LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalia wrote:A jak tam Twoja szyjka?
Kontrola w najbliższy wtorek i zobaczymy...
ostatnio moje usg to nie oglądanie malucha, tylko sprawdzanie szyjki. Muszę się ginekologa zapytać o usg 3 trym, bo nic nie wspominał ostatnio i nie wiem czy on mi wykona i sprawdzi wszystkie parametry, czy muszę zapisać się do kogoś innego. -
Duzaa tez sprawdz chleb czy nie ma na 100% cukru w nim np.w postaci miodu czy karmelu. Czasami tez zjedz bez masla . U mnie tez jak u Katki wiecej warzyw nad weglami a i kiszonki tez dobre sa.
U mnie waga leci na leb na szyje juz 3 kg mniej waze.katka84 lubi tę wiadomość
-
Duzaa wrote:Dzięki za odpowiedzi ale właśnie zjadłam dziś tylko dwie maleńkie kromki z masłem wedlina i pomidorem i cukier po godzinie 154 ;/ chleb właśnie nie ma dodatków bo to sprawdziłam... No nic muszę poszukać czegoś po czym mi nie będzie rosnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 12:55
-
Od wczoraj boli mnie prawa lydka, jakby mięsień naderwany, boli przy chodzeniu i dotyku. Myślałam, że jest to spowodowane tym, że we wtorek dużo chodziłam, a wcześniej sporo leżałam i może sobie jakiś mięsień naderwalam. czy ktoś z Was tak miał? Czytałam o zakrzepicy i oczywiście już ją sobie wmowilam. :p na jutro mam w razie ci termin u internisty, gdyby nie przeszło .❤Ada&Pola❤
-
Hej dziewczyny, tak się cieszyłam na dzisiejszą wizytę a wyszłam z niej załamana. Okazuje się, że mała przybrała tylko 300 gram od ostatniej wizyty (miesiąc temu). Kość udowa jedynie w normie, a reszta młodsza o ok 2 do 3 tygodni
Lekarz wpisał nam hipotrofię i kazał przyjechać za dwa tygodnie na kolejne pomiary. Mała ciągle była 'średniakiem',jeśli chodzi o wagę, więc nie wiem co teraz się stało. Jutro zaczynam 30 tydzień a waga wynosi 1066 gram
-
Kaktus93 wrote:Hej dziewczyny, tak się cieszyłam na dzisiejszą wizytę a wyszłam z niej załamana. Okazuje się, że mała przybrała tylko 300 gram od ostatniej wizyty (miesiąc temu). Kość udowa jedynie w normie, a reszta młodsza o ok 2 do 3 tygodni
Lekarz wpisał nam hipotrofię i kazał przyjechać za dwa tygodnie na kolejne pomiary. Mała ciągle była 'średniakiem',jeśli chodzi o wagę, więc nie wiem co teraz się stało. Jutro zaczynam 30 tydzień a waga wynosi 1066 gram
Moja młoda w 30tc ważyła ok 1800g. Może jeszcze nadrobi po 30tc.
-
Kaktus93 wrote:Hej dziewczyny, tak się cieszyłam na dzisiejszą wizytę a wyszłam z niej załamana. Okazuje się, że mała przybrała tylko 300 gram od ostatniej wizyty (miesiąc temu). Kość udowa jedynie w normie, a reszta młodsza o ok 2 do 3 tygodni
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Może umów się na USG przepływów? Moja koleżanka miała taką sytuację, jej dziecko w ciągu 2 tygodni nie urosło. Poszła do lekarza, dostała heparynę, bo miała za gęsta krew.
Sama nie wiem, lekarz teoretycznie wszystko posprawdzał i niby jest ok, łożysko, przepływy.. Mam nadzieję, że moje dziecko po prostu tak rośnie skokowo i niebawem nadgoni z wagą, chociaż lekarz powiedział, że tak czy inaczej, przy porodzie będzie małe. -
nick nieaktualny