Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi się śniło,że zaczęłam krwawić a jeszcze nie spakowana itp.
A kilka dni temu,że urodzilam ale mały nie potrafił złapać piersi[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKijanka wrote:Luzik. Do czwartku jest masa czasu. Przegadajcie, podejmijcie decyzję i już się nie zastanawiajcie.
Mąż nie ma tu nic do tego. A ty na pewno masz już odpowiedź mimo że o tym nie wiesz, jesteś gotowa na próbę sn czy jednak bierzesz CC.
Ja chcę sn, bo to pierwsze dziecko więc jeszcze nie wiem na co się piszę przy drugim pewnie też stchurze i będę CC załatwiać )) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do pancernych szyjek - moja też taka była, jeszcze dziesięć dni temu twarda i zamknięte i 3.7 cm, a teraz ponoć już ładnie rozpulchniona i skrócona. Jeszcze bez paniki, ale mam się mentalnie nastawić na donoszenie do 37 tygodnia, a potem rodzimy.
Dziś byłam w laboratorium i na pobraniu GBSów. I powiem Wam, że choć ostatnie dni są stresujące, bo zaczęło mnie (wreszcie:P) czasem coś boleć - a każdy ból krzyża itp. traktuję jako poród, zapominając, że to może być kwestia 3 kg, które noszę z przodu to jednak ja JESZCZE chcę być w tej ciąży. Tak mi jakoś dobrze, tak fajnie mieć Julkę tylko dla siebie... I na dodatek wiem, że potem czas będzie pędził jeszcze szybciej, że każdy miesiąc minie jak z bicza strzelił, a ja bym chciała się tym moim maleńkim skarbem cieszyć jak najdłużej
W sumie jeszcze nie urodziłam, a już chcę być w drugiej ciążyKijanka, Cecylia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój też stał w miejscu.
Dziś sie troche przestraszyłam, bo rano jakoś zle widziałam... Po prawej stronie miałam jakieś jasne plamy i ciężko mi było coś przeczytać. Z takim opóźnieniem widzialam wyrazy... Ale na szczęście przeszło. Mąż mowi, ze to od komórki 😃 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny