LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka89 wrote:A ja mam pytanie z innej beczki. Ponieważ miałam ostanio za dużo internetów i naczytałam się głupot zapytam też macie więcej wydzieliny z pochwy? Ja mam czasami aż mokro jest mleczna ale jak już mowiłam miałam za dużo internetu i nawet wpadłam na temat cieknacych wód. Jak je można ewntualnie poznać?
-
Biedronka89 wrote:A ja mam pytanie z innej beczki. Ponieważ miałam ostanio za dużo internetów i naczytałam się głupot zapytam też macie więcej wydzieliny z pochwy? Ja mam czasami aż mokro jest mleczna ale jak już mowiłam miałam za dużo internetu i nawet wpadłam na temat cieknacych wód. Jak je można ewntualnie poznać?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
U mnie też dużo wydzieliny, czasem aż "tryśnie" i całkiem jak woda, rzadka, bezzapachowa, przezroczysta lub lekko mleczna. Też sie bałam, że to wody plodowe ale na ostatniej wizycie gin sprawdzal wszystko, ph, wymaz pod mikroskopem i powiedzial ze to norma.
Aha, newsy! Mamy imię! Będzie Kamilka. Wszyscy zaakceptowali, ja będe zdrabniać do Milka, mąż do Kami.anecz_kaa, Loczek2018, karolcia87, Urszulka89, Carolline lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:U mnie też dużo wydzieliny, czasem aż "tryśnie" i całkiem jak woda, rzadka, bezzapachowa, przezroczysta lub lekko mleczna. Też sie bałam, że to wody plodowe ale na ostatniej wizycie gin sprawdzal wszystko, ph, wymaz pod mikroskopem i powiedzial ze to norma.
Aha, newsy! Mamy imię! Będzie Kamilka. Wszyscy zaakceptowali, ja będe zdrabniać do Milka, mąż do Kami. -
cuddlemuffin wrote:U mnie też dużo wydzieliny, czasem aż "tryśnie" i całkiem jak woda, rzadka, bezzapachowa, przezroczysta lub lekko mleczna. Też sie bałam, że to wody plodowe ale na ostatniej wizycie gin sprawdzal wszystko, ph, wymaz pod mikroskopem i powiedzial ze to norma.
Aha, newsy! Mamy imię! Będzie Kamilka. Wszyscy zaakceptowali, ja będe zdrabniać do Milka, mąż do Kami.Ale jak zestawiliśmy z nazwiskiem, to nam nie pasuje.
❤Ada&Pola❤
-
312 gramów. Czaszka prawidłową, mózgowie twarzoczaszka, kręgosłup i serduszko ok. Żołądek i pęcherz pełen, rączki i nóżki śliczne (udko i przedramię po 3cm). Łożysko i pępowina prawidłowa, szyjka zamknięta 3,6cm, płyny owodniowe ok. Bez zmian - piękny pindolek i jajuszka!
melbusia88, Duzaa, katka84, anecz_kaa, roma, magdis, PixiDixi, marta258, Kinga40, Mmargotka, Decadence, Mini89, Carolline lubią tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:312 gramów. Czaszka prawidłową, mózgowie twarzoczaszka, kręgosłup i serduszko ok. Żołądek i pęcherz pełen, rączki i nóżki śliczne (udko i przedramię po 3cm). Łożysko i pępowina prawidłowa, szyjka zamknięta 3,6cm, płyny owodniowe ok. Bez zmian - piękny pindolek i jajuszka!
Robilam dokładnie w tym samym dniu i moja wazyla 311g hi hiLoczek2018 lubi tę wiadomość