🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie otrzymałam telefon ze moja endokrynolog jest na zwolnieniu lekarskim i raczej nie zapowiada sie na jej rychly powrót wiec zostałam bez endokrynologa 😐Od poniedziałku zacznę wydzwaniać i szukac nowego😮💨
Ja dzis mialam wene na prasowanie a ogólnie nienawidzę prasować 🫣
No i gratuluje wszystkim po wizytach pięknie rosna bobaski🩷🩵 -
My dziś po wizycie na której miało być echo serca i znowu nie udało się zbadać 🤦 kolejna próba w maju 😅
Ostatnio mnie lekarz nastraszył że jest za mała a dziś z niej kluska 744 go, więc ostatnio pewnie źle zmierzył. Ułożona ciągle miednicowo dziś dla odmiany leżała sobie bokiem 😀
Wszystkie przepływy ok, z pomiarów chyba też ale tego nie ogarniam a lekarze w tej przychodni nie są skorzy do informowania co i jak.
Agaa049, WiolaP, Czarna_owieczka, Pani Bocianowa, wandapanda, Ceci, adukow lubią tę wiadomość
Mysia_24 -
Anuska94 wrote:Będziecie szczepić swoje maluchy?
Bezdyskusyjnie, bezapelacyjnie, bez zawahania na wszystko co można. Dla mnie im więcej szczepionek tym korzystniej dla zdrowia mojego dziecka.
Ba, ponadto w ciąży szczepiłam się na grypę. Właśnie niedługo wybieram się też na krztusiec i rsv - przypominam zapominalskim że wkraczamy w nasze „krztuścowe tygodnie” 😁 -
adukow wrote:My też, ale tym starym schematem (darmowym) + płatne meningokoki. Nie decydujemy się na te 5w1, 6w1. Dla nas za duże combo jak na jedno wkłucie
To my też te pojedyncze wkłucia, a nie te w jednym…• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
• Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
• Ponowne starania 01.2025 r.
• 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
• 10-11.2025 podczas starań Encorton, accofil
11.2025 ⏸️
Leki: Encorton, accofil do 12 tygodnia, acard, po 23 tygodniu ciąży heparyna Fraxiparine
Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️ -
adukow wrote:My też, ale tym starym schematem (darmowym) + płatne meningokoki. Nie decydujemy się na te 5w1, 6w1. Dla nas za duże combo jak na jedno wkłucie
My to samo 😀 -

, druga córka