LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, na krzywą cukrową miałyście swoją glukozę czy w labie Wam dali?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
blama wrote:ja kupiłam zwykłą, ale miałam wyciśniętą cytrynę, nie wiem jaka różnica w smaku z tą kupną glukozą cytrynową, ale nie było to złe
-
Hej! Jak tam Wasze przygotowania? W związku z tym, że moi rodzice przywożą większość rzeczy, bo ja muszę leżeć, to tak naprawdę mąż tylko ugotował i ozdobił jajka. No i posprzątał cała chatę.
Mam do Was pytanie - jeśli ibedziecie miały chwilę to dajcie znać. Jakie znacie sposoby na pieczenie pochwy i sromu, aby jakoś wytrzymać do czwartku? Wtedy mam wizytę u swojego gin (może.sie uda na środę przyspieszyć), do tego czasu muszę jakoś wytrzymać.
❤Ada&Pola❤
-
A ja upiekłam dzis babkę i drożdżówki z makiem, zrobilam z mezem ostatnie zakupy i.. Chyba przedobrzylam. Brzuch mam jakis taki ciężki, jakby napięty i takie dziwne uczucie jakby rozpierania w pochwie, trochę też kłucie, Kluska kopie jak zwykle ale ja jestem wykończona. Nie przejmowac sie a jutro więcej leżeć czy bać się, że to rozwarcie? Można sobie samemu zbadać czy się ma rozwarcie? Nie chcę tam nic uszkodzić..
Nalia lubi tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:A ja upiekłam dzis babkę i drożdżówki z makiem, zrobilam z mezem ostatnie zakupy i.. Chyba przedobrzylam. Brzuch mam jakis taki ciężki, jakby napięty i takie dziwne uczucie jakby rozpierania w pochwie, trochę też kłucie, Kluska kopie jak zwykle ale ja jestem wykończona. Nie przejmowac sie a jutro więcej leżeć czy bać się, że to rozwarcie? Można sobie samemu zbadać czy się ma rozwarcie? Nie chcę tam nic uszkodzić..
Jak ktoś zna się na samobadaniu szyjki, to teoretycznie może, ale lepiej nie, bo zawsze ryzyko przeniesienia jakiejś infekcji. Ja czasem uderzam w szyjkę aplikując luteinę i się boje, zeby tam nie przenieść sobie jakiś baterii.
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Sama raczej nie zbadasz, bo rozwarcie się robi najczęściej od wewnątrz - a to widać tylko na USG.
Jak ktoś zna się na samobadaniu szyjki, to teoretycznie może, ale lepiej nie, bo zawsze ryzyko przeniesienia jakiejś infekcji. Ja czasem uderzam w szyjkę aplikując luteinę i się boje, zeby tam nie przenieść sobie jakiś baterii.
a i jak dla mnie większy komfort.
Nalia a to pieczenie to nie od lutki? Bo wiem, ze czasami tak mają dziewczyny. Sama osobiście brałam ją od kwietnia do stycznia i dla mnie było ok ale wiem, że dziewczyny miały pieczenie po niej.