LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój mąż się znalazł
kupiłam łóżeczko całe wyposażenie do niego. Do tego przy okazji wanienke. Czyli mój mały jest mniej więcej ogarnięty jeszcze wizyta w aptece i kilka drobiazgów.
Siebie muszę wyprawić teraz do szpitala kupić podlady koszulę nocną biustonosz i takie tam inne
Dopada mnie po mału strach przed porodem i to nie wazne jaki on bedzie czy cc czy snWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 15:34
-
Ja ostatnio miałam praktycznie prosta kreskę przez cały zapis ale na poziomie 20 i położna mówiła że zależy jak się ułożenie,od napięcia i tym się nie przejmować. Oni też patrzą jakoś na kształt tych zapisów i inne bo wiedzą czy to porodowe czy nie. Mi czasem dzieci tak kopią,że czuje tylko lekkie twardnienie a skala leci w górę jak szalona i nikt nic nie mówi. Bo np też się zapisuje że to w momencie ruchu dziecka.
-
Mi w szpitalu doczepili się czynności skurczowej na poziomie 50/60 i wtedy podali pierwsze dawki leków, wieczorem juz miałam na poziomie 30/40 i dali kolejne leki na wyciszenie. Mówili żeby poniżej 20 było to już jest ok a też wiadomo ze im niżej tym lepiej
Dzień dobry;) ja juz od godziny leżę. ... i nie mogę spać.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5d6f4c62abb.jpg
nasz brzuszek z 32 to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 06:23
magdis, PixiDixi, melbusia88, MałaCzarna1988, anecz_kaa, karolcia87, katka84, Ove lubią tę wiadomość
-
A jak się czujesz Melbusia? Może temu mi dali bo ja to miałam z krwawienie połączone wtedy i z bólami krzyżowymi.
W środę przed wizytą tez miałam ktg i tam max 45 miałam ale bezbolesne, ale lekarz stwierdził że w domu już biorę wszystko co się da i ma nadzieję że jeszcze ze dwa tyg pochodzę bo szyjka trzyma. Ale wczoraj już zrobiłam pranie i na wszelki wypadek spakuje torbę