LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam ponad 4 cm już tak dokładnie nie mierzyła miesiąc temu miałam 4,8 .
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
panan12 wrote:A wasze szyjki jakiej są długośći?
-
cuddlemuffin wrote:To ja jestem jakaś żyrafa, moja 4,6 i trzyma sie mocno. Niestety na ostatnim usg mała była pupą do świata i boje sie czy sie obroci żebysmy mogli sprobowac porodu sn.. Są jakieś "ludowe" sposoby zeby sklonic dziecko do obrotu glowa w dol? Kolezanka mowila duzo chodzic, wiec dzis juz 4km zaliczone
choć wiadomo że jak późna już ciąża to i mniej miejsca i szanse też. Kiedyś gin mi mówiła, że jak do 35tc się nie obróci to potem szanse już maleją.
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:To ja jestem jakaś żyrafa, moja 4,6 i trzyma sie mocno. Niestety na ostatnim usg mała była pupą do świata i boje sie czy sie obroci żebysmy mogli sprobowac porodu sn.. Są jakieś "ludowe" sposoby zeby sklonic dziecko do obrotu glowa w dol? Kolezanka mowila duzo chodzic, wiec dzis juz 4km zaliczone
Ja teraz w szpitalu miałam kontrolne usg co dwa dni prawie i za każdym razem młody inaczej leżałwiec to się jeszcze spokojnie może zmienić
ale też słyszałam o czworakach
-
panan12 wrote:A wasze szyjki jakiej są długośći?
-
Moja miała na przedostatniej wizycie 4,5 cm. Ciekawe jak teraz, bo ostatnio wcale się nie oszczędzam, no i dzisiaj nie mogę się podnieść z kanapy, taka wypompowana jestem. Na dodatek duszno i gorąco u nas, zdecydowanie to nie pomaga. Jutro wizyta, ciekawe jak tam łożysko, czy zechciało powedrowac do góry. A za tydzień USG trzeciego trymestru
-
nick nieaktualny
-
Imprezza super
pogoda piekna
a jak mnie wkeecili.... ja chcialam Pandore. Od tygodnia maz mowil mi ze juz mi kupil i rower ze byl drogi, ze jest rozowy etc... i ide do garazu i patrze kurde rower... zapakowany rozowy... sto lat torty etc i dali mi ten rower
mine mialam slaba :p po chwili wyskakuje kumpel ze ma cos jeszcze a to pandora
PixiDixi, blama, katka84 lubią tę wiadomość