Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Coma- które pytania? Do mufki wrzuciłam link wczoraj, na pytanie, czy Mutsy wejdzie do Focusa też odpowiedziałam, więc nie wiem, co przegapiłam
P.S. Jest już mój wózek. Jest piękny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 16:37
Kaczorka, Kropka89 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wiem,ze on ma czas i jeszxze moze fiknac. Moze jak juz pyknie mu te 2kg,to bedzie silniejszy. On podejmuje probe przewtorotu. Tylko po drodze gdzies mu glowka sie blokuje w lewej stronie. Czuje to jak sie szarpie. Potem lezy troche w pozycji poprzecznej i wraca do miednicowej . Stad moje przypuszczenia. Mozeliwe,ze jest za slaby. Ale tez moze mu przeszkadzac pepowina. 11go mam wizyte,to zobaczymy
-
Dzyzia wrote:Nie no na grypę to mi rodzinny przepisał bez problemu, ale krztusiec? Nie ma mowy. "Bo Pani się tyle o tę ciążę starała, po co eksperymentować". Bez jaj. Po pierwsze, wiem ile się starałam o ciąże i przez co przeszłam, żeby w nią zajść, dziękuję panie doktorze. Po drugie jakie kurwa eksperymentować, takie są zalecenia od waszych szefów kadro medyczna. Wypisuję się od tego rodzinnego, walić to.
Hej, może pokaż mu zalecenia?
https://gis.gov.pl/wp-content/uploads/2018/01/akt.pdf
str. 26-27💙 -
nick nieaktualnyAudreyyy wrote:Szczesliwa_mamusia jak Ty to czujesz??? Ja nawet nie zauważyłam, że sie przekręcił a teraz to mniej więcej wiem gdzie co jest tylko dlatego, że lekarz mi pokazał.
-
My dziś mieliśmy wizytę, bo teraz co 2 tygodnie się spotykamy, 07.10 odstawiam luteine i lekarz ma nadzieję, że spotkamy sie jeszcze 10.10 🙈 Ogólnie powiedział, że do 38 tygodnia powinnam urodzić, dłużej raczej nie wytrzymam. I w sumie sie cieszę, bo już mam trochę dość. Dziś wg usg wyszło 2400g. Tak więc niech troche jeszcze dzidzia przybierze i może wychodzić 😃
Dziś odebralismy tez w koncu wozek i fotelik. Wczoraj przyszła wanienka, więc jesteśmy przygotowani już w sumie na maxa. -
nick nieaktualny
-
karma wrote:Hej, może pokaż mu zalecenia?
https://gis.gov.pl/wp-content/uploads/2018/01/akt.pdf
str. 26-27 -
Iza, dziecko nisko w kanale i szyjka już się skróciła.
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Moj Tymek ulozony miednicowo od poczatku. I tez prawdopodobnie owiniety pepowina. Lekarz nie mogl tego stwierdzic,bo mial duzo pepowiny kolo buzi,ale powiedzial,ze jest duze prawdopodobienstwo,ze tak jest. Czasem lezy poprzecznie,kregoslupem do dolu i jak kopal,to myslałam,ze sie przekrecil. Ale nie. Potem wraca do pozycji miednicowej. Takze tak. Powoli nastawiam sie na cesarke. Choc nic nie jest jeszxze przesadzone. Teraz jak pojde na wizyte,a bedzie dalej posladkami w dole,to porusze temat porodu. Na razie lekarz mowil,ze za wczesnie na wyrokowanie,bo moze sie przewrocic. A ja odnosze wrazenie,ze on juz sie nie przewroci
Te Tymki chyba tak mają 😜 mi powiedział, że ma czas do 35 tygodnia aby się obrócić, zobaczymy. Ale trzeba nastawiać myśli jednak, że cesarka jest możliwa.
-
W jaki sposób czyścicie wanienke przed pierwszym uzyciem?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
reset wrote:Coma- które pytania? Do mufki wrzuciłam link wczoraj, na pytanie, czy Mutsy wejdzie do Focusa też odpowiedziałam, więc nie wiem, co przegapiłam
P.S. Jest już mój wózek. Jest piękny
Aaaa widzisz, edytowałaś post a ja przeczytałam tylko to co było przed edycją i już byłam obrażona, że mi nie chcesz podać linku do mufki
Ja też dziś odebrałam mój wózek, ale mąż powiedział, że nie będę zagracać mieszkania i pudła idą do piwnicy. A że nie mam windy to sama tego z piwnicy nie przyniosę. Kolory wybrałam takie:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 23:09
Kaczorka, Kijanka, Audreyyy, Cecylia lubią tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Kaczorka ale co cie zatyka? Katar czy poprostu masz jakis ucisk i ci duszno?
Duszno mi. Mała mi nogami wierzga cały czas i albo o żebra się zapiera albo gniecie żołądek i przeponę.
I za cholerę nie mogę zasnąć
Coma - świetny jest kolor tego wózkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 23:28
-
Coma, nie mów mi o pudłach, bo wczytaj było jakieś apogeum odbiorów i dostaw u mnie i nie mam miejsca już nigdzie Do wozka tylko zajrzałam, bo mojego koloru nie widziałam na żywo w żadnym sklepie i wiem, że to mój kolor
A Twój wariant był u nas i jak nie lubię zielonego i brązowego, tak w tej wersji na żywo naprawdę jest fajny. I mega oryginalny, bo takich zielonych wózków widziałam mało, mój jest taki 'typowy'.
Za to łóżeczko dalej nie przyszło 🙈 Równy miesiąc od zamówienia, gdzie miało być po 10 dniach. Rzeczy z Aliexpress idą mi hurtowo, po max dwa tygodnie (a jeszcze #cebula wybieram zawsze z darmową dostawa, nie jakiś ekspres), a tu polski producent robi sobie żarty. Sama bym zdążyła wystrugać.
Myślałam, że się wyspie na tym L4, a tu zegar biologiczny dalej ustawiony pod pracę (dodatkowo podkręcony szpitalem, bo tam życie zaczynało się po 5) i co tu robić? Mogłabym rozpakować karton z Gemini, ale wtedy pewnie obudzę M.a to oznaczać będzie wściekłość. A ja mam plan namówić go nie tylko na obiecane skręcenie szafy, ale i dużo innych drobnych rzeczy jak np. wkręcenie 7 drzwiczek do regału, powieszenie półek itp. Jedne drzwi skręciłam sama, ale mi się nie chce z resztą bawić
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset, to u mnie w salonie był szary, ale zabij mnie nie wiem, który odcień - na pewno z szarą ramą Też do końca się zastanawiałam nad szarym, ale mąż uznał, że on lubi kolory ziemi i zielony pasuje mu do skarpetek
Jakie zamówiłaś łóżeczko? Ja mam tylko dostawkę Chicco Next2me Magic, ale jak w styczniu przeprowadzę się do nowego mieszkania to na pewno kupię jakiś śliczny komplet mebli do jej pokoju
Też wstaję bardzo wcześnie i to przez całą ciążę - do korpo wstawałam później, bo jak nie miałam spotkania u klienta na 9 to przychodziłam sobie nawet na 10-11. A teraz o 6 już robię prasówkę w łóżku
Domcias lubi tę wiadomość