Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ja z kurierami miałam tyle przebojów! teraz tez z DHL siedziałam cały dzień w domu..a tu na mailu info, że kurier nikogo nie zastał... albo paczka pozostawiona w punkcie, w sklepie na przeciwko...a ja z okna widziałam jak frajer je tam zanosił! ehhh no wiadomo ciężka praca, ale strasznie to wkurza!
-
Mam numer mieszkania 8 natomiast na domofonie jest to 9. Nikt nie czyta tabliczki z objaśnieniem tylko dzwoni pod 8 a do mieszkania sąsiadów do mnie. Więc jak jest jakiś nowy kurier to też przeboje z paczkami
-
silent wrote:To naprawdę dobre wieści. Pewnie nie ma głowy do wchodzenia na forum teraz, mam nadzieję, ze szybko dojdzie do siebie. Dzięki za update, bo też to przeżywam od wczoraj. Maluch jest pod dobrą opieką i będzie silniejszy z każdym dniem1) Wituś- 23.03.2015 😍
2) Kajtuś- 25.10.2019 😍
-
To chyba tylko ja, póki co, nie miałam przygód z kurierami. Może też kwestia tego, że w ostatnim czasie przestswilismy się na paczkomaty, fajna sprawa zarówno jeżeli chodzi o odbiór jak i ewentualny zwrot.
Co do acardu, ja mam brać do 36tc, tylko też muszę dopytać czy to chodzi o odstawienie na początku 36 czy na jego końcówce.
Paula, nieustajace kciuki! Oboje jesteście bardzo silni i dzielni. -
nick nieaktualnyagndra wrote:Tak, jest przy maluszku, może go dotykać przez inkubator. Napisała nam, że z małym lepiej niż wczoraj, a ona będzie próbować pobudzić laktację. Wiadomo, że się niesłychanie martwi. My też o nich myślimy i się martwimy.
W ogóle dziewczyny, to ja się nie spodziewałam, że tak się emocjonalnie zaangażuje w sytuację nas tu spotykające. A tu proszę: mamy już nasze pierwsze listopadowe dzieciątko urodzone 12 września 🙃💪💪💪
Agndra mile wiesci od Pauli. Wczoraj czytalam artykul mamyginekolog o jej wlasnej sytuacji jak urodzila w 30tc, pisala o swoim synku i o laktacji. Moze podrzuc Pauli ten artykul, bo tsm sa cenne rady odnosnie rozkręcania laktacji. Wogole ciezki ten artykul i nie chce narzucac sie Pauli.
-
Iza już wysłałam ten artykuł Pauli chyba wczoraj no i sama z niego się sporo dowiedziałam bo np przechowywanie pokarmu to czarna magia była.
Coma takie ciągnięcie zwiastuje wywalenie brzucha bardziej przynajmniej ja tak mam że to zwiastun jego powiększenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2019, 09:34
Iza34 lubi tę wiadomość
-
Ale się cieszę, że u Pauli wszystko ok! 🙄
Ja też ostatnio czułam bóle pachwin, konkretnie to takie ćmienie i rwanie. Zazwyczaj jeden dzien i przechodzi u mnie.
W naszej okolicy super kurierzy jeżdżą, natomiast listonosz z PP to jakaś masakra... Nie dość, że brzydze się od niego czego kolwiek brac, bo wygląda jakby sie nie myl, z brudem pod paznokciami (ja mam krótsze...) i śmierdzący fajkami, to za każdym razem zostawia awizo nawet nie sprawdzając czy ktoś jest w domu. A paczkomaty też bardzo lubie 😃 -
reset wiadomo, nie tylko szyjka jest przyczyną przedwczesnego porodu. U Ciebie zagrożenie infekcją, u Pauli odklejenie łożyska i kto wie co jeszcze. Szyjka to jedna z niewielu rzeczy, które możemy wcześniej skontrolować i zapobiegać przynajmniej trochę. Jakbym miała Wasze problemy to pewnie dawno o szyjce bym zapomniała.
Co do bóli to mnie ostatnio masakrycznie zaczęły napierdzielać plecy głównie w nocy ale i w dzień. Chyba trochę gorzej się czuję fizycznie od tego leżenia, nie wiadomo co gorsze -
nick nieaktualny
-
coma wrote:Pisałam już na FB, ale tu tez napisze - Ja dziś po USG 3 trymestru - mała wazy 1836 gram(dziś 30+2), wszystko dobrze, parametry główki trochę większe niż reszty ciała ale o niecałe 2 tygodnie wiec może nie będę schizować. Nie chciała pokazać buziuni, zakrywała się rączkami i ziewała. Szyjka trzyma mocno i jest długa, AFI 14.
Duża panna! Mój w tym samym dniu ważył 1580 -
A ja mam do Was pytanie zupełnie nie dotyczące ciąży 😃 Mianowicie, budujemy dom i jesteśmy teraz na etapie wyboru drzwi zewnętrznych. Mąż chce w poniedziałek jechać zamówić i jest zdecydowany raczej na Gerdę. Problem w tym, że nie mają w katalogu takich drzwi, które mi się podobają... Na siłę jakieś wybiorę, ale bez szału. Już w sumie mieliśmy wybrane z Gerdy, ale zmienilam jednak zdanie i chcę drzwi w kolorze Winchester, pod okna. Wczesniej mieliśmy zamówić kolor antracyt, ale z wstawka Winchester (te same drzwi, tylko w odwrotnej kolorystyce juz mi sie tak nie podobaja...). Ale nie byłam za bardzo przekonana, tym bardziej, ze trzeba wziac tez drzwi do kotłowni i tam najlepiej pasowałyby w kolorze Winchester. A nie bede przeciez brac drzwi, każde w innym kolorze 😞 No i tu pytanie, jakiej firmy macie drzwi wejściowe i czy jesteście z nich zadowolone? Ja bym bardzo chciała drzwi wejściowe w kolorze Winchester z kilkoma poziomymi szybkami. Gerda ma wlasnie takie w katalogu, ale zamiast szybek jest jakas blacha dekoracyjna i nie ma możliwości wstawienia szybki...
-
Domcias, my mamy drzwi zewnętrzne ze Stalprodukt Zamość, braliśmy pod kolor okien i bramy garażowej czyli antracyt i jesteśmy zadowoleni, fajna opcja jest jak ma się lustro weneckie, możesz patrzeć, a nikt Ciebie nie widzi 😉
Coś takiego mamy, tylko otwierane na zewnątrz:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2019, 13:14
Domcias lubi tę wiadomość