LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzidziuś siedzi w brzuchu, dosłownie
no i czuję ją wszędzie, ale najbardziej na dole, więc sądzę, że tam mi nogami kopie. Chociaż dzisiaj próbowała wcisnąć chyba głowę między zebra.
Dodatkowo, poza takimi typowymi kopniakami ona zaczyna wić się jak wąż pod skórą.
❤Ada&Pola❤
-
Dzień dobry
Ja niestety często czuje jak Maluszek wypycha główkę trochę nad pepkiem a kopniaczki czuje na samym dole, mega nisko. Boje się że już się nie przekręci (to chyba przez podejście lekarza), ale ciągle mam nadzieje i od dziś zaczynam te ćwiczenia pomagające się obrócić.
Blama super wieści! Ależ te nasze dzieciątka rosną -
Ove wrote:Dzień dobry
Ja niestety często czuje jak Maluszek wypycha główkę trochę nad pepkiem a kopniaczki czuje na samym dole, mega nisko. Boje się że już się nie przekręci (to chyba przez podejście lekarza), ale ciągle mam nadzieje i od dziś zaczynam te ćwiczenia pomagające się obrócić.
Blama super wieści! Ależ te nasze dzieciątka rosną
Ja mam dokładnie tak samo dosłownie czuje kopniaki w pachwinach, lekarz mówił zeby na razie się tym nie martwic więc zobaczyny, ale moja Zuzia ogl biega po całym brzuchu, bardzo się kręci ostatnio na USG siedziała z nóżka założona za glowke
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
shadee wrote:a ja wciąż nie mogę zapanować nad cukrem
skacze jak szalony, również w ciągu dnia.
Pytanie do słodkich mam: u was też takie skoki? czy panujecie nad tym cholerstwem? -
Dziewczyny, czy któraś z Was zdecydowała się może na wózek Joie Mytrax?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyDzień dobry. Melduję się po wizycie. Szyjka szczelnie zamknieta 31 mm czyli nic a nic się nie skraca a mój maluszek w 31 tygodniu waży 1900 gram ułożony glowkowo i zdrowy
katka84, Duzaa, Urszulka89, MałaCzarna1988, blama, anecz_kaa, Britty, Mini89, magdis, karolcia87, Ove, Kinga40, krooolik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny współczuję wam z tymi cukrami
ale pomyślcie sobie, ze już bliżej końca.
Ania a nie było dzikiego seksu czasami? :p a tak poważnie to oszczędzaj się, wytrzymaj te kilka tygodni jeszcze :*
Fajnie się czyta, że z wizyt przynosicie takie dobre wieści!oby tak dalej.
Dziś ja wizytuję ale dopiero o 18. Ktoś dziś ze mną?
-
Biedronka89 wrote:Dzień dobry. Melduję się po wizycie. Szyjka szczelnie zamknieta 31 mm czyli nic a nic się nie skraca a mój maluszek w 31 tygodniu waży 1900 gram ułożony glowkowo i zdrowy
też mialam USG w 30t3d i mój ważył 1620 gram i lekarz stwierdził ze dużo to ciekawe co by powiedzial na 1900
-
Urszulka89 wrote:Dziewczyny współczuję wam z tymi cukrami
Ania a nie było dzikiego seksu czasami? :p a tak poważnie to oszczędzaj się, wytrzymaj te kilka tygodni jeszcze :*
Nie pamietam :p nie no jutro sie okaze
-
Duzaa wrote:U mnie Mieszko to wiercipieta.. Ostatnio co wizytę inaczej leży a teraz potrafi wybrać sobie jedną stronę brzucha i potem matka jest wyraźnie asymetryczna i wszyscy się z niej śmieją :p
Duzaa lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Urszulka89 wrote:Dziewczyny współczuję wam z tymi cukrami
Ja na 19Urszulka89 lubi tę wiadomość
-
Jutro mam badanie 3 trymestru to bede mogła porownac ile urósł w tydzień
Co do wizyt to tej kasy idzie tyle że aż glowa boli... w tamtym tygodniu zwykła wizyta 200 zł, jutro badanie 3 trymestru 250 zł, nie wspominajac juz o suplementach, witaminkach, badaniach krwi itp.Ove lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:a ja wciąż nie mogę zapanować nad cukrem
skacze jak szalony, również w ciągu dnia.
Pytanie do słodkich mam: u was też takie skoki? czy panujecie nad tym cholerstwem?
Ostatnio od pielęgniarki z poradni diabetologicznej usłyszałam, ze 32 tydzien jest najtrudniejszy z cukrami, jesli przetrwa sie go bez wyskokow, to pozniej bedzie lepiejja mialam tak w 31 tygodniu, ze na czczo szalaly, ale nie wiem, czy nie przez majówkę, bo roznie spałam i jadłam
teraz odpukac dobrze
Ale ma inny problem słodkich mam :p mam juz szczerze dość tej diety, ciągle jem podobnie, bo nie chce ryzykowac zmian, mam dość 7 posiłków dziennie, bo nawet jak nie czuję głodu, to muszę jeść, a tu przed nami w sobotę kolejne w ostatnim czasie wesele i znów obok przyszykowania siebie, muszę przyszykowac swój... chleb czy to do obiadu czy gorących dań.
Jeszcze tylko 6,5 tygodnia...katka84 lubi tę wiadomość
-
Nalia wrote:Ja chyba odpuszczam to badanie 3-trynestru. Mam teraz wizyty co tydzień + jak byłam w szpitalu miałam USG wszystkich przepływów robionych 2 razy, więc nie wiem, czy jest sens.
U mnie podobne rozterki bo badanie III trymestru juz za mna ( hehe i 450 zl mniej w kieszeni) a dzisiaj ide oraz w ten piatek echo serca, za duzo tego...