LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzięki za kciuki, chyba poskutkowalo
wyniki moczu dobre, cukru już nie ma, więc tamte to były anomalia jakieś. Idę do domu
Urszulka89, katka84, Mini89, Britty, karolcia87, anecz_kaa, MałaCzarna1988, shadee, cuddlemuffin, krooolik lubią tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Dziewczyny dzięki za kciuki, chyba poskutkowalo
wyniki moczu dobre, cukru już nie ma, więc tamte to były anomalia jakieś. Idę do domu
Melbusia super wieściz tym moczem też miałam teraz przeboje wyszyły mi leukocyty 70-100, bakterie nieliczne, reszta też ładna, nie dawało mi to spokoju i powtórzyłam badanie i również OK
a dziś po 17 wizyta
anecz_kaa, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
Czasami zdarzają się jakieś błędy w laboratorium, np przez źle zachowana próbkę itp całe szczęście że wszystko dobrze wyszło
ja mam ostatnio jakieś himery ciążowe, ciągle jestem zła. Przez całą ciążę tak nie mialam jak teraz, na dodatek spadła mi dziś deska na palce od nogi (y) efekt był taki że ryczalam z bólu i zaczelam się śmiać z tego wszystkiego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 14:31
katka84 lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Biedronka89 wrote:Mnie też boli krocze po lewej stronie do tego od szybkiego chodzenia mam kolki.
Co do mdłodści u mnie też wróciły. Nie wymiotuje ale jest mi czasem mocno nie dobrzeBiedronka89 lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Dzień dobry po wizycie - ważę sobie 2040g, ułożona jestem już główką na dół i wszystko ze mną dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 19:22
Britty, karolcia87, Duzaa, Vanilka, Urszulka89, katka84, melbusia88, PixiDixi, Ove, anecz_kaa, MałaCzarna1988 lubią tę wiadomość
-
Blanka gratuluję! Duża dziewuszka już :-* kochana a odczuwasz jakoś że mała ułożyło się główkowo? Moja córeczka ostatnio siedziała miednicowo i oczywiście panikuje że się nie odwróci chociaż mój ginekolog mówił że tak najczęściej tydzień przed porodem dziecko się odwraca02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Blanka gratuluję! Duża dziewuszka już :-* kochana a odczuwasz jakoś że mała ułożyło się główkowo? Moja córeczka ostatnio siedziała miednicowo i oczywiście panikuje że się nie odwróci chociaż mój ginekolog mówił że tak najczęściej tydzień przed porodem dziecko się odwraca
Dziękujęszczerze mówiąc, nie mam pojęcia kiedy się odwróciła, jedynie po czym mogę poznać, że Mała jest jest już główką w dole to wysokie kopniaki w okolicach żeber. Twoja na pewno się jeszcze obróci, ma czas
Britty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBritty wrote:A jak jest u cb dzidzia ułożona? Czasami może boleć jak główka napiera, u mnie wciąż miednicowo sobie siedzi.
Britty lubi tę wiadomość
-
Britty wrote:Blanka gratuluję! Duża dziewuszka już :-* kochana a odczuwasz jakoś że mała ułożyło się główkowo? Moja córeczka ostatnio siedziała miednicowo i oczywiście panikuje że się nie odwróci chociaż mój ginekolog mówił że tak najczęściej tydzień przed porodem dziecko się odwraca
-
Moja siedzi główką w dół już od 20 tc ale czuję zarówno małe stópki wysoko po żebrami, jak i majstrowanie rączkami przy jajnikach.
Shadee im dalej w las tym bardziej cukry będą szalały. Ja czasami po sprawdzonej rzeczy mam ponad 140. Nie wiem od czego to zależy. Ale wiem od diabetologa, że im bardziej zaawansowana ciąża, tym trudniej utrzymać cukier w ryzach. Po prostu już nie wnikam przy mnogości innych problemów. -
magdis wrote:Pocieszylas mnie bo moj gin twierdzi ze po 34 tc sa juz marne szanse. Ja tez staram sie to wyczuc po kopniakach, w pierwszej ciazy mialam cale zebra skopane i mala siedziala wtedy caly czas glowka w dol. Teraz poki co takie konkretne kopniaki czuje wszedzie wiec mysle ze sie jeszcze kreci
U mojej siostry maluch odwrócił się w 39 tygodniu więc wszystko jest możliwe.Ja właśnie też czuje wszędzie kopniaki, raz w prawej strony brzucha raz z lewej wiec tez myślę że u mnie mała się jeszcze sporo kręci.
magdis lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
shadee wrote:a ja wciąż nie mogę zapanować nad cukrem
skacze jak szalony, również w ciągu dnia.
Pytanie do słodkich mam: u was też takie skoki? czy panujecie nad tym cholerstwem?czasem zmiana diety pomaga trochę więc trzeba próbować różnych potraw a faktycznie im dalej tym trudniej ale już niedługo!