X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • blama Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ☺ weekend czas zacząć jutro wizyta u znajomych, niedziela pewno bardziej leniwa choć mam nadzieje ze uda sie gdzieś wyskoczyć z mężem bo coś mało mamy czasu ostatnio dla siebie..

Miłego dnia! ☺

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzaa wrote:
    Hej :) witam się z urlopu nad morzem :) co prawda jesteśmy tu od środy ale czas tak pędzi że nie miałam kiedy się pochwalić :) ja do połowkowych jeszcze miesiąc więc muszę czas zabijać ;);) co do podróży dalekiej to nie było żadnych problemów poza tym że po niej i krótkim spacerze na przywitanie z morzem padlam jak detka heh... Ale wszystkim polecam! Teraz dużo spacerów ruchu i czuje się świetnie!

Też bym chciała pojechac jeszcze przed porodem na maly wypad gdzies nad morze choć bliżej mi w góry ☺ wypoczywaj ☺

Duzaa lubi tę wiadomość

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama.33 wrote:
    Jak dodać suwaczek?
    masz na pierwszej stronie

PixiDixi lubi tę wiadomość

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Eh. A ja dziś mały wypadek. Olej rozgrzany t prysnął że poparzył mi wewnętrzna część ręki przy nadgarstku. Nawet nie wiem jak to się stało bo zawsze bardzo uważam. Poparzona więc ręka. Ważne że dzieci nie było w pobliżu ból ręki idzie znieść to pikuś przy moim kręgosłupie. Niestety neurolog i onkolog nie są w stanie nic mi zaproponować. Niby mogę położyć się w szpitalu i przy nich brać leki ( a bo właśnie ja się szybko uczulam i nie raz adrenalina uratowała życie mi ) a że dwoje dzieci to wybrałam mniejsze zło i postanowiłam jeść pazury i klnąc Z bólu nóż iść do szpitala. Zobaczymy ile psychicznie dam rady.
    no to się załatwiłaś, współczuję - oparzenie palca jest upierdliwe, a większa powierzchnia - eh nie zazdroszczę

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    Hejo. My jedziemy jutro do moich rodziców.

A ja właśnie aferę dzis rozkręciłam w pracy i powiedziałam co mysle o tym wtorkowym śledziku głośno. Sama nie wiem czy mi ulżyło czy nie.
    I bardzo dobrze, trzeba było się zapytać, która to taka zazdrosna, że wymyśla takie głupoty.

PixiDixi lubi tę wiadomość

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczynki :)

Ma ktoras z Was kontakt z Melbusia? Moze nie powinnam tak przezywac ,ale jednak przezywam i martwie sie o Melbusie...

muminka83 lubi tę wiadomość

• katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    dopiero o 16.00 - znowu cały dzień będzie mi się dłużył :)
    kciuki za wizytę shadee

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Na kwas najlepszy jest kwas mleko ponoć pomaga na chwile i wszystko wraca ze zdwojona siła.Ja piłam herbate z duża ilością cytryny i mi pomagała albo kwaśne coś np kiwi ogórek
    ja miałam swego czasu bardzo duże problemy ze zgagą (nadżerka i przepuklina roztworu przełykowego) i nie polecam kwaśnych - bardzo to potęgowało zgagę. No ale jak pisałam wcześniej, każdy musi znaleźć swój sposób ;)

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminko :-* :-* :-* :-*

Jak to mawial moj Tata ś.p na takie wypadki jak nie urok to sraczka , zdrowiej Słońce :-*

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Dzień dobry wszystkim mamusiom :) co dziś porabiacie? Jakie plany na weekend? :)

Tesciowa do nas przyjeżdża...trudne dni przede mną...Jutro ja odbieramy i zostaje bodajze do srody.

• katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Dzien dobry Dziewczynki :)

Ma ktoras z Was kontakt z Melbusia? Moze nie powinnam tak przezywac ,ale jednak przezywam i martwie sie o Melbusie...
    No właśnie co tam u Niej? Pewnie wszystko ok, a zaraza się tyle czasu nie odzywa. Może zmęczona po wojażach i odsypia.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • Mama.33 Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka84 wrote:
    masz na pierwszej stronie
    Dzięki ☺

201808071762.png
    200603254670.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Tesciowa do nas przyjeżdża...trudne dni przede mną...Jutro ja odbieramy i zostaje bodajze do srody.
    Pixi co za wspaniałe wieści hehe ;) Cudowne dni Cię czekają, ugotuj specjalny obiadek, by mamusi smakował ;)

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka84 wrote:
    Pixi co za wspaniałe wieści hehe ;) Cudowne dni Cię czekają, ugotuj specjalny obiadek, by mamusi smakował ;)

Sama ugotuje sobie i nam hehe

katka84, blama, Carolline lubią tę wiadomość

• katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Sama ugotuje sobie i nam hehe
    Widzisz, to jednak na coś kobita się przyda :D

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na cos...na mur beton dowiemy sie po raz setny o wszystkich sasiadkach co robia z kim robia oraz posluchamy jakie sa glupie etc. Juz mi sie zle robi na sama mysl jak mozna byc takim pleciuchem.

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja kilka dni bardzo intensywnie :)

Melbusia odzywala sie po wizycie?

• katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Hej ja kilka dni bardzo intensywnie :)

Melbusia odzywala sie po wizycie?
    hello aneczka - nic się nie odzywa, dziwne to, bo jest tu codziennie.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aneczka :)

anecz_kaa lubi tę wiadomość

• katka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jak ktoś na facebooku ma konto i należy do grupy, by zagadał przez messengera do Melbusi?

ojxevcqg1xm9p63u.png
‹‹ 756 757 758 759 760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ