LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Anutka ja mam poki co pojedyncze rzeczy i kupuje od podstaw, ale tak z kopyta to tez mysle,ze od maja aczkolwiek jak cos pieknego sie trafi to kupie nawet teraz
Dziwna jestem wiem. Boję się... -
Aneczka wracaj do zdrowia !!!!!. Mnie pomagaly inhalacje bardzo i chyba robilam jak nawiedzona co kilka godzin.
W maju chcialabym kupic lozeczko bo wymyslilam z tych drogasnych dostawianych a to prawie 900 zl . kurcze dlaczego tak drogo...
Wozek to po narodzinach .czekam na okazjea ubranka cos tam powoli powoli ,ale nie chce szalec bo i tak znajac zycie bede m7ala wiecej niz potrzeba.
-
Co do firmy Pinokio - mam pytanie do dziewczyn, które mają ciuszki z tej firmy. Jak one wypadają rozmiarowo w stosunku do innych? Słyszałam, że jeśli chcę 56 to mam brać od nich 62. Czy rzeczywiście wychodzą takie małe? Możecie przyłożyć do jakiegoś innego ciuszka w tym rozmiarze i porównać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 14:39
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Dziewczyny ubrania z Next polecam z czystym sumieniem, jakość genialna. U nas większa cześć garderoby młodego od urodzenia to Next, ale w UK jest łatwiejszy do nich dostęp niż w Polsce. Nie kupujcie za wiele na rozmiar 56, bo dziecko tak szybko rośnie, ze części ubrań nawet nie założycie. Mówię ze swojego doświadczenia
Ja ciagle czekam na połówkowe, będą za tydzień i wtedy poznam płeć. Jeśli chłopiec, to nie będę musiała nic kupować, bo synka mam tez z lipca.17.07.2016
-
melbusia88 wrote:A jak z dostawą z nexta? Długo idzie? I kosztuje?
kilka dni, ja trafiłam jeszcze na darmową przesyłkę - a ubranka pierwsza klasa, jedyna rzecz na którą trzeba uważać to rozmiarówka, w stosunku do innych marek next jest trochę zawyżony czyli np. rozmiar 62 to takie duże 68melbusia88 lubi tę wiadomość
-
To ja w odwrotnej kolejnosci, gdzies w kwietniu chcemy kupic lozeczko i komode z przewijakiem i dopiero potem ubranka i inne takie bo nie mam na razie gdzie tego trzymac. Kupilam tylko spiworek i dwa bodziaki i tyle. Jak pojade w odwiedziny do mamy w kwietniu to ona mnie obkupi:) już zapowiedziala. Chciala kupic wozek ale dostaniemy chyba za free od znajomych meza wiec odpada koszt, wiec przynajmniej ubranka chce kupic. Wanienki specjalnej chyba tez nie bedziemy kupować, mamy taką dużą miskę to styknie. Jestem wyrodna matka że nie wpadam w szal zakupow dla noworodzia?
terka, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:To ja w odwrotnej kolejnosci, gdzies w kwietniu chcemy kupic lozeczko i komode z przewijakiem i dopiero potem ubranka i inne takie bo nie mam na razie gdzie tego trzymac. Kupilam tylko spiworek i dwa bodziaki i tyle. Jak pojade w odwiedziny do mamy w kwietniu to ona mnie obkupi:) już zapowiedziala. Chciala kupic wozek ale dostaniemy chyba za free od znajomych meza wiec odpada koszt, wiec przynajmniej ubranka chce kupic. Wanienki specjalnej chyba tez nie bedziemy kupować, mamy taką dużą miskę to styknie. Jestem wyrodna matka że nie wpadam w szal zakupow dla noworodzia?
Haha padłam od tego pytania na końcutak-jesteś wyrodna matka bo nie chcesz wydać równowartości 3 wypłat na wyprawkę
cos Ty, dziecko będzie szczęśliwe i bez supergadzetow mając mamę i tatę obok
takie moje zdanie
PixiDixi, anecz_kaa, cuddlemuffin, Mmargotka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
cuddlemuffin wrote:To ja w odwrotnej kolejnosci, gdzies w kwietniu chcemy kupic lozeczko i komode z przewijakiem i dopiero potem ubranka i inne takie bo nie mam na razie gdzie tego trzymac. Kupilam tylko spiworek i dwa bodziaki i tyle. Jak pojade w odwiedziny do mamy w kwietniu to ona mnie obkupi:) już zapowiedziala. Chciala kupic wozek ale dostaniemy chyba za free od znajomych meza wiec odpada koszt, wiec przynajmniej ubranka chce kupic. Wanienki specjalnej chyba tez nie bedziemy kupować, mamy taką dużą miskę to styknie. Jestem wyrodna matka że nie wpadam w szal zakupow dla noworodzia?
Nie jestesrozbawil mnir tekst wielka micha zamiast wanienki i styknie
-
A u nas totalny chaos
mamy w planach przeprowadzkę do innego miasta, bo tam mamy własne mieszkanie (co prawda 2 pokoje) , a obecnie wynajmujemy. Z tego mieszkania lokatorzy się wyprowadza na koniec czerwca, więc po porodzie my ruszymy z remontem. W tym mieszkaniu planujemy więc , że dziecko będzie spało z nami w pokoju, ale w swoim łóżeczku pewnie jakieś 3-4 miesiące.
❤Ada&Pola❤