Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Nie cofniemy. Nie wiem, czy badania nieaktualne, czy wyniki na różnej próbie po prostu wyjdą różne. Ja mam ginekologa bardzo up to speed w tematach trendów i standardów opieki ciążowej na świecie, a w drugim trymestrze nawet nie wspomniał o tej szczepionce.2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
Esti wrote:Tak Nie cofniemy. Nie wiem, czy badania nieaktualne, czy wyniki na różnej próbie po prostu wyjdą różne. Ja mam ginekologa bardzo up to speed w tematach trendów i standardów opieki ciążowej na świecie, a w drugim trymestrze nawet nie wspomniał o tej szczepionce.
No ja też, więc pozostaje nam im zaufaćEsti lubi tę wiadomość
💙 -
Też mam podwyższone leukocyty, chociaż u mnie 11,6. Lekarz zrobił wymaz z kanału szyjki i juz wam pisałam, ze jest skąpy wzrost bakterii wskazujący na zanieczyszczenie próbki naturalna florą, posiewu moczu jeszcze nie robiłam, na razie były nieliczne bakterie i leukocyty. Zrobie jeszcze CRP na wszelki wypadek.
-
Słuchajcie jaki klops- właśnie napisałam w Medicover na wizycie online że chciałabym się dopytać o dostępność szczepionki na krztusiec i grypę Pani "doktor" mi odpisała że na grupę ok ale na krztusiec "nie wolno" Nawet nie miałam siły nic dalej pisać....Pójdę tam do położnej i zbadam jeszcze tak sprawę ale ręce załamywać tylko...
-
Ig004 wrote:Czy pod koniec ciąży może humor siadać? Ktoś jeszcze ma taki problem? Jakaś rozdrażniona ostatnio jestem, martwią i dobijają mnie różne dziwne rzeczy.
Ig004, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Ja też mam wahania nastroju. Ostatnio sie popłakalam, bo nie mogłam założyć skarpetek 🙈😆
-
Też muszę złapać oddech jak gadam i idę. Fakt, dolegliwości już się pojawiają ale je ignorowałam, a po sobocie z tesciami poczułam się jak zazwyczaj gdy mam pms a całą ciążę byłam jak w skowronkach.
-
Ig004 wrote:Czy pod koniec ciąży może humor siadać? Ktoś jeszcze ma taki problem? Jakaś rozdrażniona ostatnio jestem, martwią i dobijają mnie różne dziwne rzeczy.
Tak. Zwłaszcza jak się ma rozgrzebany remont. W wariancie optymistycznym wracamy do własnego mieszkania za 2 tygodnie. Dzisiaj byliśmy w czterech marketach budowlanych, w tym w jednym trzykrotnie. Kolejne kilkaset zł się rozeszło... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też już nie mogę oddychać swobodnie, zadyszka standard, w leczeniu się duszę. Do tego przeziębienie doszło i jest ciężko. Ale dziś małego wziął mąż na chwile i mogłam odetchnąć. Tak też ratuje mnie żłobek. Pochwalę się że wybraliśmy w końcu też wózek i w poniedziałek zamawiam. Oby doszedł na czas!
-
Kurczaczek89 wrote:Musze Wam ponarzekać tez, dziś kręgosłup nawala mnie okrutnie, mały jakoś prawą stronę mi naciska tak, że noga mi drętwiała. I chyba próbuje coś się obracać ale z bólem dla mnie.
No to się nagadałam Wam 😉
Mnie też tak kręgosłup boli że aż nogi drętwieją wiec się dołączam do Ciebie w bólu.Kurczaczek89 lubi tę wiadomość
-
Niedługo prawie same paralityki z nas będą :p
Ja dziś ledwo do sklepu doszłam. Jak przyjęłam pozycję stojącą, to tak mnie w szyjkę coś dziobało, że kroku zrobić nie mogłam. Zatrzymałam się na środku chodnika i się za krocze łapałam :p -
sylvuś wrote:Moim zdaniem to nie od córki.
Infekcja może mieć przebieg bezobjawowy.
Najlepiej zrobić wymaz, będzie wiadomo czy i co to jest.
Natomiast zwiększenie wydzieliny jest jak najbardziej normalne w obecnym TC.sylvuś lubi tę wiadomość