Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
O mamo, a ja bym dała wszystko, żeby już było po, choć pewnie jak dziecko bezpiecznie ląduje to zaczyna się stres o inne rzeczy, ale wtedy to przynajmniej się człowiek bez wyrzutów sumienia rozryczy albo pobiega, a teraz to ja się boję nawet porządnie kichnąć 😁💙
-
nick nieaktualnyJa teraz zrobilam skręt tulowia ze sklonem-chcialam oberwac nitke z pończoch która byla z tylu uda i przeszkadzala i juz niezle zakulo w podbrzuszu. Prosta rzecz a sprawia bol. Kichanie tylo z podkulonymi nogami albo zgieta. Ale dalam wczoraj rade obciac paznokcie u nog bez późniejszych boli brzucha.
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:Cecylia to jak powinno byc u ciebie na suwaczku?
W takim tempie odliczania to ja moze w lutym urodze 😂?
Teraz jest tak jak powinno, zobaczę jutro czy się zmienia czy ciagle jest to samo.
Edit. Aaaa zostało tylko 26 dni?? Jakoś wcześniej nie liczyłam od końca:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:04
-
nick nieaktualnyTo ja spoko 42 dni do terminu. Ale mam nadzieje ze do 25 listopada wroce z malutką do domu z "glupiego" powodu. Corka juz dawno oddała młodszej siostrze swojego ukochanego misia z ktorym co roku chodzila do przedszkola na Dzien Pluszowego Misia 25 listopada. A teraz problem kogo zabrac a dzis maz kupil super misie jako prezent od mlodej dla starszej. Byloby w sam raz.
-
nick nieaktualnyAudreyyy wrote:Dziewczyny proszęo radę w sprawie kocyków - bambus, bawełna czy mieszany? Może jakiś konkretny polecacie?
-
Zorientowałam się że już nie cały miesiąc został. Już tuż tuż. Także ogarniam jeszcze rzeczy dla dziecka. Żeby wszystko było gotowe na nasz powrót że szpitala. Czasem mnie podbrzusze boli. Dobrze że już w piątek wizyta. I to swędzenie brzucha... już czasem nie mogę wytrzymać. Co chwilę smaruje olejkami...
-
Audreyyy wrote:Dziewczyny proszęo radę w sprawie kocyków - bambus, bawełna czy mieszany? Może jakiś konkretny polecacie?
Właśnie też się zastanawiam czy bawełna czy bambus. Niby i jeden i drugi się nadaje, bo dostosowują się do temperatury otoczenia.
Chociaż za mną chyba bardziej przemawia bawełna. Ale będę zamawiać dopiero jak się mała urodzi.
Moje dziecię od wczoraj jakieś spokojne. Nie wiem czy się jakoś nie poobracała, bo co jakiś czas mam wrażenie, że mi uciska na pachwiny. Normalnie aż mi chwilami nogi drętwieją na moment. -
nick nieaktualny
-
Ja dziś zaliczyłam SOR ze starszakiem. I jestem chwilowo przynajmniej przekonana że moje problemy ciążowe to pestka była w porównaniu do tego ile stresu płaczu i nerwów mam z synkiem od jego narodzin. Oby z drugim było już lżej. Ostatnio mam cięższy czas psychicznie że sobie nie dam rady z dwójką.
-
Audreyyy jak chcesz fajny bawełniany to u mamyginekolog są takie które można później w 90stopniach prac i nic się z nimi nie dzieje. Polecam tez le pampuch, teraz akurat maja promocje, zreszta zawsze przed kupnem warto sprawdzic konta instagramie danego sklepu bo często tylko tam podają jakieś kody rabatowe 😉 ja swój z le pampuch tak kupiłam na promocji -20%Synek 1.11.2019 ❤️
53 cm i 3210g -
A my dzisiaj wychodzimy do domu 😊
Meggs, Esti, Alu_87, ListopadowaMama, coma, Spirit, Domcias, Kijanka, silent, Kropka89, Ig004, Limonka, Cecylia, Iza34, Szczesliwa_mamusia, Kaczorka, Tropka, agndra, mao, sisi, Zlaania1, sylvuś lubią tę wiadomość