sie zle robi na sama mysl jak mozna byc takim pleciuchem.

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja kilka dni bardzo intensywnie :)

Melbusia odzywala sie po wizycie?

• katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Hej ja kilka dni bardzo intensywnie :)

Melbusia odzywala sie po wizycie?
    hello aneczka - nic się nie odzywa, dziwne to, bo jest tu codziennie.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aneczka :)

anecz_kaa lubi tę wiadomość

• katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jak ktoś na facebooku ma konto i należy do grupy, by zagadał przez messengera do Melbusi?

ojxevcqg1xm9p63u.png
‹‹ 756 757 758 759 760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ