LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam ponad 4 cm już tak dokładnie nie mierzyła miesiąc temu miałam 4,8 .

30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
To ja jestem jakaś żyrafa, moja 4,6 i trzyma sie mocno. Niestety na ostatnim usg mała była pupą do świata i boje sie czy sie obroci żebysmy mogli sprobowac porodu sn.. Są jakieś "ludowe" sposoby zeby sklonic dziecko do obrotu glowa w dol? Kolezanka mowila duzo chodzic, wiec dzis juz 4km zaliczonepanan12 wrote:A wasze szyjki jakiej są długośći?
-
Słyszałam o chodzeniu na czworaka. Ponoć wtedy lepiej dziecku się obrócić. A w praktyce dziecko ma czas nawet do samego porodu na obrócenie sięcuddlemuffin wrote:To ja jestem jakaś żyrafa, moja 4,6 i trzyma sie mocno. Niestety na ostatnim usg mała była pupą do świata i boje sie czy sie obroci żebysmy mogli sprobowac porodu sn.. Są jakieś "ludowe" sposoby zeby sklonic dziecko do obrotu glowa w dol? Kolezanka mowila duzo chodzic, wiec dzis juz 4km zaliczone
choć wiadomo że jak późna już ciąża to i mniej miejsca i szanse też. Kiedyś gin mi mówiła, że jak do 35tc się nie obróci to potem szanse już maleją.
anecz_kaa lubi tę wiadomość

-
cuddlemuffin wrote:To ja jestem jakaś żyrafa, moja 4,6 i trzyma sie mocno. Niestety na ostatnim usg mała była pupą do świata i boje sie czy sie obroci żebysmy mogli sprobowac porodu sn.. Są jakieś "ludowe" sposoby zeby sklonic dziecko do obrotu glowa w dol? Kolezanka mowila duzo chodzic, wiec dzis juz 4km zaliczone
Ja teraz w szpitalu miałam kontrolne usg co dwa dni prawie i za każdym razem młody inaczej leżał
wiec to się jeszcze spokojnie może zmienić
ale też słyszałam o czworakach
-
U mnie podobnie, mija ma 3 cm, jest miękka, rozwarcie "na pół paznokcia". Ale jest tak od dwóch tygodni, więc na razie się nie pogarsza. Minęły też bóle miesiączkowe, teraz tylko kilka razy dziennie się macica spina. Trochę chodzę, trochę leżę, nie dzwigam, nie sprzątam. Byłam ostatnio u koleżanki na patologii ciąży w odwiedziny, to jej koleżanka z sali z identycznymi przypadlosciami leżała już kilka dni.panan12 wrote:A wasze szyjki jakiej są długośći?

-
Moja miała na przedostatniej wizycie 4,5 cm. Ciekawe jak teraz, bo ostatnio wcale się nie oszczędzam, no i dzisiaj nie mogę się podnieść z kanapy, taka wypompowana jestem. Na dodatek duszno i gorąco u nas, zdecydowanie to nie pomaga. Jutro wizyta, ciekawe jak tam łożysko, czy zechciało powedrowac do góry. A za tydzień USG trzeciego trymestru
-
nick nieaktualny
-
Imprezza super
pogoda piekna
a jak mnie wkeecili.... ja chcialam Pandore. Od tygodnia maz mowil mi ze juz mi kupil i rower ze byl drogi, ze jest rozowy etc... i ide do garazu i patrze kurde rower... zapakowany rozowy... sto lat torty etc i dali mi ten rower
mine mialam slaba :p po chwili wyskakuje kumpel ze ma cos jeszcze a to pandora
PixiDixi, blama, katka84 lubią tę wiadomość