LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalia wrote:U nas prenatalne w środę. Połówkowe było u mojego gin, ale teraz idę jeszcze na prenatalne do lekarza z certyfikatem. Kazal przyjsc do 24tc, więc idziemy jutro (to będzie 23tc).
U mnie też prenatalne jutro, już nie mogę się doczekaćpowodzenia
-
Cześć dziewczyny! Jestem na tej diecie cukrzycowej i moje wnioski - coś nie tak zadziałało z tą krzywą cukrzycową. Mam super cukry (tfu tfu aby nie zapeszyć). Po śniadaniu mam więcej, jak wstaję głodna. Jest wtedy większy skok. I chyba to był błąd przed krzywą cukrzycową, że nie jadłam 12 godzin.
Mam nadzieję, że będzie tak dalej. No i chudnę, mimo że jem około 1600 kcal dziennie, spadło na razie 0,3-0,5 kg (dieta czwarty dzień). Ale brzuch rośnie, żeby nie było
Kciuki za wizyty. -
anecz_kaa wrote:Pixi to poprosze o zmianę na clexane bo bol.
Zamowilam dzis komplet dla malej 1!
Kupywalyscie moze na all pieluchy muslinowe ale te drozsze?? Z babyono sa po 25 zl te drugie po 60. Zastanawiam sie czym sie roznia
Dzień dobryMiłego dnia my zaraz zjemy śniadanko i muszę się wybrać do ZUS bo jakies papiery znowu chcą kciuki za wizyty
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Hej! Zdradzę tajemnice dobrego foto - zjedliśmy obiad o 17 młody fikał jak szalony bo sie najadł
, pod gabinetu zrobili sie opóźnienie i weszliśmy dopiero ok godz19 i okazało się że ululał się tym fitnesem:D, całe badanie słodko spał z pełnym brzuszkiem tylko ciumkąc palca
. Miałam w torebce tabliczkę czekolady w razie jakby źle sie ułożył albo spał w dziwnej pozycji, ale gin powiedziała że leży idealnie:) wiec dobrze że go nie budziłam.
Decadence lubi tę wiadomość
-
Anutka to idz
mam nadzieje ze wszystko się uloży.
Ja mialam dzis awanture z babka mojego meza. Zaczelo sie od tego ze nie umie wylaczyc gazu i wola dziewczynki! Potem prosze zeby sie idsubela bo chce wziasc kubek na kawe a ta do mnie ze jak chce kawe mam sobie gazowke kupic! Tylko my fu wlozylusmy ponad 70 tys wszystko nowe svuany etc a gazowke kupila Nam moja mama! Ona jest etedna na 90 lat kiedys byla podobno jeszcze gorsza dla mojej teściowej... czekam na budowe jak nigdy. I jeszcze za kazdym razem jak cos robie w kuchni to rzada zebym przestala bo ona cos chce. No i wczoraj gadala do swojej bratanicy ze ja nawet nie pracuje a utrzymuje mbie Dawid...
-
Anutka będzie dobrze, na patologii się Wami zajmą będziecie pod obserwacją 24h na dobę więc głowa do góry! jeśli coś się będzie działo to zareagują najszybciej na miejscu.
A co Ci jeszcze lekarz powiedział?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 14:01
-
nick nieaktualnymelbusia88 wrote:Anutka idź z tym skierowaniem, poobserwują cię kilka dni, a jak wszystko będzie ok, to po 3 dniach wyjdziesz. Czasem lepiej dmuchać na zimne.
-
Anutka wrote:Skierowanie na patologie ciazy z rozpoznaniem zagrożenie ciąży krwawienie z drog rodnychAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤