Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Agawa wrote:Sylvuś, wielkie gratulacje!!! Jak się czujecie?
Malutka jest jak marzenie:)
2 godz była na nagrzewaniu w takim niby inkubatorku i od tego czasu z nami. Właśnie zmienialysmy pieluche po raz kolejny po 3 smółce:P się dzieje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 02:18
mao, Agawa, sisi lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Dziś o 2.25 w prawie 38 tyg ciazy przyszedł na świat Nikodem.3080-waga.10 pkt
coma, Maija, momo, Nieplanowana, mrt87, Ewelina92, Spirit, Kimsik, Iza34, Lovska, Meggs, Kaczorka, karma, Szczesliwa_mamusia, Alu_87, JustBelieve, Zlaania1, Kijanka, ListopadowaMama, sylvuś, kudłata, Agawa, Cecylia, Kropka89, Esti, Ig004, Limonka, agndra, She Wolf, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa mamusiaa ja z Comą zacznę po nowym roku 🤣🤣🤣
Janka gratuluję!Szczesliwa_mamusia, sisi lubią tę wiadomość
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Szczesliwa_mamusia wrote:Janka, Agawa- gratulacje. Jeszcze sie pazdzirnik nie skonczył,a juz tyle mam rozpakowanych. Jak tak dalej pojdzie,to do 15listopada,wszystkie sie rozpakujemy. A w druguej polowie zaczną grudniowki
Szczęśliwa Mamusiu- Ale mnie przestraszyłaś 😋Ja jeszcze w dwupaku 😀 pewnie chciałaś pogratulować Agndrdzie.
Też jestem w szoku, ze taki wysyp. Co tutaj wejdę to nowy słodziak na świecie. Chyba zostało mniej niż więcej do rozpakowania. Ja oczywiście też gratuluję świeżo upieczonym mamom 🥂🎉🌹🌷🎈❤️i trochę zazdroszczę, ze macie to już za sobą. Chociaż ja osobiście chciałabym wytrwać do tego 11listopada, bo wcześniej mój gin jest na urlopie i ktoś inny musiałby mnie kroić🥶
Janka, jak rodziłaś? SN?
-
Ale maluszków przybyło zaraz zupełnie inne tematy na forum się pojawią a i czasu mniej na pisanie chyba że w między czasie podczas karmienia albo odciągania pokarmu. Gratulacje dziewczyny!
Właśnie Janka jak rodzilas i w którym szpitalu. -
nick nieaktualnyZlaania1 wrote:Szczęśliwa mamusiaa ja z Comą zacznę po nowym roku 🤣🤣🤣
Janka gratuluję!
Ja gdyby nie to ze juz mi troche ciezko to z checia bym to przeciagnela tak zeby zahaczyc o kolejny znak zodiaku a nie teraz- skirpion. Ale bez urazy dla dziewczyn spod skorpiona. -
Agawa wrote:Kaczorka, a jak u Ciebie? Jak starsza córeczka odnajduje się w nowej sytuacji?
Starsza córka jakoś daje radę mogłaby być mniej aktywna w towarzystwie siostry :p a niestety ma zapędy, żeby ją od czasu do czasu pozaczepiać. Tylko nie ogranicza przy tym siły.. Więc musimy baaaardzo pilnować jednej i drugiej.
Ale starsza za to ma teraz cycusia pod dostatkiemKropka89 lubi tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Ja gdyby nie to ze juz mi troche ciezko to z checia bym to przeciagnela tak zeby zahaczyc o kolejny znak zodiaku a nie teraz- skirpion. Ale bez urazy dla dziewczyn spod skorpiona.
Szczerze to mi też ten znak zodiaku niespecjalnie odpowiada Ale co zrobić.
Wiem,że niby znak zodiaku nie ma nic do charakteru itp, ale akurat w mojej rodzinie wszystkie skorpiony to lepiej z daleka omijać 🤣[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Kaczorka, to karmisz piersią obie córy? Podziwiam 🙂 i pewnie szybko zgubisz ciążowe kilogramy, jak obie będą korzystać.
Fajnie, ze młodsza bezproblemowa i ze starsza nie jest zazdrosna tylko ciekawa młodszej siostry. Ja tak miałam ze starszym synkiem, pojadł, dużo spał, zero kolek, praktycznie nie trzeba było lulać. Oczywiście jak podrósł zrobił się bardziej wymagający, ale początek, tak po tygodniu od porodu to były wakacje. Mam nadzieje, ze z młodszym będzie podobnie, chociaż na pewno będzie inaczej bo jest ten starszy i czas trzeba będzie dzielić. -
nick nieaktualnyU mnie w domu jest 1 skorpion i juz wystarczy. Ktos kiedys mi mowil o znakach zodiak, ze ja jako baran ujezdzam meza blizniaka, wrecz jestem ogierem w zwiazku ale to ten skorpion rowno po nas wsztstkich jezdzi. Ale na date porodu nie mam wplywu, i czekajac tyle na to dzieciatko nie mam prawa wybrzydzac.
-
Agawa - karmię jedną, ale druga też kocha cycusie i kilka razy dziennie się dostawia
Póki jest mąż i ogarnia starszą córkę to jest spoko. Nie wiem jak będzie, gdy zostanę sama z dwójką.. ale to jeszcze 2.5 tygodnia - może jakoś się zgramy
Co do znaków zodiaku - moje 2 córy miały był skorpionami. A i jedna i druga jest wagą może wyczuły, że mamusia się tych skorpionów trochę obawia :p
Chociaż przy tej drugiej byłam już nawet pogodzona, że będzie skorpion