Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja od kilku dni mam problemy jelitowe. Brzuch boli, mam skurcze jelit, ale brzuszek miękki. Dzisiaj to już apogeum tego złego samopoczucia a do lekarza najwcześniej dostane się w środę. Mogłam iść wczoraj, ale myślałam że mi minie. Boje się o szyjkę
Edit: Do tego od kilku dni z piersi leci mleko i taka lepka jestem ciągleWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 17:42
-
Sabrina wrote:A ja od kilku dni mam problemy jelitowe. Brzuch boli, mam skurcze jelit, ale brzuszek miękki. Dzisiaj to już apogeum tego złego samopoczucia a do lekarza najwcześniej dostane się w środę. Mogłam iść wczoraj, ale myślałam że mi minie. Boje się o szyjkę
Edit: Do tego od kilku dni z piersi leci mleko i taka lepka jestem ciągle
mi z piersi jeszcze nic, mam tylko białe kropki, pojawiają się, znikają, potem znowu się pojawiają ale mam już tą ciemną obwódkę na brodawkach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKijanka wrote:Iza34, ja też nie wiem, gdzie rodzić ;(. Ale mamy czas na decyzję!
A gdzie się Paula zapodziała?
Wybralam 1 szpital tam gdzie moj lekarz jest ordynatorem, ale okazalo sie ze juz nie jest tam ordynatirem. Za to zapraszał do innego szpitala gdzie troche pracuje a dziewczynę -jego pacjentke zaprazzal do innego szpitala gdzie tez pracuje. I wez sie zdecyduj. -
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:A mnie chorobsko łapie. Mam katar,gardlo mi boli,jak kaszle i probuje złapac mocniej powietrze,to czuje bol w klatce piersiowej. Nie lubię być chora w ciązy.
Ja boje się choroby, pozamykalismy na noc okna u tesciowej bo niby sie susza ściany a u nas ciaglo to nam awanture rano zrobila. Bo malarz kazal otwierac. -
nick nieaktualnyIza34 wrote:Ja boje się choroby, pozamykalismy na noc okna u tesciowej bo niby sie susza ściany a u nas ciaglo to nam awanture rano zrobila. Bo malarz kazal otwierac.
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:U mnie to poszlo lawinowo. Najpierw mojej mamy maz przyjechal z choroba. Zachorowal moj maz. Potem synek,a teraz ja. Pomijajac,ze mam najgorzej,bo nie mam za bardzo mozliwosci w lykaniu lekow. Najgorsze,ze boli mnie ta klatka piersiowa. Oby to tylko skonczylo sie na zwyklym przeziebieniu
A bylas u lekarza? Mi bol w klatce piersiowej przy kaszlu towarzyszy niemalze zawsze, pomagal berodual ale w ciazy to nie wiem czy mozna. Może smaruj klatke piersiowa jakas mascia, ja uzywalam aromatol hot (samowolka, niby miala rozgrzewac ale ja ciepla nie czulam wiec stwierdzilam ze bedzie ok). I moze inhalacje, na zatoki parowa z rumuanku, pewnie i na kaszel bylaby ok. A, przypomnialam sobie, jak mialam infekcje w 13tc lekarz pozwolil flegamine 2 tabl.dziennie i po tym bol w klatce ustepowal. -
nick nieaktualnyIza- nie bylam. Bo meczy mnie od wczoraj rana. Smaruje depulolem. Trochę sie lepiej po tym oddycha. Inhalacje robie. Jak mi jie przejdzie do niedzieli,to w poniedzialek pojde do lekarza. Bedural mam,bo u synka uzywalismy. Musze zobaczyc,czy nie ma przeciwskazan. Dzieki
-
Kijanka ile dni miałaś ta wysypkę? Mogłabyś mi powiedzieć w jakich miejscach i czy Cię to swedzialo?
U mnie utrrzymuje się od niedzieli, byłam już u rodzinnego(nie stwierdził nic, jedynie co to powiedział ze być może od stresu), wczoraj pojechałam do ginekologa po rozmowie z położna. Pobrali mi krew do badania czy to nie cholestaza.Synek 1.11.2019 ❤️
53 cm i 3210g -
Natki współczuję
Może już to przechodziłaś...
Ja przechodziłam 2 lata temu dopiero . Syn z przedszkola przyniósł i miałam 10 razy gorzej niż on. Ale mój facet się nie zaraził.
Ale ja to w ogóle ciagle za dzieciaka chorowałam ale na żadne choroby zakaźne. Jedynie na różyczkę. Potem w wieku lat 15 na ospę i tyle z moich chorób.[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁