LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdis wrote:Miałam i mam takie bóle z tym że są dużo mniej nasilone niz bole miesiaczkowe,no i nie caly czas tylko troche poboli i przechodzi❤Ada&Pola❤
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
bylam zrobić sobie badania wszystko mam w normie poza jedną kwestią
Osad moczu. Wyszło mi takie coś :
Nablonki plaskie liczne
Leukocyty 3-5
Erytrocyty świeże 1-3
Erytrocyty wyługowne 1-3
Pasma sluzu d liczne
Bakterie b. liczne
Martwię się tymWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 12:09
-
Na Twoim miejscu jutro zrobiłabym posiew moczu. Wtedy będziesz miała czarno na białym z czym masz do czynienia. Poczytaj sobie jak prawidłowo oddawać mocz na posiew bo to bardzo ważne bo inaczej wyjdzie sfałszowany wynik.
Carolline lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za Wasze odpowiedzi
W lidlu byłam wczoraj i kupiłam tylko dwie pary body dla bobaska. Wydają się być dobre jakościowo, no i ta cena...Mąż dorzucił jeszcze słodkie skarpeteczki.
Sobie za to kupiłam biustonosz do karmienia. Co prawda kupiłam go z myślą, żeby chodzić w nim teraz i kobiety! on jest mega wygodny! Polecam!
Oczywiście już się nasłuchałam rad typu "to za wcześnie jeszcze kupować!!!" WRRRRR..... -
Biedronka89 wrote:Cześć dziewczyny,
Nablonki plaskie liczne
Leukocyty 3-5
Erytrocyty świeże 1-3
Erytrocyty wyługowne 1-3
Pasma sluzu d liczne
Bakterie b. liczne
Martwię się tym
-
Nablonki plaskie liczne
Leukocyty 3-5
Erytrocyty świeże 1-3
Erytrocyty wyługowne 1-3
Pasma sluzu d liczne
Bakterie b. liczne
Martwię się tymTylko napisz jaki masz odczyn?
-
nick nieaktualny
-
Nablonki plaskie liczne
Leukocyty 3-5
Erytrocyty świeże 1-3
Erytrocyty wyługowne 1-3
Pasma sluzu d liczne
Bakterie b. liczne
Martwię się tym -
Dziewczyny szczawiany wapnia w moczu oznaczaj,ze moze robic sie piasek w nerkach to jest od diety. U mnie po piciu dzuej ilości zielonej herbaty te szczawiany zniknely. Bakterie i leukocyty to moze być lekki stan zapalny lepiej zakwasic organizm, mnę lekarz kazał kupic żurawit.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Dziewczyny szczawiany wapnia w moczu oznaczaj,ze moze robic sie piasek w nerkach to jest od diety. U mnie po piciu dzuej ilości zielonej herbaty te szczawiany zniknely. Bakterie i leukocyty to moze być lekki stan zapalny lepiej zakwasic organizm, mnę lekarz kazał kupic żurawit.
Mam wycięty pęcherzyk żółciowy to kamieni na woreczku już na szczęście nie będzie. Córka miała 6 tygodni jak poszłam na operację. Te kołki to straszny ból. Poród przy tym to pikuśWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 15:04