LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, też czytałam wczoraj , że Melbusia jedzie do lekarza i czekałam na jej odpowiedz co i jak, a tu cisza. Mna pewno wszystko będzie ok.
My dzisiaj jedziemy do moich rodziców na klika dni, wzięłam 3 dni urlopu, także wczoraj pakowanie. Dzisiaj mnie coś kłuje po prawej stronie, mam wrażenie, że w okolicy moczowodu. ;P albo to więzadło. Życzę wszystkim miłego dnia.❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Hej, też czytałam wczoraj , że Melbusia jedzie do lekarza i czekałam na jej odpowiedz co i jak, a tu cisza. Mna pewno wszystko będzie ok.
My dzisiaj jedziemy do moich rodziców na klika dni, wzięłam 3 dni urlopu, także wczoraj pakowanie. Dzisiaj mnie coś kłuje po prawej stronie, mam wrażenie, że w okolicy moczowodu. ;P albo to więzadło. Życzę wszystkim miłego dnia. -
"No wpisuje kodzik
najpierw
[url= i tutaj wpisuje adres strony, zamykam nawias kwadratowy, dodaje opis np Sałatka z kurczaka i na koniec dopisuje [/url]
Bo jak normalnie wklejam link to nie przekierowywuje.
Foty wrzucam przez zapodaj:)"
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/salatka-z-grillowanym-kurczakiem-pomarancza-i-orzechamiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 09:31
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:ja się własnie dziwię że mi gin zlecil ją tak wcześniej skoro teoretycznie powinna się iść międzi 24 a 28 tygodniem, sam coś wspominal że jest jeszcze wcześniej ale w końcu stwierdził że nie zaszkodzi
-
PixiDixi wrote:Tesciowa do nas przyjeżdża...trudne dni przede mną...Jutro ja odbieramy i zostaje bodajze do srody.
nie przepadasz za teściową ? moi teście są nawet spoko nie wtrącają się pomimo że mieszkają obok , mają swoje wady wiadomo ale da się przeżyć . To z daleka ta Twoja teściowa? -
katka84 wrote:Ja też mam zrobić krzywą cukrzycową do kolejnej wizyty. Wychodzi, że 21 tydzień będzie przed samą wizytą. Czyli dopuszczają robienie wcześniej.
Tez idę w następny piątek na krzywą w związku z większą ilością wód płodowych, żeby wykluczyć czy to nie cukrzyca właśnie. .. -
katka84 wrote:Ja też mam zrobić krzywą cukrzycową do kolejnej wizyty. Wychodzi, że 21 tydzień będzie przed samą wizytą. Czyli dopuszczają robienie wcześniej.
-
panan12 wrote:z tą cukrzycą nie mówię ze zawsze ale czasem przesadzają. Ja miałam cukier 91 i wysłali mnie do diabetologa i na krzywą i tam miałam 85
Mamuśka przywiezie mi glukometr to sprawdzę ile mam. Ostatnio dużo pije i napić się nie mogę. -
cześć dziewczyny - faktycznie ilość słodkich mam rośnie bardzo szybko, dlatego niektórzy lekarze profilaktycznie wysyłają wcześniej na badania. U mnie dzięki temu wykryto cukrzycę ciążową już w 10 tc i bardzo szybko zareagowano, bo z każdym kolejnym tygodniem ten cukier mógł wyrządzić maluchowi szkodę.
trzymajcie za nas dziś kciuki - mega ważny dzień: POŁÓWKOWE przed nami.
katka84, Decadence, Urszulka89, melbusia88, Carolline lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,powiedzcie mi jak to jest z krzywa cukrowa:czy każą wam czekac na wynik glukozy na czczo przed wypiciem glukozy? Moj tata wczoraj robil krzywa i wygladalo to tak ze pobrano mu krew na czczo i musial 40 minut czekac na wynik i decyzje czy moze pic glukoze czy nie. Wyszedl mu cukier 100 wiec kazano mu pic,gdyby wyszedl za wysoki to by nie pil bo byloby to niebezpieczne. Dodam ze nie choruje na cukrzyce,podobno teraz sa takie zasady. Jak w pierwszej ciazy robilam krzywa to nikt mi nie sprawdzal gluzkozy na czczo,po prostu wypilam i tyle. Jak to u was wyglada? Bo ja w najblizszym czasie tez na pewno bede robic krzywa i sie zastanawiam jak to bedzie,bo tam gdzie chcialam isc jest tylko punkt pobran a probki wysylaja gdzie indziej wiec nie zbadaja mi tej glukozy na poczekaniu. Chyba ze glukometrem by mi robili.