LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
W poniedziałek mam wizytę. Ale czytam różne opinie, często takie, że to nie jest środowisko jałowe i pojedyncze bakterie mogą wyjść.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
melbusia88 wrote:Macica chyba usłyszała o planach szpitalnych, wystraszyla się i jest grzeczna. Od rana 3 skurcze. Ale leżę. Zobaczymy jak dalej. Ja też ostatnio wcinalam arbuza mniam mniam
-
MałaCzarna1988 wrote:Roma nie stresuj sie, poczekaj na poniedziałkową wizyte. Bakterii nie jest dużo. Gdyby było ich dużo to by Ci abtybiogram zrobili. Ja tak miala w przypadku posiewu moczu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:18
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
roma wrote:Jak robiłam poprzedni posiew w tym samym labie to właśnie robili mi antybiogram bo wyszły liczne coli. Mam nadzieję, że nie będę musiała znów antybiotyków brać.
roma, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Britty wrote:Terka u mnie również ostatnio ciągle zachcianki na kasza manna z jagodami i lody oczywiście też . ,
Dziewczyny jakie polecacie kosmetyki do kąpieli dla maluszków planuje wybrać się z mężem do miasta na większe zakupy i zastanawiam się czy takie kosmetyki lepiej kupić w Rossmanie czy w aptece.
Aaaa! Nie jestem dziwna!
Bo mąż na mnie dziwnie patrzy jak mu mowie o kaszcehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dzięki Dziewczyny
żurawina na pewno nie zaszkodzi i czekam na poniedziałek.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Mini89 wrote:Blama ja od dwóch miesięcy mam takie bóle w kroczu ale to podobno spojenie daje do wiwatu. Właśnie szczególnie w trakcie podnoszenie/ odwodzenia nóg i po dłuższym kawałku do przejścia to potem wieczorem cierpię
Najgorzej jak coś porobię a potem posiedzę albo poleżę. Wstać nie mogę.
-
terka wrote:Ja ostatnio mam zachcianki na... kasze manna
lodami też nie pogardzę w sumie ale staram sie nie jeść ich często bo wiadomo... Co nie oznacza ze nie jadłabym ich codziennie gdyby nie zdrowy rozsądek
Melbusia-to dobrze ze sie uspokoiło
I witamy się w 8 mscwłaśnie sie dowiedziałam ze wskoczyłam w 8msc-super
Co do kosmetyków to napewno na starcie nie kupujcie emolientów i tym podobnych. Reszta to już wasze upodobanieolcia87, PixiDixi, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie spojenie czasami kłuje zwłaszcza wieczorem. Bolą mnie pachwiny obie do połowy ud mniej wiecej jak rano wstaje muszę trochę pochodzić żeby przeszło.
Coraz trudniej jest mi się przewalić z boku na bok w nocy bo czuję wszytkie m mięśnie brzucha. Czasami boli mnie wszytko pod zebrami i do tego malec coraz częściej rozpycha się dość nieprzyjemnie.
-
Mam nadzieję, że u was już lepiej. Nie będę wymieniać z osobna bo każda z nas zmaga się z różnymi problemami. Powiem szczerze że nawet ja urodzona optymistka zmęczona jestem moim kręgosłupem i bólami.
Jednak chwytam małe chwile i jakoś idzie do przodu. Jeszcze 13 dni i USG trzeciego trymestru. Już nie mogę się doczekać. Czekam już na CC i liczę że czas szybko minie. Życzę wam miłej majówki. -
Tez zdecydowałam się na hipp przerobiłam blog Sroki i sama tez sporo pod tym katem czytałam i hipp wygrywa
Oliwka i żel do włosów i ciala z ta pompka Sensitive tylko te dwa produkty kupiliśmy , Pozniej tak po miesiącu dwóch zamiast oliwki olej kokosowy jak już przestanie być noworodkiem
Co do emolientow to jak nic się nie bedxie działo to nie będziemy używać ostatnio tez babeczka mówiła, ze octenisept na pępek nie jest za dobry ja kupiłam, ale zastanawiam się czy nie kupić jednak tego co polecała
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
muminka83 wrote:Mam nadzieję, że u was już lepiej. Nie będę wymieniać z osobna bo każda z nas zmaga się z różnymi problemami. Powiem szczerze że nawet ja urodzona optymistka zmęczona jestem moim kręgosłupem i bólami.
Jednak chwytam małe chwile i jakoś idzie do przodu. Jeszcze 13 dni i USG trzeciego trymestru. Już nie mogę się doczekać. Czekam już na CC i liczę że czas szybko minie. Życzę wam miłej majówki.PixiDixi lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Musi szybko zlecieć. Co nam zostaje. Trzeba wierzyć w lepsze jutro by dać rade.
Sesja to był prezent. Jakiś czas temu zaczepiła mnie Pani fotograf która zobaczyła mnie z dziećmi. Była tak zachwycona nami , że zaproponowała nam sesje w zamian za promocję. Zrobiła mi mnóstwo / nam zdjęć. Zdjęcia zwyczajne i takie subtelne tylko do prywatnego użytku.
Artystyczne. Wklejam jeszcze jedno
PixiDixi, katka84, Kaktus93, MałaCzarna1988, anecz_kaa, melbusia88, Kinga40, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
shadee wrote:mnie to się wydaje że brzuch rośnie w oczach ....
przez ostatni tydzień wywaliło go tak, że ciężko nawet się podnieść
co ciekawe - wcale nie tyję
MELBUSIA daj znać co u was