LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No i przyjdzie mi chyba jechać na SOR
ostatnio przechwalilam że dziecko rusza się jak osmiorniczka i od 2 dni sporadyczne delikatne ruchy... Prowadząca ginekolog poleciła jechać na KTG żeby to sprawdzić. Nie lubię szpitali. Idę jeszcze do wanny się zrelaksować może małego to pobudzi... Trzymajcie kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 20:11
-
nick nieaktualnyDuzaa wrote:No i przyjdzie mi chyba jechać na SOR
ostatnio przechwalilam że dziecko rusza się jak osmiorniczka i od 2 dni sporadyczne delikatne ruchy... Prowadząca ginekolog poleciła jechać na KTG żeby to sprawdzić. Nie lubię szpitali. Idę jeszcze do wanny się zrelaksować może małego to pobudzi... Trzymajcie kciuki!
Koniecznie to sprawdź.
Mówią że zjeść coś słodkiego i położyć się na lewym boku. Że to dziecko pobudza.Duzaa lubi tę wiadomość
-
Duzaa wrote:No i przyjdzie mi chyba jechać na SOR
Duzaa lubi tę wiadomość
-
Duzaa wrote:No i przyjdzie mi chyba jechać na SOR
Oby wszystko było ok.
Jedz dla spokoju na ktg.
Duzaa lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Dzięki za słowa wsparcia. Słodkiego nie mogę -cukrzyca a na lewym boku leżę od wczoraj
ale już jestem po. Okazało się że Mały się odwrócił tak że kopie w łożysko i dlatego mogę go słabiej czuć albo nawet wcale. Do tego złożony jest "w scyzoryk" i z położenia glowkowego przekręcil się na miednicowe lobuz... Mam nadzieję że wróci
to dziecko wykonczymy mnie nerwowo zanim w ogóle przyjdzie na świat heh
-
Duzaa wrote:Dzięki za słowa wsparcia. Słodkiego nie mogę -cukrzyca a na lewym boku leżę od wczoraj
ale już jestem po. Okazało się że Mały się odwrócił tak że kopie w łożysko i dlatego mogę go słabiej czuć albo nawet wcale. Do tego złożony jest "w scyzoryk" i z położenia glowkowego przekręcil się na miednicowe lobuz... Mam nadzieję że wróci
to dziecko wykonczymy mnie nerwowo zanim w ogóle przyjdzie na świat heh
Na pewno jestes spokojniejsza
Duzaa lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Myszusia wrote:Witajcie Kochane
Dołączę do Was, jeśli nie macie nic przeciwkoTermin mamy na 16 lipiec. Jestem już mamą 2 letniej Wiktorii
Pozdrawiamy
To bardzo podobnie jak jamój ginekolog wyznaczył mi termin na 22 lipca a jak byłam w szpitalu to lekarz wyznaczył termin na 17 lipca
także zobaczymy
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
cześć
u nas dziś ładna pogoda się zapowiada. Nieprzespana noc nr 2 - wstaję rano i plecy mnie bolą
od rana coś mnie brzuch pobolewa ale myślę, że przez to że źle spałam. Tak dziwnie, jak na mini mini okres. Jakiś większych planów dziś nie mam, mąż w większości posprząta
-
Urszulka89 u mnie dzisiaj również druga nocka nieprzespana... Zaczyna się
Też miałam jakiś czas temu stresik, bo dzidziuś słabiutko ruszał się przez dwa dni, a jeszcze zaczęłam się dodatkowo nakręcać, więc stres swoje dołożył. Kobiety tylko spokój nas uratujeDzisiaj takie kopniaczki czuję, że hoho...
Usg będę miała prawdopodobnie dopiero w połowie maja, bo mój lekarz ma dwutygodniowy urlop, a strasznie nie mogę się doczekać, aż zobaczę moją Kruszynkę -
nick nieaktualnyOgólnie mówię że ruchy dziecka zaczyna się inaczej odczuwać od 29 tygodnia ze wzgledu na coraz bardziej ograniczoną przestrzeń. Właśnie zamiast wyraźnych kopnięć czuje się bardziej takie wicie i rozpychanie pod skórą.
Ja wczoraj wpadłam w szał zakupów kupiłam mnóstwo różnych ciuszkow w ulubionych ciucholandach wydając przy tym mniej niż 30 złotych. Mąż na mnie się trochę denerwuje że nic jeszcze nie mamy bo on w razie czego sam tego nie ogarnie więc korzystam
Po majówce za raz mam zamiar jechać po łóżeczko a resztę zakupów już mogę robić bez jego towarzystwa -
Ja sporo ubranek kupiłam na olx - głównie next i zara
praktycznie nie zniszczone bo co taki maluch 56-62 zniszczy. Trochę nowych ciuchów też mam no i musi mąż mi przynieść pudła z ubrankami po młodej bo mam sporo a nawet nie pamiętam co mam
potem gdzieś w maju już będzie wielkie pranie
-
Witam.
Ja to was podziwiam. Ja to lubię mieć wszystko wcześniej tym bardziej , że u mnie zawsze coś. Na całe szczęście tylko czekamy na córkę. Reszta jest wyprana i wyprasowana. Zakupy zrealizowane. Nic tylko patrzyć i oczy cieszyć.
Majówka przed nami leniwa