LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
anecz_kaa wrote:Ja zaraz ide na baby shower
)
Poza tym leniwy weekend
Pixi jak Ty tam??
Ja wizytuje w poniedziałek na 12.20dowiedziałam sie ze w mojej klinice mozna doplacic 60 zl do polowkowego i bedzie w 3d i mysle o tym :p
i na szczęście dopłacać nie trzeba.
-
Roma, fantastyczne wiadomości!
niesamowite jak dokładne badanie można przeprowadzić.
Ja w pierwszym posiewie miałam pojedyncze bakterie w moczu, a już na kolejnych dość liczne. Mimo że lekarz powiedział, że nie potrzeba żadnej interwencji, bo to norma u ciężarnych - to poprosiłam go o skierowanie na posiew moczu. Lekarz powiedział, że jakby wyszło powyżej 10^5 i bakteriuria znamienna + antybiogram to wtedy trzeba zacząć leczenie. Na szczęście wyszedł wzrost pojedynczy 10^2 i bakteriuria nieznamienna, więc nic z tym nie robię. Piję tylko sok z żurawiny, ale mimo to w ostatnim badaniu dalej były dość liczne bakterie. Przy kolejnej wizycie znów poproszę o posiew moczu, na wszelki wypadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 14:31
-
panan12 wrote:Co taka cisza,?
Wszystkie imprezują?ja właśnie zrobiłam sobie małe domowe spa.. wanna, muzyczka, balsamy, oliwki i oglądam TV a Mała daje o sobie znać kopniakami
Małżonek poszedł na imprezę z pracę i zostawił nas same.. mam nadzieję, że jutro nam to wynagrodzi!
-
Roma super wieści. Teraz spokojnie już do końca ciąży ❤Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Hej dziewczyny, chciałabym się przyłączyć, jeśli można
Termin mam co prawda na 30 czerwca, ale to Wasz lipcowy wątek czytam regularnie od ok 12 tygodnia.
Jest to moja pierwsza ciąża, mam 25 lat i jestem ze ŚląskaLoczek2018, krooolik lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczynki
Tesciowa pojechala uff...zyje, nawet mezul stwierdzil,ze lepiej dla naszej rodziny bedzie jak kontakty nasze beda minimalne...
Roma bardzo sie z Toba ciesze z dobrych wynikow. Dudarewicz jest niesamowity...
Witam nowe mamusie
Aneczka jestem ! Zdrowka zycze chorowitku :-* -
Kaktus93 wrote:Hej dziewczyny, chciałabym się przyłączyć, jeśli można
Termin mam co prawda na 30 czerwca, ale to Wasz lipcowy wątek czytam regularnie od ok 12 tygodnia.
Jest to moja pierwsza ciąża, mam 25 lat i jestem ze Śląska
Witamysporo nas łączy nie tylko województwo ale i mi wychodzi termin z USG na 30.06.2018, a z OM 05.07.2018.
Miłej, mroźnej niedzielki
-
Kaktus93 wrote:Hej dziewczyny, chciałabym się przyłączyć, jeśli można
Jest to moja pierwsza ciąża, mam 25 lat i jestem ze ŚląskaTo ja mam z OM 30.06 a z Usg 4.07:)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
anecz_kaa wrote:A dodam ze ma 2 tys na siebie sama. Oplaty za mieszkanie to ok 500 zl. Kurde ja nie mam az tyle kasy zeby ja finansować po 1 a po 2 nie wiem czemu skoro ona ma!
macie na to jakieś papiery? Bo jak macie to bym delikatnie cioci dała do zrozumienia, że Wasza rola już się zakończyła - od strony finansowej. A może ją ktoś podpuszcza?
-
anecz_kaa wrote:Hej. Ja mam nerwa. Ciotka przepisala mi mieszkamie jako dożywotke. Ja splacilam jej 25 tys w lipcu. Umowione jestesmy ze kupuje wieksze mieszkanie a ona sie przeprowadza a to wynajme ale on non stop chce kasę. Nie mam juz nerwów do niej
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
W mieszkaniu mieszka ona sama. Nikt jej nie wurzuca etc. A za jej zgodą mam kupic wieksze i tam tez będzie mieszkac sama a ja będę splacac raty częściowo z wynajmu. Umowa byla taka ze ja splacam jej dlugi i nic poza tym. Mam umowe dożywocia spisana u notariusza.
-
anecz_kaa wrote:W mieszkaniu mieszka ona sama. Nikt jej nie wurzuca etc. A za jej zgodą mam kupic wieksze i tam tez będzie mieszkac sama a ja będę splacac raty częściowo z wynajmu. Umowa byla taka ze ja splacam jej dlugi i nic poza tym. Mam umowe dożywocia spisana u notariusza.
To sie nie m6sisz martwic...jak wypelniasz umowe notarialna,w ktorej jasni jest sprecyzowany zakres Twojego finansowania to ok. gorzej jesli jest ogolnie napisane o dlugach bez okreslonych dlugow i terminow.... -
Mamachlopaczkow wrote:Witajcie dziewczyny
dołączyłam dopiero dzisiaj . Termin porodu 31 lipiec
jestem w trzeciej ciąży , mam już dwóch chlopczaków , liczyłam troche na córeczke , ale w 17 tygodniu na usg lekarz stwierdzil ze na 90% chłopiec . Faktycznie cos tam widać między nóżkami , spotkala sie któraś z Was z przypadkiem pomyłki ? Czy w 17 tyg narzady dziewczynki moga przypominac jeszcze chłopca czy raczej juz wyglada to inaczej ? W obu ciążach dowiadywałam sie na polówkowym albo później wiec chlopcy byli ewidentni . Zastanawiam sie czy jeszcze miec nadzieje na dziewczynke czy bedzie kolejny chlopanio w rodzinie
Mam już syna.
Nie znam jeszcze płci mijego maluszka